Eğer bir sayı duymak isterseniz, uzmanlar sağlıklı bir bağ için haftada 1 veya 2 kez birlikteliği ideal bir ortalama olarak görürler. Ya sence kaç olmalk?

Uyuma baglı kadın zaten doyumsuzdur doguştan karaktere baglı iki taraflı anlayış ve kopmayan bag olursa ölümsüz olur zaten o ilişki nerede durmayı ve yetinmeyi bilmek gerek..!
Tutku varsa iki taraftada hergun olur zaten karşılıklı istek ve arzu olması gerek. Tek taraflı olmuyor
Cevap
54Cevap
Normal çift diye bir şey yoktur bence. Kimine göre her sabah ve her akşam yapsalar azdır, kimine göre iki haftada bir yapsalar normaldir.
yapayalnızım harbi bilmiyom ama haftanın her günü günde 2 desen en mantıklısı sjsdjsdjdsfd
Hocam sen cinsellikten başka bir konu bilmiyor musun
Kaliteli olursa ortalama 2 iyidir. Bu bazen 4-5 olur bazen 1. Ortam ve şartlara göre değişir...
Her zamanndeğil ki. Mesela bir hafta sonu iki kez üst üst yapıla bilir ya da 3 kez. Oda ayda belki bir iki gün. O yüzden dedim.
Çift dediğin değil evli bir çift demen gerekir. Evlilik dışı cinselliği normallaştırmayın
Ben uzmanlara bakmam ben kadinima bakarim onunla sabah aksam gündüz her yerde farketmez yaparim yerim ben onu yerim 🔥🔥
Çiftlerin durumuna göre değişir Bir de olur iki de beş de. Karşılıklı tatmin varsa ve ihtiyaç görülüyor sa sayının önemi yok.
Birgün boş bir gün dolu şekilde olması daha sağlıklı olur.
Evet ama genelde kadinlar bunu ne kadar az olursa o kadar iyiye bağlıyorlar bir sure sonra
Bence haftada 3 veya 4 olmalı tam ideal bıktırmaz yormaz
Moda göre değişir.. Bazı zamanlar günde birden fazla, bazı günler hiç..
haftada 2-3 kes iyidir. ama çiftlere göre değişir. her gün de olabilir.
2 ideal. Cicim ayları ve ilk yıllar fazla olur o ayrı mesele.
Zaten öyle olması lazım yoksa sıkılırdık bence bir gün birleşme diğer günler sevişme olabilir
Yani aslında her gün olmalı ama yine hadi olmadı iki günde bir ama olmalı yani iki günde bir olmalı
Sana sorularım var
Bir de bir şey anlatıcam
Yani evli çift haftada 2 3n az
Yani bu aralar Haftada 4 kere yapsam yeterli olur diye düşünüyorum
Sabah akşamdan toplam 14 kere ben penisime güveniyorum yapar oo
Normali 1- 2 olabilirde bizde normal yok anormal wonderfoul 7 24 yapmak isteyen bile olabilir.
Haftada 4 sağlıklı olanı ama ben hergün yapatım herhalde ya
Sınır ve saying anlamsız. Borbirlerini çektikleri sürece yapmalı
Bu uzmanlara göre benim hastalık hastası olmam lazım o zaman
En az 2 olmalı
Bence haftada 4 gece ideal
İki günde bir
Haftada 2-3 iyidir, yeterlidir
Haftada 3-4 ideal bence
Hergun bile olur valla
her gün ;)
En az 80 yaşına kadar boşalmak istiyorum
kadın sensen haftada 5, her defasında 3 ya da 4
Yaşa göre değişmekle birlikte en az iki en fazla 4
haftada 2 veya 3 ideal sayılabilir bence.
3 kez bence
Her gece
Bence doğru kadın ile neredeyse her gün
14-16
Haftanin 4 günü ideal
Hergun yaşayın bikana kadar
İsteğe bağlı
23 falan
3-4 normak
Haftada 2
Ayda Bir
En az 3