Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisi de var aslında ve bu tamamen kişinin değerleri yetiştiği ortam inancı ve ilişkiye bakışıyla ilgili bazı insanlar duygusal bağ ve güven olmadan cinselliği doğru hissetmez ve evlenene kadar kendini korumayı tercih eder çünkü onlar için cinsellik sadece fiziksel değil anlam ve bağlılık taşır bazıları ise iki yetişkinin karşılıklı isteği ve saygısı olduğu sürece evlilik şart değildir diye düşünür ve bunu çok daha doğal görür yani tek bir doğru ya da herkesin uyması gereken bir kural yok önemli olan kişinin kendi içinde rahat olması ve sonradan pişmanlık duymayacağı bir karar vermesidir
01 Yorumla
Soran3 ayZina zinadır hanımefendi nasıl kural yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)3 ayNamusunu kendini korumak diyince korumak kelimesini kullanmana bile saldırmış hepsi. Zaten hadis var oyle bi zaman gelecek ki zinacilar yaptiklarindan utanmayacak yapmayanlari ve kendilerine uyarida bulunanlari bastiracaklar diye. İşte maalesef o zamanlardayiz dostum. Ve evet ben korudum 4 yil sevgili kalmama ragmen evlenmeden bisey yasamadim simdi 16 yillik evliyiz hersey yolunda. Vurduranlar ya da vuranlar evlendikten sonra iflah olmuyor gkruyoruz etraftan zaten. Ya hemen bitiyor ya da mitsuz evlilik oluykr onlarda.
11 Yorumla
Soran3 ayAynen öyle abi ama anlamazlar anca işler rayında gitmediğini görüldüklerinde pişman oluyorlar bazıları ama bazıları ise yine aynı yoldan devam ediyorlar Allah hidayet versin ne diyeyim ve saldırsınlar hiç takmıyorum onlar kendilerine günah yazdırıyorlar haberleri yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
3 aykendini "korumak" mı? yapmamayı tercih etmek demek daha doğru bence.
cevabınıza gelirsek, ben ikisini de demiyorum. birinden hoşlandıysam, etkilendiysem, doğal olarak arzularım. o da benim gibi düşünüp hissediyorsa da birlikte olmak isterim. bu ayıp bi şey de değil, "korunacak" bi şey de olmadığı görüşündeyim.
06 Yorumla
Soran3 ayZina zinadır
- 3 ay
herkes aynı inanca sahip değil ya da kimse günahsız da değil.
Soran3 ayDoğru ama inançsızlık apayrı bir şey ve günahsız da değil herkesin günahı var fakat günahların içine haramlar katarak günahları alevlendirmek akıl karı değil kardeşim.
- 3 ay
ben birbirini seven iki kişinin kimseye zarar vermeden birlikte olmalarını normal görüyorum. günahsa da, herkes kendi günahlarının hesabını kendisi verecek. neyin sevap neyin günah olduğunu da sadece Allah bilir kardeşim.
Soran3 ayAllah bildiği için ve bizlerin de bilmesi, öğrenmesi için zaten zina ayetini indirmiş. Sanki boşu boşuna konuşuyoruz, açın nur suresi 31. Ayeti okuyun bakalım neler yazıyor diye biraz bilgilenin
Soran3 aySen normal görüyorsun da işte ayette öyle demiyor...
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Koruyanda var dayanamayıp bozanda bi kizla konuşuyordum seksten bahsederdi bakireyim dedi bozmak istiyorum cok canım istiyor diyordu ben söyledim yapma diye evlenince artik Bilmiyorum son durumu ne oldu
13 Yorumla
Soran3 ayİnşallah bozulmamıştır zina kötü şey çünkü sonra çok üzülüyorlar, bu siteden çok kız dile getirmişler verdikten sonra bir anlamın kalmıyor diye yazanlar bile var yani biraz dikkate almamalılar büyüklerin ya da doğru olanların sözlerini
Soran3 ayAllah yardımcısı olsun herkesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)3 ayBen dikkat ediyorum umarım evlenene kadar da bunu sürdürürüm
51 Yorumla
Soran3 ayİnşallah, edene faydası olur zaten
Gizli Üye(18-24)3 ayBen kendimi korurum. Bu sadece kızlar ve geçerli değil erkekte aynı şeyi yapmalı.
35 Yorumla
Soran3 ayHay cevabını seveyim ne güzel söyledin
Cevap sahibi3 ayDoğru olan bu zaten.
Soran3 ayAynen öyle, Allah namusunu korumuş insanların önüne çıkarsın diyelim...
