Sevgilim beni cinsellikten soğuttu. Haklı mıyım?

Sevgilimle yaklaşık bir yıl oldu ben bakireyim ve daha önce hiçbir şey yaşamadım kendisinin tabii ki daha önce yaşadığı ilişkiler olmuş başlarda bu durumlara kapalıyken bir şeyler paylaşmaya beni kendisi alıştırdı hatta görüntülü bile bir şeyler yaşamaya uzak mesafede olduğumuz için çok sık görüşüp buluşamıyoruz bir şeyler yaşadığımızda ben ister istemez kendimi korkarak geri çekiyorum bu durumda onu çok etkiliyor muş ona güvenmediğim için kendini kötü hissediyormus son bir şeyler yaşamak istediğimizde ben de ona o da bana oral yapmadı ben de hatta çok bozulmuştum o da zamanımız yeterli değildi falan dedi kendi de oralı çok sevmiyor zaten ben demesem çok istemez sonrasında konusunu dahi etmedim kendisi de öyle bir aydır hiçbir cinsel paylaşımımız olmuyor konuşmada bile dün söyledim genelde sen başlatırsın böyle şeyleri nedense son aydan sonra hiç istemedin kötü hissettim istekli kız gibi ben ona güvenip zaten bir sürü şeyi aşmışım tam cinsel ilişkiyi de evlenince istiyorum o da ona güvenmediğim için bozuluyor sizce haklı mı hem sınıra saygı duymuyor hem de beni istekli ilan ediyor bundan sonra ona cinsel isteğimi söylemeyi düşünmüyorum ama böyle de kendimi kötü hissetmeye başladım cinsellik olmayan bir ilişki ne kadar yürür bilmiyorum

Sevgilim beni cinsellikten soğuttu. Haklı mıyım?