Cinsel Yaşam 3 ay Sadece bir şeyler yaşamak için evlenilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kendimi artık kontrol edemiyorum ama sırf bunun için de evlenilir mi bilmiyorum, ne düşünüyorsunuz? Sadece bir şeyler yaşamak için evlenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düzgün birini buldun mu kaçırma. Zaten evliliğin yüzde 70i o bahsettiğin birşeyler 0 0 Yorumla
Menaf_21y Takip Et Xper 5 Yaş: 32 3 ay Eninde sonunda evlenicen erkenden evlenip erkenden yaşamak daha iyi bence 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmene gerek yok yaşa gitsin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani evliliğe kadar beklicen yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Bende öyle durumdayim. Bakiresin sanırım. Muhafazakar birisi misin 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kaç gün sonra bikarsin 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Bunun icin evlilik gereksiz 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. evlenilmez 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Düzgün biriyle evlen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Düzgün birini buldun mu kaçırma. Zaten evliliğin yüzde 70i o bahsettiğin birşeyler
Hayır hiç gerek yok
Ben evlendim bir şey değişmedi
Evlenelim anlaşıp uyursa talip kısmet bekliyoz yani
Eninde sonunda evlenicen erkenden evlenip erkenden yaşamak daha iyi bence
Evlenmene gerek yok yaşa gitsin
Yani evliliğe kadar beklicen yani
Kontrol edememen psikolojik mi?
Bende öyle durumdayim. Bakiresin sanırım. Muhafazakar birisi misin
Bir kaç gün sonra bikarsin
Bunun icin evlilik gereksiz
Merak gibi bir şey oluyor ondan mi
Sen. bi yaşını soylermisijn