Cevap sahibi3 ayAmin, inşallah
Soran3 ayAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayEvde evlendiğim de sırf kız birileriyle seks yapmış ben yapmamışım gibi bir olay olmasın diye seks yapıyorum.
Bir çok kızı bozdum her türlü şeyi yaptık artık koymaz01 Yorumla
Soran3 ayAllah hidayet versin yanlış yapmışsın kardeşim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayKişinin kendi kararlarına saygı duyarım zira diğer hayatta bunun hesabını kendisi verecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBen koruyorum. Evlenmeden yapmam, 26 yaşındayım ve ilkimi evlenince yaşamak istiyorum
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayHerkesin özel hayatına saygı duymak zorundayız ve bizi ilgilendirmiyor
01 Yorumla
Soran3 ayÖzel hayatı mı, zina ne zamandan beri özel hayat oldu?
Gizli Üye(30-35)3 ayVar ben bekliyorum hala
29 Yorumla- 3 ay
Bende bakirim 32 yaşındayım
Cevap sahibi3 ay@romantizmasktutku sen erkeksin
Soran3 ayErkekler de koruyorlar kendilerini
- 3 ay
Yaniii
Cevap sahibi3 ay@romantizmasktutku neden yapmadin
- 3 ay
Kendimi evleneceğim kadına saklamak için ama artık vazgeçtim yapacağım
Soran3 ayVazgeçme be kardeşim zina büyük günahlardan bir tanesidir
Cevap sahibi3 ay@romantizmasktutku bi erkek icin hic gecerli olmayan bi sebep neredeyse, pek inanmadim ama neyse
- 3 ay
İnanmazsan inanma seni inandırmak zorunda değilim
3 aykendini korumak mi olmuş şimdi de adi.. Cahilleştiniz iyice
02 Yorumla
Soran3 aySen zina yapabilirsin senin gibi g*ricilere yönelik sormadım
Soran3 ayHoş, cinsellikte burç uyumuna inanıyor musunuz diyene laf anlatılır mı zaten...
Gizli Üye(25-29)3 ayKendimi koruyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben imza atmadan işlem yapmadım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşim öyleydi
218 Yorumla
Soran3 ayNe güzel sana abi şanslısın
Soran3 ayAllah hidayet versin diyorum, her şeylerini paylaşıyorlar sevgililerini bile. Sevgilimle ben ne yapsam acaba nasıl olur, lan bunu herkese söylüyorlar lan git yap o kadar mı öküzsün bir şey anlamıyorsun milletten hediye önerileri de istemezler mi akıllarına
- 3 ay
Eşin öyleydi peki ya sen? Boş ver eşini kendine bak ahsjahdkwdhdh
- 3 ay
O yüzden mi yattığınla evlenmedin de gittin ananin köyden bulduğuyla evlendin 😀 zinanın büyük küçüğü olmaz zar için anal yapmam ben bu milletin ikiyüzlülüğüne kukla olup erkeğe bir şey demeyip kadına namus demelerini kabullenip sırf zar gitmesin diye anal yapacak değilim yapmak istesem direkt önden yaparım çünkü dediğim gibi bu milletin saçma sapan düşüncelerine kukla olmam beni tutan tek şey bedenimi hak edecek kalitede erkek bulunmaması ve de dinim zina zinadır oral de zinadır anal da zinadır normal sekste zinadır.
Soran3 ay@M3rovha3lss Bir an için zinayı takmıyorsunuz zannetmiştim
- 3 ay
Takıyorum tabii ki hatta zina yasaklansın diyorum 😀 genelevler kapatılmalı escrtlar yasaklanmalı sevgililerin otel kayıtlarına bakılmalı apartlar kontrol edilmeli evli olmayan çiftlerin bu gibi yerlere gitme isteği reddedilmeli demiyorum şeriatçılar gibi yapanı dövelim ha erkeği dövebiliriz ama ahshshsh en azından bunlar yapılsa zina oranı ciddi azalır ve de evlilikler kolaylaştırılmalı düğün yasaklanmalı ayrıca evlenmeden önce her çift psikolojik testten geçmeli bu testi geçemeyenler çocuk yapmamalı 😀
Soran3 ay@M3rovha3lss Güzel bir düşünce akışı, ama erkeği o esnada yakalayınca maalesef ki kadını da aynı şekilde dövmek gerekiyor ama öldüresiye vs değil. Millet Afganistan'ın şeriatını gerçek şeriat olarak zannettiği için herkes şeriatı istemiyoruz gelmesin diyorlar halbuki gerçek şeriatın onların yaptığı şeriat ile zerre alakası yok, onların şeriat dedikleri de şeriat değil Afganistan kuralları diyebiliriz sadece başka da hiçbir şey değil.
