Mesela cinsellik yaşarken kadın acı çekiyor, basılma kadında yok mesela erkeklerin çocuğundan yaşlısına sürekli rahatsız etmek bu manada çok saçma buluyorum ya nefes aldırmıyorlar
3 ay
Mesela cinsellik yaşarken kadın acı çekiyor, basılma kadında yok mesela erkeklerin çocuğundan yaşlısına sürekli rahatsız etmek bu manada çok saçma buluyorum ya nefes aldırmıyorlar
Küçük bir yanlışı düzelteyim cinsellik kadına acı vermez ten uyumu yoksa erkek acemi beceriksiz ve bencil değilse cinsellikte erkekten ziyade en çok hazzı kadın yaşar
Erkekler neden kadını rahatsız ediyorlar sürekli Bakış söz yaşlı genç fark etmiyor sürekli kadına baskı anlam veremiyorum
Sapık ruhlular
Dünyada yaşamak çok zor bu yüzden
Cevap
4Cevap
Xinselliği acı ver bir şey olarak öğrendiysen, bu ćok acı gerçekten
Cinselliği yaşamama gerek yok sizler sürekli kadınları rahatsız edip zarar veriyorsunuz ömürler boyu boyleydiniz
Sürekli taciz edilip size bayılacak değilim ya
Her bir canlının avantajı ve dezavantajı vardır sen kendi tarafını gördün bir de diğer tarafı düşün
Diğer taraf konuşsun dinliyorum
Ereksiyon saklayamamak, cinsel tacizi erkek uğrasa güler geçerler. Karşı tarafa uygulansa ağlar geçerler tutarlık sıfır. Ne istediğini fantezi dünyasını açmaz. Azgınca davranır yanlış mesaj verir, sonra sapık etiketi koyar. Bilim bile bayanların sorunlu yaratıklar olduğunu söyler. Fakir takıntım yok der zengin seçmem der yalan çıkar. Kaslı erkek sevmem der testte yalan çıkar. Bugün ki toplumun eseri bayanlardır.
Kadınlar daha çok zevk alır
Sjej ya bitmedi mi
Bitmedi aptal şey
Devam et o zaman djd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?