Ama böyle okuldan ya da çok alakasız muhatap olmadığınız biri erkekler ya kızlar böyle his ya da hayaller kurar mı hoşlandığı kişiyle ilgili
3 ay
Ama böyle okuldan ya da çok alakasız muhatap olmadığınız biri erkekler ya kızlar böyle his ya da hayaller kurar mı hoşlandığı kişiyle ilgili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ayrıldığım eski sevgilimle o kadar güzel sevişiyoduk ki ten uyumumuz harikaydı. Son birkaç gecedir aşırı canım istiyor onu 🥲
Çok oldu mesela burada da çok zıt görüşte olduğum bir hatunu fena halde arzuluyorum
Oldu tabi biz de demirden değiliz elbet
ama yapmadım
Bazı ünlüleri düşünerek tatmin ediyorum kendimi
Kimi mesela
Benimde
Kim ama
Genelde zengin yakışıklı ve uzun boyluları hayal ediyorum tabiiki isim vermeyeceğim
Uzun uzun mu hayal edersin
Sanane Hüseyin
Sapık Hüseyin sus
😅😅
Kim sapık ya elalemi hayal eden sizsiniz 🤣🤣
Edicez tabi ki biz de insanız ama sen çok ayrıntılı soruyorsun
Ya bak bişey dediğim yok ona İnsanız ihtiyacımız oluyo
Evet oldu hala da o kızla sevişmek istiyorum
Evlen o zaman
Evlenilecek bir kız değil tanıdığım en az 4 erkekle sevişmişliği var
E o zaman benle de seviş de
Kız biraz egoist Parası olan ve statüs olanların yatağına giren bir kız Aslında kendisine zengin birine yamamaya çalışıyor da her kendisine yamamaya çalıştığı evlenir o modu ile sevişiyor ama hepsi ihtiyacını giderip bunu bırakıyor
Hımm üzücü böyleleri güzel ama insan öyle zengin peşinde koşup kendini kullandırmamalı bence biriyle bir şeyler yaşayacaksa da herkes özgür sonuçta sevdiğiyle olsa daha mantıklı sende arzuluyorsun büyük ihtimalle üzücü kız için aslında kimse mi sevilmek istemiyor anlamıyorum
Ya ne diyorum tanıdığım 4 erkek o kızla yattı hani ben gerçekten de her yattığı erkek kendisi ile evlenecek zannediyor
Tabiki hergun gördüklerimiz olur
İstediğim kişi ile yaptim
Evet oldu Allah kahretsin ki olmadı diyemem
Kız nolucak sanki
Lise zamanım geldi aklıma
Ne oldu
Evet rüyama bile gelmiştiiiii
Unideki hocam
Pofffff
Tabiki ben kurdum ve oldu seneler sonra
Olmaz olur mu.
Coook. alakasiz biriydi ya😃😃