- 3 ay
Ben dövelim diye bir şey demedim? Hayırdır kimsenin buna hakkı yok erkeği dövelim dediğim şaka anlamında dedim ciddi değilim ben sadece imkânlar kısıtlansın diyorum şeriatçılar gibi dövmek falan değil ve de t*cavüzcüler idam edilmeli o durumda t*cavüz olayları artabilir çünkü, ayrıca kadını da dövelim diyorsun da kadın bedeni ile erkek bedeni bir değil erkek hayvanımsı bir varlık dövsen de bir şey olmaz ama kadın öyle değil kadına vurulmaz Endonezya'da seks yapan iki çift ayaklarından sopa yemiş ve kız bayılmış erkek neden bayılmadı mesela? Kadına vurulmaz! Kadına vuran varsa Allah da ona vursun inşallah.
Soran3 ay@M3rovha3lss Şaka olarak algılamadım ama zina yapan bekarların kız ve erkeğe de olmak üzere yani ayrım yapılmamış şekilde iki tarafa da 100 değnek (sopa) cezası olduğu islamiyette belirtilmiş. Erkek yapsın ona vurunuz diye belirtilmemiş, kız bu pisliği yediyse ona da var.
- 3 ay
Her konuda İslam'a uysak oho 😂 dinlere uyulur fakat bizimle ilgili olan kısımlarda uyulur hem İslam hoşgörü dinidir deniliyor hem de zinaya "şiddet" var? Zina yapan zaten öbür dünyada cezasını çekmeyecek mi ee bu dünyada vurmaya ne gerek var? Bazı konularda aşırı sorguya düşüyorum ve hayret ediyorum. Birinin zina yapması bana veya sana zarar veriyor mu? Hayır o hâlde biz niye vuralım yasağı Allah koymuş biz değil vuracaksa da Allah vursun.
Soran3 ay@M3rovha3lss Onu birisi söylemiş ama eksik söylemiş evet hoşgörü dinidir ama namazını kılanlar cennette girecek denilmiş, ibadetini yapanlar Allah'ın nurunu görecek denilmiş. Namaz kılmayanlar direkt cennete girecektir denilmemiş. Allah'ın kuralları mevcuttur ve bakidir, bu dünyada vurmaya ne gerek mi var? Cevap, bu dünyada belki bir daha yapmazsa Allah'ın diğer dünyada günahını bağışlaması olabilir mesela çünkü Allah her şeye gücü yeten değil midir? Tabi ki de öyledir. Ama bu dünyada Allah kural koymuş çokta derine inip kafayı karıştırmamak lazım ayrıca en başta yazdığınız her konuda İslam'a uysak ohoo derken günaha giriyorsunuz
- 3 ay
Günaha giriyor muyum bilmiyorum ama devir 600ler değil 2026 yılındayız hiçbir millet %100 dinine uyamaz çünkü dinlerde bilim yok gelişmişlik yok dinlerde sadece yasak ve kurallar var kendimizle olan kısımları elbette yapalım fakat %100 uyarsak ortaya korkunç bir tablo çıkar ortaya, %100 uymak demek şeriat demektir ülkeler laik olmalı laik kalmalı her insan bir tip değildir Dünya'da 8 milyar insan var herkes farklı ve din saygıyı da yok eder, örneğin Afganistan, İran gibi.
Soran3 ay@M3rovha3lss Ya hâlâ Afganistan'dan örnek veriyorsunuz, din tek huzurdur laikliğin olduğu yerde huzur beklenemez al bak bakalım dünkü haberlere mecliste neler olmuş en basitinden bir örnek. Ortaya neden korkunç bir tablo çıksın hanımefendi? Dine uyanlar korkunç şeyler içinde değiller mutluluk ve huzur içindeler...
- 3 ay
Din siyasetin içine girdi mi ortaya hiçbir zaman huzurlu bir tablo çıkmaz dinde huzur camii de ve evinde kıldığın namazda vardır 🤗
Soran3 ay@M3rovha3lss Evet öyle ama siyasete de din girebilir önemli olan doğru bilgiler ile
- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
3 ayBen 32 yaşındayım koruyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
3 ayKorunmak şart
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aykoruyorum yıllardır
20 Yorumlakoruyorum
00 Yorumla
3 ayhala koruyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası