Cinsel Yaşam 3 ay 24 yaşında bakir ve libidosu yüksek erkek cinsel ilişkide nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler3 ay Günde 5,6 defaya kadar mastürbasyon yapan biri Güncellemeler3 ay Evlenmemize az kaldı heyecanlıyım 🙈 24 yaşında bakir ve libidosu yüksek erkek cinsel ilişkide nasıl olur? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
baudelaire Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Senin de ilkse sorun olmaz 2nizde zamanla uyumlu hale gelirsiniz. Ama penis başını dokunmamaya çalış erkenden boşalabilir çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay sen tecrübeliysen çok sıkıntı olmaz... ilkinde erken boşalır kesin 1 5 Yorumla Soran 3 ay Değilim birlikte edncez Yorumla Cevap sahibi 3 ay kızz evlenmeden önce yapın mutlaka... ya penisi konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince çıkar ve girmesi ile çıkması bir olursa napcan.. bi ömür böyle bi adamla geçermi Yorumla Soran 3 ay Yakınlaşmamız olmadı ama gördüm gerçekte ve büyük 18cm yani riske atmam 3 yıllık sevgilim biliyorum her şeyini Yorumla Soran 3 ay Ama şu an nişanlım ahshdh Yorumla Arzuahmet 3 ay Her zaman söylerim denemeden almayin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Acemi aceleci beceriksiz olur seni tahmin mutlu edemez 0 3 Yorumla Soran 3 ay Sorun değil öğrenir çünkü evleneceğiz Yorumla Cevap sahibi 3 ay Harikaaaa mutluluklar dilerim Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim 💗 Yorumla
Xxmen2626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 3 ay Seni mundar eder heyecandan bulamaz da yeri ve en önemlisi 10 sn sürmez 0 1 Yorumla Soran 3 ay Etsin Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Çok fena dağıtır dikkat et 0 5 Yorumla Wetphoto 3 ay Sende fena olursun Yorumla Soran 3 ay Göreceğiz Yorumla Wetphoto 3 ay Ama mastürbasyon kessin Yorumla Soran 3 ay Kesti zaten ben de kestim evlenmemize az kaldı çünkü Mayıs ayında Yorumla Wetphoto 3 ay Çok gecikmiş gibi yol yöntem öğrenin tavsiye vereyim Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen de tecrübesiz isen, sakatlık çıkar 😄 0 14 Yorumla Soran 3 ay Tecrübesizim Yorumla avira_07 3 ay Seksting yapıyor musunuz Yorumla Soran 3 ay Bazen Yorumla avira_07 3 ay Nişanlın çok mu arzulu Yorumla Soran 3 ay İkimiz aynıyız Yorumla avira_07 3 ay Sexting yaparken ne istiyor nude mi Yorumla Soran 3 ay Sadece göğüs attım Yorumla avira_07 3 ay Göğüslerin kaç beden Yorumla Soran 3 ay O kadarını söylemem herhalde Yorumla avira_07 3 ay Seni fena becerecek gibi Yorumla Soran 3 ay Kendi de öyle diyo Yorumla avira_07 3 ay Korkuyor musun Yorumla Soran 3 ay Biraz Yorumla avira_07 3 ay Çok sık mastürbasyon yapıyor musun Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapmaktan körelmiştir o 0 1 Yorumla Soran 3 ay Her zaman değil bazen o kadar yaptığı oluyordu çünkü isteğini bastıramıyordu ayrıca 18cm ve gayet güzel bir penisi var Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hüsranla sonuçlanabilir bence 0 11 Yorumla Soran 3 ay Olsun öğrenir her gün yaparız Yorumla Byteknisyen 3 ay O iş öyle olmuyor 😂 Yorumla Soran 3 ay Sen annenin karnında mı tecrübe edindin Yorumla Byteknisyen 3 ay Doğru konuş ağzımı bozdurma benim Yorumla Soran 3 ay Kötü bir şey demedim ki sonuçta herkes bir gün tecrübe edinecek Yorumla Byteknisyen 3 ay Senin için özel bir gün kötü olmasın günde 5-6 yapan seni görünce boşalır yani Yorumla Soran 3 ay Sabaha kadar yaparız bizd bu Yorumla Soran 3 ay Bizde* Yorumla Byteknisyen 3 ay Ne zaman evleneceksin Yorumla Soran 3 ay Mayıs Yorumla Byteknisyen 3 ay Bişey kalmamış olunca banada anlat bakayım tamam çok merak ettim nasıl olcak Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaş değil tecrübe dikkate alınmalı 0 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Boş olur 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay yaşanmadan bilinmez 0 5 Yorumla Cevap sahibi 3 ay oo ilk gece pompaaaa Yorumla Soran 3 ay Libidomuz eşit seviyede, çok güzel geçeceğini düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay nereden biliyosun eşit olduğunuu Yorumla Soran 3 ay Görücü usulü evlenmiyoruz 3 yıllık sevgilim 4 aylık nişanlım 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ee yeni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Senin de ilkse sorun olmaz 2nizde zamanla uyumlu hale gelirsiniz. Ama penis başını dokunmamaya çalış erkenden boşalabilir çünkü
sen tecrübeliysen çok sıkıntı olmaz... ilkinde erken boşalır kesin
Değilim birlikte edncez
kızz evlenmeden önce yapın mutlaka... ya penisi konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince çıkar ve girmesi ile çıkması bir olursa napcan.. bi ömür böyle bi adamla geçermi
Yakınlaşmamız olmadı ama gördüm gerçekte ve büyük 18cm yani riske atmam 3 yıllık sevgilim biliyorum her şeyini
Ama şu an nişanlım ahshdh
Her zaman söylerim denemeden almayin
Acemi aceleci beceriksiz olur seni tahmin mutlu edemez
Sorun değil öğrenir çünkü evleneceğiz
Harikaaaa mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim 💗
Seni mundar eder heyecandan bulamaz da yeri ve en önemlisi 10 sn sürmez
Etsin
Çok fena dağıtır dikkat et
Sende fena olursun
Göreceğiz
Ama mastürbasyon kessin
Kesti zaten ben de kestim evlenmemize az kaldı çünkü Mayıs ayında
Çok gecikmiş gibi yol yöntem öğrenin tavsiye vereyim
Sen de tecrübesiz isen, sakatlık çıkar 😄
Tecrübesizim
Seksting yapıyor musunuz
Bazen
Nişanlın çok mu arzulu
İkimiz aynıyız
Sexting yaparken ne istiyor nude mi
Sadece göğüs attım
Göğüslerin kaç beden
O kadarını söylemem herhalde
Seni fena becerecek gibi
Kendi de öyle diyo
Korkuyor musun
Biraz
Çok sık mastürbasyon yapıyor musun
Mastürbasyon yapmaktan körelmiştir o
Her zaman değil bazen o kadar yaptığı oluyordu çünkü isteğini bastıramıyordu ayrıca 18cm ve gayet güzel bir penisi var
Hüsranla sonuçlanabilir bence
Olsun öğrenir her gün yaparız
O iş öyle olmuyor 😂
Sen annenin karnında mı tecrübe edindin
Doğru konuş ağzımı bozdurma benim
Kötü bir şey demedim ki sonuçta herkes bir gün tecrübe edinecek
Senin için özel bir gün kötü olmasın günde 5-6 yapan seni görünce boşalır yani
Sabaha kadar yaparız bizd bu
Bizde*
Ne zaman evleneceksin
Mayıs
Bişey kalmamış olunca banada anlat bakayım tamam çok merak ettim nasıl olcak