Daha öncesinde bir şeyler yaşadık ama o anı düğünden sonraya bıraktık heyecanlıyım hem çok istiyorum hem korkuyorum o gün nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım
3 ay
Daha öncesinde bir şeyler yaşadık ama o anı düğünden sonraya bıraktık heyecanlıyım hem çok istiyorum hem korkuyorum o gün nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım
Gayet normal sonuçta daha önce hiç içinde olmadığın bir şey yani yapmadığın bir şey bunu karşı tarafa belirtmekten çekinme sana saygı duyması gerekiyor yani evlendiğin gece seks yapmak zorunda değilsin ama bunun korkulacak bir şey olmadığının da farkında olman gerekiyor gerçekten acıyan bir şey değil inan bana yapman gereken tek şey kendini kasmamak eğer diyorsan ki ben yapamam kendime hakim olamam ilişki öncesinde güzel bir duş almaya çalış eşinle birlikte ya da birazcık alkol al o senin kaslarını gevşetir ve istesen de kendini kasmazsın
Korkacağın hiçbir şey yok, endişe etme, acele de etmeyin, akışına bırakın, eşin seni rahatlatsın, ortamı hazırlayın, ön sevişmeyi uzun tutun, birbirinize dokunun, nerelerden zevk aldığınızı hissedin...
Cevap
13Cevap
Sakin kal anı yaşa kimsenin saçma sapan ilk gece hikâyelerini dinleyip inanma herkesin kendine özel anısı olur kasma gevse ve tadını çıkar , sonra aman keşke bu kadar kasmasaydim keşke kendimi uzmeseydim zevke baksaydim dersin gerçekler bu tatlim
İlk seferde zevki hisseder miyim
Kasmazsan az acı hissedersin ucunda ölüm olsa kimse yaşamazdi bunu sonuçta bence ağrı kısmına odaklanma evet olacak ama sen ne kadar kasmazsan o kadar az olacak
Zevk kısmı ilk sefer için ikinci planda kalabilir maalesef ama zamanla düzelecek
Ya asiri bir korkum yok çok merak ediyorum ve çok istiyorum zaten bakalım nasil olacak
Normal akışına bırakın vajinismus yoksa sorun olmaz
Rahat olacaksın abartılacak kadar birsey degil canım
Ön sevişmeyi uzun tut ıslan baya ve kasma karşındakide yavaş olsun
Normal o heyecanı karşı taraf bastırıp seni rahatlatmalı
burada önemli olan sensin. Acele etme veya ettirme. Ön sevişme olmadan izin verme. Islanan çok önemli
Biraz ağrı olur iyice hazırlanmadan sakın denemeyin
Neyden korkuyorsun korkma
Bununla ilgili psikolojik destek alabilirsin
Sana anlatabilirim dilersen tüm geceyi adan z ue
Ne meraklı görün ne de isteksiz ahah
ooo ikisi birden yani :D
Taktik verilir detaylı
Kaç hafta var düğüne
5 hafta
Islanma sorunun yoksa. Gayet ıslanıyorum ben diyorsan akışına bırak su akar yatağını bulur. İğne olmak gibi düşün çok kasarsan zor olur serbest bırak şeyini.
Çok nazlanmadan yap
Korkmakta haklısın tatlım
Bolca yağla😅😅
Normal dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?