Cinsel Yaşam 3 ay En fazla ne kadar öpüştünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 En fazla ne kadar öpüştünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 3 ay Genelde uzunu öpüşmeyi çok severim saatler sürse yok demem sen seviyor musun peki 0 0 Yorumla
Bi_ben_var_Herkesyok Takip Et Xper 6 Yaş: 96 3 ay En fazladan ziyade öpüsürken partnerine o hazzı verebildin mi o önemli. 0 5 Yorumla Soran 3 ay 1 saat öpüşmek bence fazlasıyla haz verir Yorumla Bi_ben_var_Herkesyok 3 ay Zamanla alakası yok bunun sen hala anlamadın dediğimi Yorumla Soran 3 ay Nasıl veriliyormuş o haz bay çok bilmiş Yorumla Bi_ben_var_Herkesyok 3 ay Sana bişi denmez hemen karşı saldırıya hazırsın. Yorumla Bi_ben_var_Herkesyok 3 ay Burdaki uzmanlar yardımcı olur sana 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Nargile & Karaoke kafenin odasında Zeynep Bastık - Yol şarkısı eşliğinde 4 dakika boyunca öpüşmüştük. Odada bizden başka hiç kimse yoktu. Yani rekorum 4 dakika 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 5 dk sadece ama ara ara 15 olmuştur o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Seyine kadar 0 2 Yorumla Soran 3 ay Neyine Yorumla Cevap sahibi 3 ay Vajinasi dahil opuyoryz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay Hic opusemedim kizlar istemedi 0 3 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Gel sen op beni Yorumla Soran 3 ay Ben öpmem sevgilim var benim onu öperim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ayril o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Aralıksız olarak ise 1 saat 0 2 Yorumla Soran 3 ay Bende Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bizim vaktimiz sınırlıydı dışardaydık yoksa daha uzun sürerdi Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yarim saat 0 0 Yorumla
GezginHukukçuIst Takip Et Xper 7 Yaş: 28 3 ay Rekor mu kıracaksın? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Evet hddjdjdj Yorumla GezginHukukçuIst 3 ay Nerede yaşıyorsun? Yorumla
polatt0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay Olması gereken kadar 0 2 Yorumla Soran 3 ay Ne kadar Yorumla polatt0002 3 ay 1 saati geçti rahat Yorumla
66Zuzula66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 3 ay 3 kez sen? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Kaç defa demedim en fazla ne kadar sürdü öpüşmen Yorumla 66Zuzula66 3 ay 40 dakka senin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay 1 saat 0 2 Yorumla Soran 3 ay Benimde öyle Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olması gereken bence ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Genelde uzunu öpüşmeyi çok severim saatler sürse yok demem sen seviyor musun peki
En fazladan ziyade öpüsürken partnerine o hazzı verebildin mi o önemli.
1 saat öpüşmek bence fazlasıyla haz verir
Zamanla alakası yok bunun sen hala anlamadın dediğimi
Nasıl veriliyormuş o haz bay çok bilmiş
Sana bişi denmez hemen karşı saldırıya hazırsın.
Burdaki uzmanlar yardımcı olur sana 😅
Nargile & Karaoke kafenin odasında Zeynep Bastık - Yol şarkısı eşliğinde 4 dakika boyunca öpüşmüştük. Odada bizden başka hiç kimse yoktu. Yani rekorum 4 dakika
5 dk sadece ama ara ara 15 olmuştur o
Öpüşmedim
hiç öpüşmedim
Seyine kadar
Neyine
Vajinasi dahil opuyoryz
Hic opusemedim kizlar istemedi
Gel sen op beni
Ben öpmem sevgilim var benim onu öperim
Ayril o zaman
Aralıksız olarak ise 1 saat
Bende