Gizli Üye(36-45)3 ayİki kişi arasında güven ve uyum olduktan sonra yanlış bir şey yok. kendini de suçlama. kendini keşfetmen için bir tecrübe olarak gör. beni bu anlamda açan kenidmi keşfettiren ilk kişi bir kızdı ve çok özel şeyler de konuştuk. Yeri ayrıdır ve onunla yazışmalarım benim özelimdir. Kimse ile de paylaşılmaz benim düşünceme göre. sen kendini bulabiliyorsun bir erkekle her konuda sohbet ederek bu iyi bir şey ama karşındaki düzgün karakterli dürüst olmalı. öyle uyumlar ve kişiler de her zaman bulunmuyor. hatta hayatımın en büyük deliliğini yapıp gidip oturup kahve bile içtim. iyi ki de tanımışım dedim güzelce ayrıldık. o uyumu insan az da olsa arıyor her daim. sen hassas düşünceli birisin yorumlarından anladığım kadarıyla. sadece kendine odaklan moralini bozma. burcun ne bu arada?
01 Yorumla
Cevap sahibi3 aySoran bak bibot bile sitem ediyor sessiz kalışına
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu durum daha çok ergenlerde olur. Bunu bir skor, bir gurur kaynağı olarak görürler. Akranları arasında bir statü göstergesidir. Samimi olduklarına gösterebilirler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 4 ayBu sitede günde 700 kıza cinsel. mesaj atıp. Sapık değilim libidom yüksek diyen cesetler var. Böyle kişilerle mi konusuyonuz cidden yoksa
11 Yorumla
Soran4 ayHayır bu siteden değildi
4 ayKadinlar daha fazla paylasiyor boyle ozel seyleri arkadaslariyla
02 Yorumla
Soran4 ayErkekler
- 4 ay
Erkekler daha az paylasir fogunlukla da paylasmaz
gençlerin arasında yarış durumu kaynaklı olma ihtimali var. ileri yaşlarda hele hele benim yaşlarda konusu bile açılmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben herkesle yapmıyorum o tarz şeyleri ya beni tanımayan biriyle konuşurum ya da gerçekten güvendiğim kişiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHer erkek de yapmaz. Ama anlatan karaktersizler çıkabilir. Olan olmuş. İyi düşün iyi olsun. Takma kafana. Resim falan gönderdim mi?
02 Yorumla
Soran4 ayGönderdim ama çıplak değil atletim vardı dekolteli biraz
Cevap sahibi4 ayOndan bir şey olmaz. herkes yapıyor o kadarını. Dışarda bile giyiniyor ki?
Güven çok önemli bir unsur. İki taraf için de geçerli. Bir ilişkide yaşananlar ve yaşanmayanlar sadece kendilerini ilgilendirmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimseye göstermez. Karakterle alakalı. Sana karaktersiz denk gelirse ona da bir şey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBen güvenilir birini bulsam sanaldan kimseye anlatamam
00 Yorumla
4 ayadam olan göstermez. sırdır bunlar.
