Cinsel Yaşam 3 ay Yatakta kilolu erkek nasıl olur, zor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Güncellemeler3 ay Peki zayıf uzunlar nasıl Yatakta kilolu erkek nasıl olur, zor mu? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KedimKaçtı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 3 ay zayıf uzun biri olarak söyleyebilirim ki epey uzun oluyor aman dikkat 😅🙈 0 2 Yorumla Soran 3 ay Boyum kilon kaç Yorumla KedimKaçtı 3 ay 180-75 diğeri 19 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Yani evet çoğu zaman zor oluyor pozisyon olarak nefes kesilmesi açısından kondisyon yani hele bide sigara içiyorsan püfff 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Aşırı kilolu tabiki sorun oluşturur. En iyi verim atletik ve kondisyonlu erkeklerdedir. Cılız ve kuvvetsiz tiplerle de olmaz. 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Boy kilo nedir tahminen söylersen ona göre bir cevap verebiliriz 0 4 Yorumla Soran 3 ay Boyu uzun ama 100geçiyor Yorumla Klasscevap 3 ay Zorlanmaz o zaman bir problem olacağını sanmam Yorumla Soran 3 ay Göbekli ensesi yoğun kolları dolu dolu Yorumla Klasscevap 3 ay Yinede sanmam belki pretzel ve leap frog ta zorlanır Yorumla
104838218 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Çelimsizden iyidir bence 7 1 Yorumla Alparslan6134 3 ay İşte bu aradığım kan Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. sen onu taşımayacaksan bişey olmaz, ama kilo performansı çok bozar 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her pozisyon çok atik olmaz ama sekse engel bi durum yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kilolu belki kucakta ilişki iyi olur zayıf uzun iyi olur 0 0 Yorumla
The_König Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Yazın terli terli🤮🤮 Çok zorda değilsen alma hayatına 0 0 Yorumla
Permit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 101% 3 ay Bir zamanlar 130 kiloydum. Benim için de onun için de zordu 0 0 Yorumla
jeru_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Atletik adam daha iyidir ya çabuk yorulur öyleleri. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Valla ben hafif kilolu biriyim gayet iyi performans ve işlevim daha bu zamana kadar memnun olmadan ayrılan kız olmadı koynumdan 0 1 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Pişman etmem seni merak etme Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Cok yoruyor hele uzarsa zevkten agriya donusuyor 1 2 Yorumla gokselinho 3 ay Nasıl bi ağrı Yorumla Cevap sahibi 3 ay @gokselinho kasiklar Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kalp krizi bile geçirebilir la ekjqewkjqw 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ter kan içinde olurlar herhalde.. 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zayıf erkek bam bam gençler akıllı olun 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Ne kadar kilolu. Boy kilo 0 1 Yorumla GovanıAli 3 ay En iyisi hafif kalıplı Orta boylu kas kütlesi yerinde ve organik beslenen. Yarım saat 40 dk vurur osurtur seni Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Erken yorulur ve çeşitlilik olmaz 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Performans düşer kaç kilo? 0 0 Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sana nasil bisey lazim 0 4 Yorumla Soran 3 ay Ortalama Yorumla Angelo_x 3 ay Peki Yorumla Soran 3 ay O ne be Yorumla Angelo_x 3 ay 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Kaç seçenek var sende 0 2 Yorumla Soran 3 ay Oooo Yorumla Cevap sahibi 3 ay En iyisi hangisi sana göre yatakta Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kilolu erkek mi seviyorsun 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. İğrençlik 1 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kötü olur 0 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Evet zor 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor olacağı kesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kilosuzla denedin mi? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hiçbiriyle denemedim merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Benimle denesne bakirim bende çok istiyorum. Hiç yakinlasmadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Basit alt da patates olursun
zayıf uzun biri olarak söyleyebilirim ki epey uzun oluyor aman dikkat 😅🙈
Boyum kilon kaç
180-75 diğeri 19
Yani evet çoğu zaman zor oluyor pozisyon olarak nefes kesilmesi açısından kondisyon yani hele bide sigara içiyorsan püfff
Aşırı kilolu tabiki sorun oluşturur. En iyi verim atletik ve kondisyonlu erkeklerdedir. Cılız ve kuvvetsiz tiplerle de olmaz.
Boy kilo nedir tahminen söylersen ona göre bir cevap verebiliriz
Boyu uzun ama 100geçiyor
Zorlanmaz o zaman bir problem olacağını sanmam
Göbekli ensesi yoğun kolları dolu dolu
Yinede sanmam belki pretzel ve leap frog ta zorlanır
Çelimsizden iyidir bence
İşte bu aradığım kan
sen onu taşımayacaksan bişey olmaz, ama kilo performansı çok bozar
Her pozisyon çok atik olmaz ama sekse engel bi durum yok
Kilolu belki kucakta ilişki iyi olur zayıf uzun iyi olur
Yazın terli terli🤮🤮
Çok zorda değilsen alma hayatına
Bir zamanlar 130 kiloydum. Benim için de onun için de zordu
Atletik adam daha iyidir ya çabuk yorulur öyleleri.
Valla ben hafif kilolu biriyim gayet iyi performans ve işlevim daha bu zamana kadar memnun olmadan ayrılan kız olmadı koynumdan
Pişman etmem seni merak etme
Cok yoruyor hele uzarsa zevkten agriya donusuyor
Nasıl bi ağrı
@gokselinho kasiklar
Kalp krizi bile geçirebilir la ekjqewkjqw
Ter kan içinde olurlar herhalde..
Zayıf erkek bam bam gençler akıllı olun
Ne kadar kilolu. Boy kilo
En iyisi hafif kalıplı Orta boylu kas kütlesi yerinde ve organik beslenen. Yarım saat 40 dk vurur osurtur seni
Erken yorulur ve çeşitlilik olmaz
Performans düşer kaç kilo?
Sana nasil bisey lazim
Ortalama
Peki
O ne be
😂
Ne kadar kilolu o önemli
100 üstü heralde
Kaç seçenek var sende
Oooo
En iyisi hangisi sana göre yatakta