Görücü usulü tanıştık ve 2 ay önce nişanlandık. Nişanlım daha önceden değişik erkeklerle anal ilişki maceraları olmuş. Kendisi de itiraf etti. Haz alıyordum, yaptım dedi. Sen karışamazsın dedi. Bulunduğumuz yer küçük kasaba. Sizce ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Öğrendiğinde yapmamışsan şimdi ne halta soruyorsun gennişş gevvşekk
senin delikler kadar gevsek deyilim.
Nişanlının ki kadar mı gevşeksin 😉
Değişik erkeklerle derken bro kaç erkekmis mesela hem küçük yer hemde o kadar erkeği nasıl bulmuş mesela birde nişanlın yürek mı yemiş 😅
önceden kızlar hikaye yazıyordu şimdi erkeklerde başladı 😀
Kendi köyünün sevilmişini almayan başka köyün s^kilmişini alır
Kasaba küçükmüş ama nişanlın maşallah baya büyütmüş. Senin kararın dostum. İçinden ne geliyorsa onu yap.
Olmaz bence kullanılmıs baya ben istemezdim seni bilemem temiz biri olması gerek
haklisin
Knka adam temiz biri değilse temiz birine bulaşmasın
evet kesinlikle katılıyorum sana ben temiz biriyim o yüzden temiz birisini isterim dedim temiz değilse isteyemez
Tabikiside yoksa karşı tarafa haksızlık olur
Nişanlın harika bir kadın, yaşamayı biliyor.
Anal seks eşler arasında bile haram bir şey
haramin manasi yasak. dini acidan dusunmedim
Aynı hattan sen de devam et
kurturlmak istiyorum
Bir kerede sen dene sonra ayrıl
Koleksiyonu eksik kalmasın Kızın
popo deliği güzel mi?
Ailene söyle
😂😂😂😂 adam 45 yaş görünüyor
@Heracloss herkesin yaşı doğru değildir ki
Me bilim hanfendi adam baya anal manal döktürmüş :) bende bişeler biliyor diye düşündüm.. bide sitede genel olarak herkes küçük gösteriyor yaşını.. yinede haklısınız sizde
@Heracloss ya uykum var benim gelme üstüme 😂😂😂
Ya benim , hiç düşündün mü deli mi bu saatte bu diye 🙃. Akıl mantık var soruya değilde niye bana yorum yazdı diye hiç düşündün mü. Uyu ya git uyu tamam 😅
@Heracloss doğru sen niye bana yorum yazdın ki 😂
Koskoca adama ailene söyle demişsin komik geldi ondan yazdım ya
@Heracloss ama görücü usulüymüş ya ailene söyle nişanı at manasında demiştim
Hee … bende bir fikir al ailenden demek istedin diye şeettiydim 🙈
@Heracloss ya yok direkt nişan atsın diye dedim 😂
Öyle dediysen sorun yok tabi, ama işte bide benim gözümle oku bakalım gülmeden durabiliyormusun.. annee , ne var.. bu bnim nışanlı var ya.. eeee arka kapıdan … eeee 😂😂😂😂
@Heracloss tamam böyle düşününce komikmiş 😂😂😂 ya ama benim çok uykum vardı cümlenin gerisini yazamadım 😂
Neydi devamı merak ediyorum bugünde devamına yarılırım heralde. Sen söyle ben yanlış anlayım hadi 🤣
@Heracloss ya hayır yaaa sadece ailene söyle nişanı at diyecektim 😂😂 diyememişim 😂😂
Valla o nışanı atarmı bilmiyorum ama bizi yorumdan atacak az daha işgal edersek burayı 😂🤣😂🤣😂
@Heracloss doğru hadi dağılalım 😂
Kullandın şimdide at tabi , alacağın olsun 😔
@Heracloss Eee ne olacaktı ya ben sana dedim bana bel bağlama dedim kendin kaşındın 😂
Böyle ortada koyacağını bilemedim, yazık insanlık ne hale gelmiş.. sümkürülmüş bir peçete misali 😔🤮 kendi kendimi bulandırdım yaaa 🤢
@Heracloss biraz öyle yaptın sanki 😂
Ne güzel nikin var senin 🙃
@Heracloss ay teşekkür ederim
Yica ederim efenim.. güzel nikiniz varda , fiiliyatta yok gibi birazda 🧐🤔
@Heracloss o ne demek öyle
Yani ismim yok yazıyor ya var güzelde ama yok. Ne soğuk bir espiri ya gece gece zaten havada soğuk. Değil mi 🤮
@Heracloss bence bu gece senin uykun gelmiş 😂
Yok be ya , beni kaldırıp atıyorsun ya zoruma gidiyor
@Heracloss hiç alakası yok
Var tabi hala layık görmedin kendine , tamam hareketlerim ters gelebilir sanki sana yürüyormuş gibide düşünmüş olabilirsin ki biliyorsun öyle bişey yok, ama yinede emeğe saygı olmalıydı
@Heracloss seni nasıl ödüllendirebilirim
Yaşasın , al beni yanına al bene beni al Albeni içi karamelli püskevitli çikolata 🥰🥰☘️💐
@Heracloss nasıl alıyım seni 😂😂
Ben seni takip edeyim öyle ulu orta elin gavurunun yorumundan konuşmayalım , sonuçta bir mahremimiz olmalı … yanlışmı düşünüyorum şimdi 😬
@Heracloss çok doğru 😂😂
Yuppiii doğru seçim hanfendi gerçekten pişman olmayacaksınız, iade garantili hakkınızda hayırlı olsun şimdiden
popodan vur
Kıskanmaz mısın
Sende yaptinmi onunla anal
Kanka ilgimi çekti
Sen de vur mala