Sadece anlamaya çalışıyorum
Yatakta tatmin olmayan kadın kocasına sevgi saygı duyar mı?
Sadece anlamaya çalışıyorum
Yani yatakta memnun olmayan kadının erkeğe saygısı sırf bu yüzden bitebilir mi
Böyle de sorayım
Sırf bu yüzden saygı sevgi bitmez. Saygı ve sevgi sadece yatak ilişkisinden ibaret değildir. Eş yatakta memnun edemiyorsa çözümü tedavidir, sevgi saygı bunu gerektirir. Yataktaki memnuniyetsizliğin saygı sevgiyle alakası yok. Yatakta kötü diye sevgisi saygısı kalmayan biri eşini boşayıp yataktan yatağa gezebilir.
Boşanıp benimle evlenirsen seninle cinselliği sınırsızca yaşayabiliriz ve sen istemediğin kadar erkekle birlikte olursun herkesin tadına bakarsın ben de kadınların tadına bakarım çünkü ben doyumsuz ve grup sekse sıcak bakan bir erkeğim.
Duyar duymak zorunda. Evlendiyse bunları bilerek evlendi. Evlilik sekse en uzak şeydir bunu herkes bilir. Madem derdi seksti. O zaman bekar kalıp doya doya seks yapacaktı canı istediğiyle.
kuzum* mu olsun kadınlar tövbe ya
Aşın şu cehaleti be. Hala 50 sene öncesinşn kafası. İşte bu mal kafa yüzünden bu haldesiniz.
Tarifini verdiğin şey *rospuluk ben ne yapayım? Kelimeyi ben mi buldum var ki adını böyle koymuşlar
Cevap
38Cevap
Kadın psikolojisini bilmiyorum ama gözlemim erkek yyakta domine ise kadın ev işleri vs yapmaktan gocun muyor
Saygı duymaz galiba, yatakta gerekeni yapmalı erkek
Durmaz tabii Erkek dediğin Yatakta mutlu edebilmeli erkekliğini hissettirmeli için erkek gibi davranılmayı hak etsin
tatmin olmayan her kadın tatmin edecek birilerini bulur
İlayda çok büyük SORUNLAR yaşanabilir boşanma ve ayrılık bunların en basiti
Nie bitiriyorsun ki hissettirmeden seni mutlu eden adamla ol
Gittikçe azalır. Sevgisi de saygısı da. Aldatmaya başvurursa zamanla o kişiye aşık olur.
Yanı evet kadınlıgını hıssetmezse bı anlanı yokk ve aradakı bag zamanla bıter
Kendisi söylüyor mu tatmin olamadım diye hiç
Anlatayım istersen özldnsoeablrsn
Bu evli soruları sana ait hepsi degilmi 😂😂 yeni sorulanlar
Kadın erkeğe erkek kadını her zaman doyurması lazım doyurmazsa araya soğukluk girer
Bir noktadan sonra sinir bozucu olur bu bence.
Elbette bitebilir ki bu büyük bir problem. Özellikle kendini düşünüyor seni umursamıyorsa daha büyük bir problem.
Kişiye göre değişir kimisi o zevki sonuna kadar yaşamak ister dolayısıyla kırmızı çizgisi olur yatım kalmak istemek (ki ilişkide yatım kalmak en kötü şey) kimisi ise katlanır önceliği eşine verir.
Bende şunu sorsam : yatakta tatmin olmayan erkek , kadınına sevgi saygı duyar mı
Kadın saygı bekler mi erkek kadar sanmıyorum ama adamın ilgisi biter gibi arayış içine girer ihtiyacını karşılamak için
kadin ytkta doymuyosa o kadin erkgine saygida duymaz sevgide
Duymaz üstüne üstlük baska yataklarda ve kucaklarda huzuru arar
Duymaması lazım
ENAZ 30 dkk ön sevişmek önemli ve sınırsızca olmalı
Bir erkek kadinini doyuramiyorsa hic birseyi hak etmez
biter hatta en sonunda başkasına gider bunu yaşamıştım tabi bilmeden farklı fantazileerm olduğu için bırakmadı
kaç yaşındasın
Duymadığı için evli insanlar aldatıyor hep
gayetde saygısı biter
Kişiye göre degisir
Ne kadar az ilgi o kadar soğutur insanı
illa ki bitebilir
Seks ilişkide önemli. Bir yere kadar insan rahammül eder
Doğru tespit yatakta doymadan olmuyor
hayır aldatır ve zevk alır
Duymaz o yüzden sevgili bulur kendine
Evli değilsen önce tadına bak
Biten cok var en azindan oralla seni bosaltmali