Her şeyde sen benim ilkim olacaksın diyor ama o kadar asosyal biri değil ondan emin olamıyorum
3 ay
Her şeyde sen benim ilkim olacaksın diyor ama o kadar asosyal biri değil ondan emin olamıyorum
seks yapmamış olabilir bende hiç yapmadım bi kızın elini tutmadım desem yalan olur hiç kimseyi sevmedim herşeyde ilkim olmayacaksada çoğu şeyde ilkim olacak demek istediğim yalan söylemeye bilir hele dinine düşkün biriyse doğruluk payı var veya çevresi yoksa evine kapanık biriyse doğrudur dediklerini tanıyarak iyi kötü doğru mu yalan mı anlarsın zaten
Cevap
33Cevap
Bunu doğru olarak kabul edersek, toplumumuza göre normal değil. Ancak karakteri gereği doğru insanı beklemişte olabilir. Biraz gözlem yap.
Dini inancı çok yüksekse namaz kılıyorsa haramlara bulaşmıyorsa ihtimal vardır
Normal değil ya, dini butun bir neyse anlamaya calisirim ama maalesef degil buna alistirdilar bizi
Aşıri sacma ve toksik biri olmali insan en basiiti bir sevişir anasini satim
Ola bilir. Belki de doğru söylüyor.
ya da seni etkilemek için öyle söyledi.
Kim bilir?
Normal ve ya anormalden çok saygı duymak lazım. Her insanın düşüncesi farklıdır ayıplamamak lazım.
her yeni ilişki iki taraf için de ilktir. basit mantık. seni kandırıp becermesin.
herkes hayata aynı gozle bakmıyor olmaması ve olmayan cok ınsan var bende de olmadı cevremde pek cok kısıdede olmadı sanaldan veya gozu ac ınsanların yorumlarına bakmamak lazım
Biraz zor günümüzde öyleyse cinsel arzusu düşükse olur inşallah biz yanılıyor olabiliriz
Benim elime koz eli değmedi kendimi saklıyorum 🤣🤣
Size de ne olsa yaranmıyor yatmadığı kız kalmaz laf edersiniz eline kız eli değmemiş olur normal mi dersiniz kendiniz bile ne istediğinizi bilmiyorsunuz bi karar verin
türkiye burası. yurtdışındaki gibi 1 gün önce tanıştığın kız seninle yatmak istemiyor
34 yaşında ben varım aynı şekildeyim. Ne elini tuttum ne öpüştüm ne başka bir şey. Biraz çekingenim :)
Nereden biliyorsun 31 yıldır yanında mıydın
normal de doğru değildir
Beceriksiz erkek tipi
Sanmıyorum ama içine kapanık da belki
Normal olanı neden anormal gibi algılıyorsunuz
Kesinlikle normal değil.
Salliyo bence😃
Anormal
gayet normal
o saydıklarını yapmak o kadar kolay değil. Kendimden biliyorum yani
Normal değil bence yapmıştır gizliyordur
Sence normal mi😃