Cinsel Yaşam 3 ay Acaba ilk oral ilişki nasıl ortaya çıktı 😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nasıl akıl ettiler mesela 😂 Acaba ilk oral ilişki nasıl ortaya çıktı 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Sabuna basıp ayağı kaymıştır, sonrada iyi ki gözüme giripte kör etmedi diye mutlu olup devam etmişlerdir 1 4 Yorumla Soran 3 ay 😂😂😂😂 Yorumla Tutzikiyançek 3 ay Bir rivayette adamı çükhünden yılan usıroyor, kız arkadaşıda zehri emerken, olay gelişiyor Yorumla Soran 3 ay Saçma bu o acıyla zevk alamaz ki Yorumla Tutzikiyançek 3 ay Yaw sokanda sokulanda yılan, biri pantolon yılanı diğeri organik yılan çok bişi olmaz😂 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Agzinda bir delik olduğunu fark edip kadinlar yapmıştır ama erkekler kadina yapmayi nasil akil etti o önemli 😂 1 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. valla nasıl keşfettiler bilemiyorum ama harika bir zevk kesinlikle.. saatlerce yapabilirim.. lezzetli bir zevk 0 1 Yorumla Soran 3 ay Bencedee Yorumla
Yağmuraaşıkkk Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Kafanda deli sorular 😅Kız napcan bu bilgiyi yat uyu 2 0 Yorumla
Tiberion Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 3 ay sinir uçlarının fazla olduğu 2-3 yer var zaten vücutta bunların kombinasyonu çok fazla bir şey yok muhtemelen içgüdüsel 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hikayesini okumuştum ama doğru mu bilmiyorum 😄 0 2 Yorumla Soran 3 ay Neymiş Yorumla Slalombebeğim 3 ay Google da araştır bulursun. Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kız ısırmak istedi sonra kıyamadı öyle kaldı felan :) 0 7 Yorumla Soran 3 ay 😂😂 mantıklı Yorumla lockerow35 3 ay Sence nasıldır Yorumla Soran 3 ay Bence kör adam aceleci davranıp yanlış yere sokmuştur ve aldığı zevkten dolayı devam etmiştir Yorumla lockerow35 3 ay :) çok basit Sj Yorumla Soran 3 ay Ama olabilir Yorumla lockerow35 3 ay Olmaz Yorumla Soran 3 ay Olur Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bir ekip calismasinda benceOn dolu arka dolu ben napcam lan diyip ac kiz agzini diyerek 0 0 Yorumla
infiors Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Merak ettiğimiz şeylere dilimizi sokmayı seviyoz zor olmamistir 0 0 Yorumla
napıcanki123 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Ondan ziyade yumurtayi yemek kimin aklina geldi bu daha dusundurucu 0 0 Yorumla
imperor1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% 3 ay Adet zamanı ortaya çıkmış olabilir 😅 1 2 Yorumla Soran 3 ay Doğruuu 😂😂 Yorumla imperor1 3 ay Asıl kadındaki yastık ile olan ilişki nasıl gelişti ben onu merak ediyorum 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Memeleri emerken aşağıya doğru inmiş, deli gibi kıvrandığını görünce dillemeye devam etmiştir. Seni azdırdım sıra sende deyip, ağzına vermiştir.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay valla keşfedene binlerce teşekkür onsuz olmaz yaaa 1 1 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Nasılmış öğrendin mi😅 Yorumla
GizemsizErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 3 ay Araştırmıştım bunu. Eski dönemlerde doğada yaşam yani ilkel 3 erkek bir kadın bulursa ne olcak. İkisi işini yaparken diğeri de onu yapmıştır 0 0 Yorumla
