Cinsel Yaşam 3 ay Bugün çirkin biriyle oldum hemen nasıl unuturum pişmanım? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 329 Bugün çirkin biriyle oldum hemen nasıl unuturum pişmanım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 32 kişi beğendi
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Çirkinliğinu boş ver iyi vurdu mu 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Çok beğendiğin biri ile ol hemen 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yakışıklı biriyle olunca 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cirkinle mi beraber oldunuz 0 0 Yorumla
byyalnız_23 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 87% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Hemen unutursunuz merak etmeyin 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. kabularının konusu belli oldu 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yakışıklı biriyle birlikte olunca unutursun 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yakışıklı kaslı biriyle olunca 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. çirkın ve sısman pısmanlıgı 2 3 ay suruyor rahat 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Yakışıklı bşrştle ol 0 0 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Arada çürük elöa çıkar 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeni yakışıklı biri ile sktng yap 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Yakışıklı biriyle olarak hahah 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 deme yaw 0 0 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Neden pişmansın önemli olan iş görmesi değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Ona verdin demek, o kadar mı yokluktaydın 0 8 Yorumla Soran 3 ay Yanlışlıkla oldu Yorumla Soran 3 ay Ama arkadan yaptım Yorumla Cevap sahibi 3 ay O daha kötü, kadınlar en değer verdiği kişiye arkadan verir, canları yandığı için, artık kolay kolay peşini de bırakmaz Yorumla Soran 3 ay Engelledim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ev adresini telefon numaranı falan bilmiyordur umarım Yorumla Soran 3 ay Bilmiyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tamam o zaman, İzmir'den misin Yorumla Osmanbolulu 3 ay Yas kac kiz Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk aldın mı o önemli? 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. daha güzeliyle ol :) 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Takılma başkasına bakarsın 0 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Neden oldun peki yokluktan mı 0 0 Yorumla
isimyokartık Takip Et Xper 7 Yaş: 27 3 ay Ten uyumu nasılfı zevk aldın mı? 0 8 Yorumla Soran 3 ay Hayır engelledim Yorumla isimyokartık 3 ay Neyi engelledin? Sevismedin mi yatakta? Nasıldı kötümüydü Yorumla Soran 3 ay Onu her yerden yatakta zorla sahip oldu Yorumla isimyokartık 3 ay Nerde yaptı arabada filan mı? Arkadan mı yaptı Yorumla Soran 3 ay Evde Yorumla Soran 3 ay Evde otururuz dedi başta arkadaştık sonra zorla yapıştı dudağıma bırakmadı tecavüz yani Yorumla isimyokartık 3 ay Vay hayvan Yaslar kac , ? Kızlıık mı bozdu ,? Yorumla Soran 3 ay Hayır bozmadı 21 23 Yorumla
190kisami Takip Et Bilge Yaş: 29 3 ay Kafasına poşet geçirmedin mi 0 3 Yorumla Soran 3 ay Gözümü kapattım ama özgüvenim düştü Yorumla 190kisami 3 ay İyi misin nasıl hissediyorsun Yorumla Soran 3 ay Çok kötü hissediyorum Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka ya 😂 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Zamanla unutursun 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel biriyle ol 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Neden oldun 0 0 Yorumla
Kaplan001731 Takip Et Bilge Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Niye seni mutlu edemedimi 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizde yedik 0 0 Yorumla
Alluring_Lüsyen_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 3 ay penisimi çirkindi. olsun verdiği zevke bak sen 0 0 Yorumla
Tamer2000 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 3 ay Neden oldun ki 0 1 Yorumla Tamer2000 2 ay Geçmiş olsun nasıl oldu Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zamanla unutursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Organıda mı çirkindi
Çirkinliğinu boş ver iyi vurdu mu
Çok komik sadece gülüyorum
Çok beğendiğin biri ile ol hemen
Yakışıklı biriyle olunca
Cirkinle mi beraber oldunuz
Hemen unutursunuz merak etmeyin
kabularının konusu belli oldu
Yakışıklı biriyle birlikte olunca unutursun
Yakışıklı kaslı biriyle olunca
çirkın ve sısman pısmanlıgı 2 3 ay suruyor rahat
Tanımadığın biri miydi
Birlikte olurken bize mi sordun ki?
Yakışıklı bşrştle ol
Arada çürük elöa çıkar
Yeni yakışıklı biri ile sktng yap
Yakışıklı biriyle olarak hahah
Yakışıklıyla olsaydın
Dedi bitli prenses
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 deme yaw
Neden pişmansın önemli olan iş görmesi değil mi
Ona verdin demek, o kadar mı yokluktaydın
Yanlışlıkla oldu
Ama arkadan yaptım
O daha kötü, kadınlar en değer verdiği kişiye arkadan verir, canları yandığı için, artık kolay kolay peşini de bırakmaz
Engelledim
Ev adresini telefon numaranı falan bilmiyordur umarım
Bilmiyor
Tamam o zaman, İzmir'den misin
Yas kac kiz
Zevk aldın mı o önemli?
daha güzeliyle ol :)
Takılma başkasına bakarsın
Yakışıklı biriyle birlikte olarak
Sen de çirkinsin ama Hem çirkin hem edepsizsin
Nazar boncuğu olsun bee😅
Neden pismansin
Hiç değeri yok mu şeyinin
Pişman felan değilsin
para icin mi birlikte oldujn?
ılk yakınlastıgın kısımıydı?
Yataktada mı çirkindi
Bende istiyorum
Cirkinse niye bulustun
Neden oldun peki yokluktan mı
Ten uyumu nasılfı zevk aldın mı?
Hayır engelledim
Neyi engelledin?
Sevismedin mi yatakta? Nasıldı kötümüydü
Onu her yerden yatakta zorla sahip oldu
Nerde yaptı arabada filan mı?
Arkadan mı yaptı
Evde
Evde otururuz dedi başta arkadaştık sonra zorla yapıştı dudağıma bırakmadı tecavüz yani
Vay hayvan
Yaslar kac , ?
Kızlıık mı bozdu ,?
Hayır bozmadı 21 23
Kafasına poşet geçirmedin mi
Gözümü kapattım ama özgüvenim düştü
İyi misin nasıl hissediyorsun
Çok kötü hissediyorum
Pişman olma aldığın hazzı düşün mutlu ol
Neden sevmediğin beğenmedigin biriyle oldun ki
Unutursun çok uzun sürmez emin ol 😂
Düşünme gecer