Koluna ya da herhangi bir yerine ellenmesinden sarılmaktan falan hoşlanmayan kız Sizce nasıldır ne düşündürür
3 ay
Koluna ya da herhangi bir yerine ellenmesinden sarılmaktan falan hoşlanmayan kız Sizce nasıldır ne düşündürür
Seven insan temas bağımlısı olur ben sürekli elim kolum, yan yana otururken dizim bile değsin isterim mutlaka bir temas olmalı temas bağımlılığı olmayan sevmiyordur bence kadın erkek fark etmez insan sevdiğine temas etmeyi sever
Sorma ya ben de tam tersi erkeklere güvenim çok
Cevap
11Cevap
Travması olabilir. normal bir insan temas sever.
Dogru tespit temas sevmediğimi bir erkeğe söylersem direkt anlar mı acaba
Çünkü bir de benim küçüklükten de kaynaklı yoksa İlla Hani erkeklerin sınırı zorladığını falan mı düşünür
Belki sınırlarına önem veren kendi alanını korumak isteyen biridir temasla değil güvenle yakınlaşır doğru kişiyle zamanla yumuşayabilir ❤️
Ben temas bağımlısı biri olduğum için çok büyük sorun olurdu.
İleride ilişkimde temas bağımlısı olacağımı düşünüyorum şu an arkadaşlarıma karşı böyleysem adam bıkar benden
İlişki de yorar
Neden ki?
Hadi diyelim kız aşırı güzel yani Ama temas sevmiyor ne yapacağız?
Yani bir kız Sana temas sevmediğini söylerse soğusun
Sen
Kötüdür. Ellemediğim kızı napıcam?
Sevgisiz ilgisiz
Kız sana temas sevmiyorum dese sogursun yani
Sorunu nasıl cözmeye calısırdın tabi sende de haklısın sonuçta ilk aşkın
Ya eğer cekiniyorsa temas kurmaya veya özgüven eksikligi herhangi utanma durumu varsa zamanla beraber aşarız derdim ama kesin ve net se bir iki kere daha bu düşünceyle yanasir baktim artik imkansız olduğu konusunda beni kesin ikna ediyor o zmn vaktimizi öldürmek istemezdim
Yani belki utaniyordur belki cekiniyordur belki bunu ilk sefer soyledigimde kabul etmicek belki ikincide edicek o yüzden yani ısrar ederdim
İtici
Niye
İnsanlar dokuna dokuna anlaşır bence sarılmak vs
Hiç mi temas olmayacak
Uzak durulmali
Neden?
Temas etmezsen sorun çıkarmaz sonuçta
Kızın rızası yoksa Neden elliyorsun ki Bence karşı taraf Sana temas etmediği sürece sen de ona temas etmemelisin benim mantığım böyle
Erkeklere Benim güvenim çok kırıldı Mesela yani ben temas etmiyorum Ama bana temas edince ben rahatsız olmaya başlıyorum yani tepki vermeyince daha da ileri gitmeye çalışıyorlar Bu yüzden ilk de daha kesiyorum
Sen anlayışlı biri olduğun için sorayım bir erkek mesela koluma temas ettiğinde temas sevmiyorum desem ne düşünür Sen anlarsın
Herkes senin gibi anlayışlı olsa Harika olurdu
Bir de bir erkeğe mesela böyle dediğimde temas sevmiyorum dediğinde şeye de acaba Taciz mi edildin falan diye düşünebilir ama aslında küçültüldükten de kaynaklı mesela küçüklükten beri zaten kimse bana temas etmedi aile içimde de böyle mesela
Gerçekten Öyle mi düşünüyorsunuz
Yapacak bir şey yok yani 18 yaşında 45 yaşında adamlarla uğraşmak zor
Evinde çocukları ile uğraşacağına saçma sapan taktik peşinde
Haklısın
Sevgili olunmaz
Niye
Temas olmadan aşk sevgi olunmaz
O anlamda değil mesela herkesin ona temas etmesine izin vermeyen kişi Gerektiği zaman sınır koyan kişi
Anladım olunur
Harikasır zz
O iş farklı
Nasıl?
Tutku olacak ya o zaman hissetmezsin
E bir kızın sana temas sevmiyorum derse soğursun o zaman
Yoo denerim
Senin darlama seviyesi 😂
Neden ki
Nasıl denersiniz nasıl bir hamle yaparsınız beyefendi😂?
Kız temas sevmiyorum diyor deneyeceğim diyorsun peki ne yaparsın neresini elleyerek başlarsın kol omuz veya da başka bir
Öperim koklarım açılır
Boynunu öperim omuz dekolte varsa öperim
Tokat atar gibi geldi😂
Yok naif gelir