Uzun uzun sevişmekten, kendi hijyenine dikkat eden erkekten (Genelde böyle erkekler ile sevişmesi daha keyifli olur) Ve tabii ki de beş liradır burada yazdığım gibi duygu duygu duygu duygusal bir bağ kurmadan güzel sevişen bir kadın göremezsin zor yani.
1
1 Yorumla
Soran
4 ay
En sevdiğiniz fanteziniz ve pozisyon nedir? Anal ve oral sever misiniz?
Bence her kadın farklı olduğu için doğru yaklaşım açık iletişim kurmak. İsteklerinizi ve partnerinizin isteklerini çekinmeden konuşmak, ikisini de rahatlatıyor açıkçası.
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Tabi ki sormak en iyisi ama bazıları bunları konuşmaya kapalı bende genelleme yapmak adına bu soruyu sordum herkesi yansıtmaz ama bir fikir oluşturabilir diye
Acimayacaksin yatakta geberteceksin seks bittikten sonra aysgs kalkip bir yere gidemeyecek kadar saglam s.. keceksin bak senden iyisi oluyor mu sonra kapinda köpek olur o kadın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Yavaş ve yumuşak olmazsı her zerremi hissettirmeli
@Zevkli_dokunuşlar tabi canım o anki zevk hissetmek lazım onun önüne bir şey gecmiyecek özellikle de ön sevişmede sert ya da hızlı olanları anlamıyorum acıyı zevk'in önüne katıyorlar zevki tatmak varken
Benim de jartiyer ve topuklu hoşuma gidiyor. Anal devamlı olmasa da en azından bi kere deneyimli biriyle denemenizi tavsiye ederim alıştıra alışta can yakmadan