Cinsel Yaşam Parlak dudakları öpesiniz gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Neden konuşurken bakıyorlar Parlak dudakları öpesiniz gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 4 ay Aynı şeyi kadınlarda yaşıyorum. Gözüme değilde dudağıma odaklanıyorlar artık alıştım 0 4 Yorumla Soran 4 ay Hmmm her kadın mı Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neredeyse hepsi Yorumla Soran 4 ay Farketmişsin demekki farkediliyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Zaten dudağımın güzel olduğunu da sevgilim bile olmayan bir kızdan aldığım iltifatla fark etmiştim Yorumla
barbar26 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 4 ay Evet ben dudak konusunda takıntılıyım sanırım güzel ve parlak dudaklara sürekli bakarım öpesim gelir 0 2 Yorumla Soran 4 ay Biriyle konuşurken gözüne mi dudağına mı bakarsın Yorumla barbar26 4 ay Dudakları güzel ve parlaksa karşı taraf beni yükselttiyse dudaklarına bakarım Yorumla
Vusalt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 ay Direk yapışasım geliyor olmayınca zoruma gidiyor opemedigim için 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkat çektği için ve güzel durduğu için 0 4 Yorumla Soran 4 ay Konuşurken dudağa mı göze mi bakarsın Yorumla Black1710 3 ay Konuşurken göze sonra dudağa Yorumla Soran 3 ay Neden peki arzudan mı Yorumla Black1710 3 ay Evet Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dıkkat cekıyor bırde kalın ise 0 1 Yorumla Soran 4 ay Nasılsa normal değil dersin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Parlaklığın cazibesi :D 0 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Ben bile öpmek isterim 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çekici olduğu için evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet içimden o duygu gelir 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İradesiz hayvanlar düşünür onu 0 0 Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. mat ruj olacak kırmızı ya da bordo mat 0 0 Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 4 ay İster istemez bakilir dudaklara konusurken 0 8 Yorumla Soran 4 ay Ben göze bakarım Yorumla sahinsinan 4 ay Gozle baslar ama konusma uzadikca dudaklarada kayar bakislar Yorumla Soran 4 ay Ben kaysa da yanlış anlar derim bakmam Yorumla sahinsinan 4 ay Ama bakmis oluyosun zaten kisa surelide olsa Yorumla Soran 4 ay Kısa değil mesela konuşuyorum ya bakıyor bir süre Yorumla sahinsinan 4 ay Uzun uzun konusmak istermisin Yorumla Soran 4 ay Yok sadece bunu sorucam normal mi Yorumla sahinsinan 4 ay Degil aslinda Yorumla
psikologbeyyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 4 ay Parlak dududaklı mısın 0 1 Yorumla Soran 4 ay Glos sürüyorum bazen. Biri varda dudağıma bakıyordu acaba ilgisi mi var dedim Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Bal gibi oluyor 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gelir 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aynı şeyi kadınlarda yaşıyorum. Gözüme değilde dudağıma odaklanıyorlar artık alıştım
Hmmm her kadın mı
Neredeyse hepsi
Farketmişsin demekki farkediliyor
Zaten dudağımın güzel olduğunu da sevgilim bile olmayan bir kızdan aldığım iltifatla fark etmiştim
Çok ilgi dağıtıyor aslında ilgiyi başka yere topluyor
Evet ben dudak konusunda takıntılıyım sanırım güzel ve parlak dudaklara sürekli bakarım öpesim gelir
Biriyle konuşurken gözüne mi dudağına mı bakarsın
Dudakları güzel ve parlaksa karşı taraf beni yükselttiyse dudaklarına bakarım
Direk yapışasım geliyor olmayınca zoruma gidiyor opemedigim için
Dikkat çektği için ve güzel durduğu için
Konuşurken dudağa mı göze mi bakarsın
Konuşurken göze sonra dudağa
Neden peki arzudan mı
Evet
Dıkkat cekıyor bırde kalın ise
Nasılsa normal değil dersin
Parlaklığın cazibesi :D
Ben bile öpmek isterim