Cinsel Yaşam 3 ay Akrep erkeği ve akrep kadını uyumu sizce nasıl olur? Seedddaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Libidosal anlamda zirvedeyken Akrep erkeği ve akrep kadını uyumu sizce nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aman dikkat edin birbirinizi sokup zehirlemeyin 0 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Akrep kadını diyolar da akrep bi kız arkadasm olmustu hiç ya boştu yemınle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Eşimle ikimizde akrebiz ilk 2 yil her gun her yerde yaptik şimdi haftada 2 ye düştük 0 4 Yorumla Seedddaaaa 3 ay Yaşınız kaç peki de düştü böyle ya Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben 36 eşim 32 her gün yapmak bizi libidosal olarak dusurmedi ama her dakika seksi dusunmek bizden cok şey goturdu Yorumla Seedddaaaa 3 ay Anladım yani cinsellik o kadar da her an olacak şey değil zaten Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yzdm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Ben ve eski kız arkadaşım iki Akrep çok ateşli ama çok zor bir ilişki 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gayet uyumlu olur gibi 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aman dikkat edin birbirinizi sokup zehirlemeyin
Akrep kadını diyolar da akrep bi kız arkadasm olmustu hiç ya boştu yemınle
Eşimle ikimizde akrebiz ilk 2 yil her gun her yerde yaptik şimdi haftada 2 ye düştük
Yaşınız kaç peki de düştü böyle ya
Ben 36 eşim 32 her gün yapmak bizi libidosal olarak dusurmedi ama her dakika seksi dusunmek bizden cok şey goturdu
Anladım yani cinsellik o kadar da her an olacak şey değil zaten
Yzdm
Ben ve eski kız arkadaşım iki Akrep çok ateşli ama çok zor bir ilişki
Onu bilmem ben koç aşırı yüksek
Gayet uyumlu olur gibi
Aynen
Libido patlaması olur <3