Kadınlar da menapozdan sonra istek azalıyor tamamen bence
3 ay
Kadınlar da menapozdan sonra istek azalıyor tamamen bence
Şu yaş diyeceğimiz bı net rakam yok. fakat özellikle son iki yıldır daha erken seviyelere geldiği gözlemleniyor. Stres kaygı endişe ve bunların geçici değil sürekli olan bı bütün olması her iki tarafında negatif etkiliyor
Cevap
17Cevap
Partnere bağlı bence. İstediğin biri varsa kurusada yaparsın
Bitmesin istiyor insan ama Sevişilecek kimse yokki bulamıyom
40 olunca yavaşlar (doyum süresi başlar) 50 yaşında durma noktasına gelir 55 60 arasında cinsel ölüm olur. Yaş farkı çok önemli yaşıtlarınla takılmak daha çok önemli çünkü aynı yıllarda cinsel ihtiyacınız duracak yani seni aldatma ihtimalide düşecek.
Menapozdan sonra daha güzel. Hamilelik derdi olmayınca daha özgür rahat ve mutlu seks olur 🔥
Yanlış bilgi menapozun öyle bir etkisi yok
Nasıl yok yumurtlama bitiyor ve en çok o zamanlarda kadın istekli olur
Yumurtlama cinsel isteğe engel değildir
Bilgilerinizi tazeleyin
Menapoz kadında cinselliği azaltmaz
Doğrudan Etkisi yoktur
Ancak yumurtlamanın olmaması doğurganlığın bitmesi psikolojik olarak kadını etkiler o da hormon ilaçları ile düzelir..
Yumurtlama engel demedim zaten yumurtlama bitmesi ile hormanal etki azalıyor bitmesi yani menopoz engel dedim
Menapozun cinsel isteği doğrudan azaltan bir etkisi yoktur..
Ben demiyorum doktorlar diyor bunu
Menopozdan geçerken, libidonuzun veya cinsel dürtünüzün değiştiğini fark edebilirsiniz. Bazı kadınların libidoları artarken, diğerleri bir düşüş yaşayabilir. Çok yaygın olmasına rağmen, tüm kadınlar bu libido düşüşünden geçmez. Çoğu durumda, menopoz sırasında daha düşük bir libido, azalan hormon seviyelerine bağlıdır.
İlaçlarla düzelir
Menopoz, cinsel isteği doğrudan azaltmaz. Ancak neden olduğu semptomlar kadınların cinsellikten kaçınmalarına neden olabilir. Menopoz, östrojen hormonunun azalmasına bağlı olarak vajinal kuruluk ve esneklik kaybı semptomlarına neden olur.
Kadın, menopozla birlikte vücut imajının kaybolacağının ve kadınlık fonksiyonlarının sona ereceğinin kaygılarını duyar. Bu şekilde artık cinsel çekiciliğinin kalmadığını düşünen kadın cinselliğe olan ilgisini de kaybedebilir.
Gerçekte menopozla değişen olaylar düşünüldüğü gibi değildir. Menopoz yaşlanmanın başlangıcı olmadığı gibi kadınlığın sonu da değildir. Bu olayların bilincinde olunduktan sonra menopozda cinsellik daha özgürce "gebelik riski de olmaksızın" yaşanabilir.
İşte Östrojen azalmasindan dolayı tamamen hormonal bir şey oluyor ne anlatiyon abi ya edeyim ben
Ebeyim*
Bilimsel makaleler yazdım daha ne yapayım.
Yazdıklarımı anlamıyorsun
Ebenin..
Ok
Erkekler 90 geçen var
Basım ağrıyorlar baslar
Kişiden kişiye değişir o işler.
tam tersi menapozdan sonra kadınlara yaklaşma 😂
Libido konusu kimisi 30 da bile bitiyor
Erkejler de 40
Elbette 40 lı yaslar iptal
Bitmez hiç her daim *
Neden azalsin ki sen nerden duydun bunu