Soğuyor musunuz, mideniz bulanıyor mu veya pişman mı oluyorsunuz söyleyin bakalım
3 ay
Soğuyor musunuz, mideniz bulanıyor mu veya pişman mı oluyorsunuz söyleyin bakalım
Tabiki de bir sonraki seks anını düşünüyorum. şaka şaka, eğer enerjim bitmedi ise devam eder mi diye düşünüyorum. ya da enerji bitmiştir, dinlenmek istiyorum
Cevap
34Cevap
hiç bir şey.
Güzel soru sormuşsun ama bunlar yavssssak olduğu için bi b@k hissetmezler kendi uçkurlarını düşünürler sadece.
Bazıları yakınlık hisseder bazıları sessizleşir ama çoğu his duruma ve bağa göre değişir gerçek his ilgi varsa devam eder ❤️
Yok soğuma değil o güç toplama hiç bir erkek zayıf görünmek istemez o ben zayıf düştüm beni görme gücümü toplayıp dönücem demek
hiçbiri ,, sigara yakıp bitene kadar 2. ye hazırlık yapıyorum 🤣
Yaşadığı kişiye, verdiği değere, ve tabi aradaki saygıya göre değişir bu
Saat 3 ü geçince sitede sykiş başlıyor. Son postalar atılsın artık.
Sevgilimi göğsümde yatırmak istiyorum seks bitince neden tiksineyim
Rahatlıyoruz ve kelimelerle bunaltılmamak istiyoruz sadece 😂
Eğer istemediğim biriyse alacağımı aldıktan sonra tamam bitti soğurum
İstemediği biriyle neden seks yapar ki bir insan
Kadınlar her ihtiyacını karşılayacak bir erkek ister erkeklerde bir ihtiyacını karşılayacak her kadın ister
Annende dahil mi bu her kadın kategorisine 🤔
İnsanı çileden çıkartıyorsun ya sana insan gibi bir şey anlatıyoruz bir şey söylüyoruz
Söylediğin şey sence normal bir şey mi aq nesin sen erkeğin or**spusu falan mı da ihtiyacını her kadında karşılayabiliceğini düşünüyorsun
Siz gönül eğlendirirken sıkıntı yok da biz eğlendirmek isteyince mi sıkıntı
Seks özel bir şeydir ve sadece özel kişiyle yaşanır senin gibi sadece uçan kuş olsa bile yaparım mantığı mide bulandırıcı yıkılı karşımdan
Senin gibi biriyle ı don’t muhattap
Aynen knk
İyi geceler
Yaşamadım ama sevdiğim insanla yaşayacağım için bu dediklerinin hiç birisinin olacağını düşünmüyorum
Pişman olacaklarını hiç sanmam😂
Kadinlar ne hissediyor
Gardrop aynasına gururlu bakış + sigara
Birde madalya da takalım olsun bitsin
Ne biliyim alışkanlık ayna fotorafı falan çekmek. Bu alışkanlık her erkekte vardır bu bu arada adım gibi eminim. Kadınlar biyolojik olarak erkeklerin beyninde sorumluluk ve savaş mekanizmasına işler. Ona emek sarf edersin, ona masraf edersin, zamanını verirsin, onu dış etkenlerden korursun zorlu bir süreç geçer vesaire vesaire. En sonunda onun teninde mutluluk bulduğunda “her şeye değermiş” duygusuna kapılırsın. Kadınlarda ve diğer erkeklerde de dediğim gibi mi işliyor bilmem ama bende durum bu şekilde☺️.
Bi daha mı yapsak diye düşünüyoruz
Ne inkettimvlen diyio sigara içiyorum
Bosaldiktan sonra sevmiyorsam. gitmek uzaklasmak. isterim
yok sarılıyorum o şefakti yaşıyorum
Mutluluk tabiki
Kişiye göre değişir ya
Gol olmamıştır diye
Oglum kızı nasıl hadi ordan ama ya
Sımsıkı sarılıp öpüşmek istiyorum ben..
Daha çok öpüyorummmmm
Soğumuyorum
Sen ne hissediyorsun