Zaten evlenmeden önce cinsellik isteyen erkeklerden midem bulanıyor
3 ay
Zaten evlenmeden önce cinsellik isteyen erkeklerden midem bulanıyor
Artık insanları çok iyi ölçüp biçin tartın öyle evlenin iki taraf içinde diyom..
geçen bir kız soru sorup duruyordu takıntılı birine denk geldim kurtulamıyorum diye..
şimdi hapiste çıkınca peşime düşermi diyor.. biz ne bilek..
O da zamanında kendisini çok sevdiğini sandığı birine denk gelmiş..
Yok be ben korkuyorum zaten dediğin gibi kimseye güvenmiyorum öldürülmek istemiyorum bu yüzden 27 yıldır hayatıma kimseyi alamadım
Aynen hayırlısı olsun.. hayırlısı Olmayacaksa olmasın
En basit test ;
Menfaat çıkar testi üstünden nasıl davranıyor bir şeyi kaybettiğinde tepkileri nasıl Öfkeli mi davranıyor yoksa sakin mi..
Ani sinirlenmeler varsa koşarak kaçın
Türkiye’de yaşadığım dönemde bir kızla tanıştım evlenene kadar cinsellik düşünmüyorum aslında dedi tamam dedim bir sene konuştuk gerçekten evlenmeyi düşünüyordum kısa bir gün gecenin ikisinde Instagram‘dan mesaj geldi birlikte olduğun kız bakire değil diye benden önceki konuştuğu kişi de 1,5 sene boyunca ilişki yaşamış ben tanışırken ciddi düşünüyorum deyince hiç cinsellik konusunu açmadı o yüzden gerçekten güven olmuyor
Neden çıkmasın ki bu kadar karamsar olmayın lütfen herşeyin bir vakti zamanı vardır diye düşünüyorum ayrıca cinsellik konusunda kararınıza kim olursa olsun saygı duymak zorunda benimde hiç ilişkim yakınlığım olmadı lakin evlendim diyelim eşimin rızası olana kadar ona asla dokunmam o ne zaman isterse gururum ve karakterim herşeyden önce gelir her şey gönlünüzce olsun dilerim en güzel günler sizinle olur 😊
Bu devirde evlenmeye korkar oldum evlenip aids olan mı ararsın aldatan mi fb yapan mi bakireyim diyip kandıran mi hele düğün masrafları ayrıca kalbe değil de cebe bakan çoğalınca iyice soğudum.
Yaş 29 oldu hala bakirim ilişki yaşama imkanım var yaşamadım bu saatten sonra da saldım. Tavsiyem şu düşünme varsa nasibinde gelir sağlıcakla kal üzme kendini
Öyle diyorsunuz ama yine de bakire olmayanlarla evleniyor bu çoğunuz bakireleri kimse istemiyor sen hemcinslerinin genişliğini hafife alıyorsun
O ayrı onlar ayrı numune zaten
Cevap
13Cevap
O senin çekiciliğinle , aşka -sevgiye ayırdığın emek ile alakalı bir konu biz bilemeyiz. Bir bakan vardı bakireyim diyordu ya da müdür olmuş ama sevgilisi yok bakire olabiliyor böyle kişiler
İmza öncesi seks pis, imza atınca birden temiz mi oluyor lan Anadolu çomarı Rümeysa :d
Evet aynen öyle mına kodugumun it sapığı
Bulabilirsin öyle birini fakat birbirine dokunmayan sevgililerde öfke gerginlik artar kavga eksik olmaz
Hep böyle yaklaşıyorlar sonra sapıtıyorlar en iyisi bekarlık
çıkar herkes birbirine ait kisilerle olacak en sonunda
Zannetmem olsada sen istemezsin.
Grizekalı mısın isteyenden midem bulanıyor diyorum
Sevse de evlenince cinselik isteyecek sonuçta
Yok canıs o olmadan olmuyor
Hiçmi yaşamak istemiyorsun
Evlendikten sonra isterim sadece
Yani libido olarak sıkıntı yok değil mi evlenincede yok başım ağrıyor yok bilmem ne diye çok bahane üreten var
Yok
Gerçi bazen canım hiç cinsellik istemiyor mesela şu an midem bulanıyor
Anladımda mastdan zevk almıyormusun yoksa bu neydi şimdi mi diyorsun
Geçirmeden kimse istemez
Ben umudumu kaybettim
inşallah çıkar
Çıkar elbet
Zorrr djdjd
Çıkar belki yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?