Hikmetli1i Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 ay En hassas sinir uçları cinsel organlarda ve dudaklarda bulunur. Bunların bi noktada buluşması kaçınılmaz bisey 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. İçinden geliyor zaten orayı tatmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Nasılını bilmem ama ben sana yapsam mesela oral bir yandan da okşasam 2-3 defa rahatlasan öyle sonra da 17 cm kalın birsey ile devam etsek nasıl olur 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aha burdada bi delik var demişlerdir 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim bulduysa iyi bulmuş. Ben çok seviyorum yapmayı 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay İçgüdüseldür muhtemelen seks kadar eskidir 0 0 Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Yenir mi diye tasına bakmak istediler 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İştahla alakalı😅 1 0 Yorumla
Cnyt3494 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 3 ay Oral normalde daha garipleri var onlar şaşırtıcı 0 2 Yorumla Soran 3 ay Neler Yorumla Cnyt3494 3 ay 100 ceşit pozisyon var binlerce fantezi en masumu o gibi duruyor 😀 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Olmazsa olmazım 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hangisi Yorumla Kadirk34 3 ay Benim yaptığım oral... saatlerce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sabuna basıp ayağı kaymıştır, sonrada iyi ki gözüme giripte kör etmedi diye mutlu olup devam etmişlerdir
😂😂😂😂
Bir rivayette adamı çükhünden yılan usıroyor, kız arkadaşıda zehri emerken, olay gelişiyor
Saçma bu o acıyla zevk alamaz ki
Yaw sokanda sokulanda yılan, biri pantolon yılanı diğeri organik yılan çok bişi olmaz😂
Agzinda bir delik olduğunu fark edip kadinlar yapmıştır ama erkekler kadina yapmayi nasil akil etti o önemli 😂
valla nasıl keşfettiler bilemiyorum ama harika bir zevk kesinlikle.. saatlerce yapabilirim.. lezzetli bir zevk
Bencedee
Kafanda deli sorular 😅
Kız napcan bu bilgiyi yat uyu
sinir uçlarının fazla olduğu 2-3 yer var zaten vücutta bunların kombinasyonu çok fazla bir şey yok muhtemelen içgüdüsel
Hikayesini okumuştum ama doğru mu bilmiyorum 😄
Neymiş
Google da araştır bulursun.
Kız ısırmak istedi sonra kıyamadı öyle kaldı felan :)
😂😂 mantıklı
Sence nasıldır
Bence kör adam aceleci davranıp yanlış yere sokmuştur ve aldığı zevkten dolayı devam etmiştir
:) çok basit Sj
Ama olabilir
Olmaz
Olur
Bir ekip calismasinda bence
On dolu arka dolu ben napcam lan diyip ac kiz agzini diyerek
Merak ettiğimiz şeylere dilimizi sokmayı seviyoz zor olmamistir
Ondan ziyade yumurtayi yemek kimin aklina geldi bu daha dusundurucu
Adet zamanı ortaya çıkmış olabilir 😅
Doğruuu 😂😂
Asıl kadındaki yastık ile olan ilişki nasıl gelişti ben onu merak ediyorum 😅
Memeleri emerken aşağıya doğru inmiş, deli gibi kıvrandığını görünce dillemeye devam etmiştir. Seni azdırdım sıra sende deyip, ağzına vermiştir..
valla keşfedene binlerce teşekkür onsuz olmaz yaaa
Nasılmış öğrendin mi😅
Araştırmıştım bunu. Eski dönemlerde doğada yaşam yani ilkel 3 erkek bir kadın bulursa ne olcak. İkisi işini yaparken diğeri de onu yapmıştır
En hassas sinir uçları cinsel organlarda ve dudaklarda bulunur. Bunların bi noktada buluşması kaçınılmaz bisey
Ozaman kıtlık var et görünce yemek sanmışlar
İçinden geliyor zaten orayı tatmak
Nasılını bilmem ama ben sana yapsam mesela oral bir yandan da okşasam 2-3 defa rahatlasan öyle sonra da 17 cm kalın birsey ile devam etsek nasıl olur
Aha burdada bi delik var demişlerdir
Kim bulduysa iyi bulmuş. Ben çok seviyorum yapmayı
İçgüdüseldür muhtemelen seks kadar eskidir
Baktılar mesela senin vajinan çok güzel yenir dediler
Yenir mi diye tasına bakmak istediler
İştahla alakalı😅
Eş cinsellerden çıkmış ola bilir
Hahaa mükemmel soru :))
İçgüdüsel olarak istiyor insan görünce
Oral normalde daha garipleri var onlar şaşırtıcı
Neler
100 ceşit pozisyon var binlerce fantezi en masumu o gibi duruyor 😀