erkekleri en çok ne yükseltir ciddi önerilere ihtiyacım var
3 ay
Seven erkek sevdiğine hep yüksektir.
Ama sen yabancı birini yükseltmek istiyorsan diz üstü kısa bir etek siyah çorap bot veya topuklu ayakkabı üzerine de dar bir gömlek olablir.
Veya uzun bileklerde bir saten etek süper olur
Cevap
57Cevap
Yanlışlıkla yapılan temaslar goguslerinin omzuna değmesi kalcalarin teması bu tabiki giyinik mod ve birini tahrik etmek için fakat sevgili moduysa daha farklı kucağına oturmak twerk denilen dans vs bu tarz şeyler olabilir
Ekonomiden anlayan ekonomi konusabilecegim
Akıllı zeki güzel bir kadın yükseltir beni düşünsene o kadinla seks yaptigimi ucurur seni delikanlı 🧹🧹🧹
yani her erkeğe göre değişmek ile birlikte özgüvenli kadın diyebiliriz neyi var neyi yok bilmeli ve nerde öne çıkacağını bilmeli
Seni gerçekten istediğini hissettirmesi. Göz göze 'Seni şimdi istiyorum' bakışı + kulağına fısıldanan açık arzu + beklenmedik dokunuş... Bunlar çoğu erkeği anında uçurur.
erkek dedigin yüksek olmalı zaten ya bisey yapmana gerek yokki ben sürkli zgınım yüksegim
Dar pantolon kalça ve göğüs dekoltesi olabilir mesela.
Kimi yükseltmek istiyorsun?
Merdiven tarzı şeyler 😅 şaka tabii ki. Sevgilisini öpmek yükseltir herhalde.. 👍
Gözlerine derin derin bakılması ve nefesi hissetmek
ben görselden ziyade dokunsal bir insanım, ellerin tutulup küçük okşama hareketleri, partnerimin önüme gelip beni arkasından saldırması, poposu ile oraya dokunuşları, öğüşme, boyun bölgeleri falan... bunlar beni yükseltenler...
Bu erkekten erkeğe göre değişir bazı erkekler kadının fiziğinden etkilenir tahrik olur Bazı erkekler kadının sesinden örnek olarak bazı erkekler büyük memeler sever pürüzsüz bir vajina sever Bu tamamen kişiye göre değişmektedir
Buyuk kalınsa ozguveni tavan dir benim kucuk bu yüzden cinselikten kaçıyorum ama nereye kadar istekte artıyor
Ne kadar küçük
Sorma bu yüzden evlilikten kaçıyorum kac kiz buldular bana hepsini Red ettim kendime güvenim yok daha önce iliskilerim oldu kucuk dediler o günden beridir travma olmus bende ereksiyon hali 15 cm ince biraz
Eski sevgilimin de küçük oda böyle düşünüyor mudur diye merak ettim
Sen kucuk dedinmi ona hic dediysen mutlaka kafayı takmıştır bende derin etki yarattı ozguvenim bitti adeda
Demedim
Sen niye ayrıldın küçük olduğu icinmi yoksa başka sebebmi ayrica sen zevk alabiliyormuydun onla iliskide kucuk oldugu icin.
Kızlar beni yükseltmek bosuna cabalamasimlar
Ten kokusu kalça immm belirlgin cilveler güzel gülüş göğüs ucu gözükmesi 3lbisey altında belli olması boyunun sıcak temas kalçaya dokunulmasi
Ben oral sekse dayanamiyorum dokunup yaparsa dayanamam kisiye gore degisir tabiki. Ama herseyin basi dekolte elbette…
Yatakta kadını onu mutlu etmesi ( tabi o da kadınını)
her erkek için başkadır genelleme mantıksız olur
Bu erkeğe göre değişir ama isterseniz fikir verebilirim
Göğüs kalça bel bacak dekolteleri
Dudaklarını yala ama gözlerinin içine bakarak, sonra dokun sertliği hisset 🤣
Vallahi ben memişleri çok yükseliyorum
Beni göğüs dekoltesi yükseltir
Akıllı ve zekiyse ona yükseliyorum
Bu kişiye göre değişir mesela benim cilve ve saç yükseltir beni fantezim var
Kadinin verecek olma ihtimalini dusunmesi
Bakışlar cilveler
Onu istediğini soylemek
Göğüslerin sallanması kalça tanga