01 Yorumla
Soran4 ayÇok haklısın
4 ayEvet yanlış gösteriler söylerler anlatırlar
029 Yorumla
Soran4 aySende öyle misin
- 4 ay
Hatta seni tehdit ederler ilişkiye girmek için resimleri konuşmaları ailene abine babana gösteririm derler
- 4 ay
Profil isimde olduğu gibi benim için dürüstlük önemli ben böyle şeyler yapmam
Soran4 ayÖyle birsey demedi bana ama tanımadığım ortak çevre var akrabalarını tanıyorum
- 4 ay
Erkeklerin yüzde 99.9'una güvenilmez herkese gösterirler söylerler anlatırlar O yüzden aşırı derecede güvenli birini bulmalısın
- 4 ay
Tanımadığın kişilerle konuşsana tanıdığın kişiler zamanla tehdit etmeye başlar zaten kafada çalışsaydı veya biri ona akıl verseydi benim dediğim gibi seni tehdit ederdi bugün etmediyse yarın eder haberin olsun
Soran4 ayYok geçti biti bana başka kızla fotosunu attı kızı çekmiş habersiz uygunsuz şekilde
- 4 ay
Sen attıysa herkese atar haberin olsun
- 4 ay
Ben hiçbir zaman böyle şeyler yapmadım yapmam da ben güvenilir biriyim
- 4 ay
Profil isminde olduğu gibi güvenilir biriyim
Soran4 ayÖyle görünce konuşmayı kestim
- 4 ay
Peki ya senin resimlerin de böyle dağıtsaydı resim attıysan dağıtmış olabilir büyük ihtimalle sana attığına göre herkes de atar
- 4 ay
Tam olarak nasıl bir resim attı kız çırılçıplak mıydı
Soran4 ayEvet arkadan çekmiş
Soran4 ayNormal resim benim ki atletle olan yaz günü
- 4 ay
Yüz Resmin Var mı Onda
- 4 ay
Bu kişiden her şeyi beklenir kendini çok ama çok dikkat etmelisin
- 4 ay
Bundan sonraki hayatında seni tanıyan evini yurdunu bilen hiç kimseye resim atma o tarz şeyler konuşma tanıdıklar sana zarar verir ama yabancılar hiçbir şey yapamaz bilgin olsun
- 4 ay
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun
Soran4 ayOldu bitti 4 ay geçti yüzüm görünüyordu atlete foto biraz dekolteli o kadar başka birsey atmadım
- 4 ay
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun bundan sonra ne yapacaksın kesinlikle tanıdıkla seni tanıyan insanlarla bu tarz şeyler konuşma gerçekten çok tehlikeli tehdit ederler zorla bir şey yapmaya kalkarlar
- 4 ay
Bu arada kaç yaşındasın
Soran4 ayAbartma sende kendileri tüm gün çıplak geziyor ben bir atlet tarzı şeyle foto atım diye mi
- 4 ay
Kızım Bir de senin gibi bir foto atmış onu tehdit etmişler KızlarSoruyor oradan konuşuyorduk kız Denizli'de yaşıyor Senin aileni tanıyorum abini tanıyorum bu resmi gösteririm falan filan diyerekten kızı tehdit etmiş ama güzel kız onun cinsel ilişki isteğini kabul ediyordu benim sayemde kurtuldu
- 4 ay
İnsanları güzel yönlendirmeyi seviyorum hiçbir insanın başına kötülük bir şey gelmesin bu tarz şeylere hep engel oluyorum çünkü insanlara yardımcı olmayı seviyorum her şeyi Allah için yapıyorum bu yüzden insanlara iyilik yapıyorum
- 4 ay
Ve Bana sormak danışmak istediğin şeyler olursa her konuda yardımcı olurum bana gerçekten güvenebilirsin güvenilir biriyim 😊
Soran4 aySağol
- 4 ay
Peki kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun eğer istersen abi kardeş olabiliriz Ben gerçekten çok güvenir biriyim sana her konuda yardımcı olurum ciddiyim bana güvenebilirsin çünkü birbirimize hiç tanımıyoruz o yüzden birbirimize zararımız dokunmaz
- 4 ay
Cevabı nedir 🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayCiddi düşünmüyorsa gösterir anlatır
02 Yorumla
Soran4 aySürekli ciddi düşündüğünü söylemişti
- 4 ay
Onun ne söylediği değil ne düşündüğü önemli
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Kasmayın bu kadar ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
4 ayolabilir ya neden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
4 ayHerkesle konuş ne olacak ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu kisi kimdi. Nereden tanisiuosunuz.
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKonusmak istermisin sen
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
4 ayHerkes konuşuyor normal
03 Yorumla
Soran4 ayBen sırf konuştum diye kendimden nefret ediyorum bu kişi bana başka kızla uygunsuz fotosunu attı
- 4 ay
Abartı bir tepkin olmuş bence gayet doğal bir şey yapmışsın. Konuşmamak garip olur
Soran4 ayKonuştum buluşmadım çok istedi ısrar etti kabullenemedi ama anladım içime sinmedi hep belki düzelir diye uğraştım ama herkese yazıyormuş hep
Gizli Üye(45 üstü)4 ayNeden
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar