İkimiz de kızız, hiçbir bilgim yok, kendisi tecrübeli ben değilim o yüzden kendisiyle de konuştum acele etmeyelim dedi kasma dedi. Ben de yapabilmek istiyorum ama olmuyor bir şeyleri düzgün yapamıyorum cidden öğrenmem gerekiyor
3 ay
İkimiz de kızız, hiçbir bilgim yok, kendisi tecrübeli ben değilim o yüzden kendisiyle de konuştum acele etmeyelim dedi kasma dedi. Ben de yapabilmek istiyorum ama olmuyor bir şeyleri düzgün yapamıyorum cidden öğrenmem gerekiyor
iki şey var birinci klitorise doğru baskıyı uygulamak dilinle. ikincisi dilini vibratör gibi kullanıp içine girip çıkmak. Bunların haricinde dilini kullanırken parmaklarınla da okşayarak vereceğin zevki arttırabilirsin.
Doğru baskıdan kastın ne
Yukarıdan aşağıya mı olmalı
bunun bir kaç püf noktası var mesela dilin üzerindeki pütürleri kullanma yönü gibi , nefes kontrolu gibi ağzına alacağın zamanı ve dilleyeceğin zaman geçişleri gibi daha fazla ayrıntı veremiyorum şu an ama vb vb
Yazsam?
olur
Cevap
27Cevap
Yani bir erkek olarak görüşümü ne kadar değerlendirşrsin bilmem ama sonuçta ben de kıza yapıyorum sen de, deneyimlerimi paylaşmak isterim lakşn burdan yazarsam ban yerim
Ozaman başladığında Senı yonlendırmesıne izin ver o Senı yonlendırırse en fazla zevk aldığı nokta ve alanı kesfedersın bu sekılde tecrübe kazanırsın
en başta acele etme nazik ol ve kendiliğinden gelir
Ya olmuyor cidden onu bırak parmaklarımı bile kullanamıyorum
istersen detaylı konuşlalım beğendim soruyu
Gizlisin
çıktım
Hani
tekrar açtım
Tamam
Dilini iyi şekilde kullanıp ufak ufak içine degdirirsen karşındakinin haz aldığını göreceksin ve bu seni daha da tahrik edecek
Sen kendini ona bırak acemi olman da hoşuna gisiyodur
Böyle ondan öğrenmek istedim sence ayıp mı olur
Zamanla yapa yapa öğrenirsin. 👍 herkes ilk başta çok iyi yapamaz. Zamanla profesyonel oluyorsun 👍
Klitorisi küçükse dilinin ucuyla uyar, klitorisi büyükse dudaklarımla vakumlamaya çalış. Dilini klitoris ile delik arasında gezdir o da zevk verir
Olmuyoooii
Sana nasıl yapılması hoşuna gidiyorsanı öyle yap işte
Dilini yavaş yavaş kullanacaksın acele etmeyeceksin
Dili nasıl hareket ettirmek lazım
Yazar mısın bana sorun olur mu?
Öğretir arkadalın sana yaptığı gibinsendebona yap
Yapamıyorum işte dogru noktayı bulamıyorum böyle bir şey
Yalaya yalaya öğrenirsin yönlendirsin o da seni
Yanı ona bakarak ogrenebılırsın nasıl yaptıgınaa
Bir erkeğe yapsan ne olur kiz
Acele etmeyin yavaş yavaş G noktasından
O öğretir sana merak etme stres yapma ☺
Öğretir o sana yavaş yavaş 👍
Yani anlatabilirim de burada yorumum kaldırılır
oral kadına yapılır taçlandırılır
Ahaha ondan öğrenmedin mi
Bilmiyorum ben çok random bir şekilde davrandım
En güzeli random zaten onunda hoşuna gitmiş büyük ihtimal
Ama zevk noktasını bilmiyorum onu gösterdi de sonra yapmadım o hep yapmak istiyor bana
Anladım ben 1 kere denedim karşımdaki en son yalvardı yapmam için :)
Direkt vajinaya odaklanmaman gerekli
Noktayı bulduktan sonra güzelce uyaracaksın
Sen kız mısın erkek mi
Kiz
Nasıl erkeğe mi zevk verirsin daha çok oraldan diye mi sordun anlamadım
Nasıl yapamiyorsun sdff
ya tam olarak istediği gibi olmuyor
Emerken dilini içine sokup çıkaracaksın
Manyak manyak işler
Ben yaparım ikinize de
Elimle ayırıp ağzıma oturttuktan sonra dilimle fırça çekiyorum sonra dilimi içine sokup belinden bastırıyorum yüzüme kadınımı
Deneyerek gör işte
Kimdi bu kişi? Nasıl tanıştınız
Ben denemek isterim senin ustunde sonra gidersin
Cok detay var ve knsmak lazim aslında müsaitsen eger
Gzlden cikim istersen
yala yut
Akışına bırak
Olmuyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?