Erkekler hiçbir zaman bana istediğim şekilde dokunamıyor. Ön sevişme mesela ya çok yavaş ya çok hızlı ya çok yanlış nasıl tarif edebilirim bilmiyorum bunun bir kuralı yok öznel olarak hoşuma giden bir şekilde yapamıyorlar. Ben de direkt seks aşamasına atlamak istiyorum işte seks derken kast ettiğimi anladınız.
Ayrıca ben biseksüelim kadınlarla birkaç kez seviştim kadınlar bunu anlıyor , beceriyor.
Erkekler neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
4 ayşimdi biraz kendimce açıklamaya çalışayım. öncelikle kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20lerinin başındaysan yaşıtın erkekler biraz daha tecrübesiz olur. bu ilk etkendir. ikincisi, her kadın aynı şekilde aynı ritimde dokunulmaktan hoşlanmaz. demek istediğim bunun bir formülü yok. burada erkeğin yapması gereken kadının hal ve hareketlerinden ilerlemek ama takdir edersin ki bu ilk seferde tam isabet olmayabilir. ilişki içindeyseniz birkaç seferden sonra seni iyice tanıyabilir bu şekilde git gide daha iyi ve daha doğru dokunabilir. tek seferlik bir ilişkiyse belki sevdiğin şeyleri sen söyleyerek yönlendirebilirsin.
tecrübe arttıkça bu uyum süresi kısalır nerede nasıl davranacağını bilir, hemcinslerin de aslında kendilerinden empati yapıp dokunarak daha isabetli sonuçlar elde ederler. özetle ya tecrübeli bir erkekle birlikte olabilirsin ya da toysa biraz zaman verebilir, ne istediğini açık açık söyleyebilirsin.
04 Yorumla
Soran4 ayBunun tecrübe ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. 24 yaşındayım bir kere kendimden büyük ve tecrübeli biriyle de sevgili olmuştum. Yine aynıydı.
- 4 ay
inan tecrübe ile ilgisi var. bi kere daha tecrübeli olan kişi nasıl dokunacağını, tepkileri nasıl ölçeceğini çok daha iyi bilir. ikincisi biriyle daha uzun süre birlikte olursan neler ona daha çok zevk verir, hangi noktalara dokunursan vücudu kasılır nefesini tutar hepsini öğrenmeye başlarsın ve ona göre hareket edersin. anladığım kadarıyla sana biraz da kötü tecrübeler denk gelmiş, umarım bunları telafi edecek birisi denk gelir tüm erkekler böyle değil çünkü :)
Soran4 ayYok sevgi ilişkisi olarak gayet güzeldi. Kadınlarda olan şey erkeklerde yok sanırım , kötü bir tecrübe yaşamadım sadece yetersiz. Teşekkürler yorum için.
- 4 ay
rica ederim ne demek, sordun ben de elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım. inan ki bu konuda tecrübeli birisi bunları sana unutturur. denk gelmemiş olabilir ve sonuçta kadınlar bizden çok daha empatlar bunun da etkisi büyük.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayben tecrübeliyim gel seni coşturayım tribine giren erkekler gelmeden yorumumu yazayım :D
seks her zaman iki kişi arasında özel ve tutku dolu olmalı. bunlar varsa ten uyumu da yakalanabiliyor.
yaşadıklarıma göre ten uyumu en başta varsa vardır yoksa yoktur. başta bir uyum yakaladıysan ufak detayları konusarak çözebiliyorsun ama öbür türlüsü ne yapsan da yoluna girmiyor.
ayrıca erkekler kadın fizyolojisini çok bilmediği için nereye dokunacağını da kestiremiyor.
bazı kadınlar da gerçekten farklı yerlerinden haz alıyor. mesela bi partnerim göğüslerine dokunulmasından hiç hoşlanmazdı, bir tanesi göğüslerinden çok haz alırdı ve semsert sıkmamı isterdi. kimisi narin oluyor kimisi sert.
sizin de kolayınız bulunmuyor valla :D00 Yorumla
4 aySevişirken önemli olan varış noktası değil, yolun kendisi haz verir.
Keşif Odaklı Dokunuşlar
Nefes Uyumu
Duyusal
Bakışların Gücü
"Dur ve Hisset" Anları
Özetle Hedef (orgazm) bir havai fişek patlamasıysa, "yol" o havai fişeğin gökyüzünde süzüldüğü tüm o ışıltılı süreçtir.00 Yorumla
4 aySenden kaynaklı da olabilir erkeklerde seks ya da sevişmek çoğunluk ile toplumdan duyduğu ya da izlediği şeyler ile şekilleniyor seni tatmin edecek eden şeyleri dah ön plana çıkartıp hatta gözüne sokman gerek
02 Yorumla
Soran4 ayOlabilir ama ben de dümdüz söylemek istemiyorum büyüsü kaçıyor gibi
- 4 ay
Direk söyleme zaten biraz yol yordam göster erkekler abilerinden duydukları ile biliyor lar sevişmeyi Seksi emin ol hepsi bilgisiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
Bu sorudan senin çok tecrübeli olduğunu anladık
02 Yorumla
Soran4 ayBenim kim olduğumu bilmediğinize göre amaç kendi cinsel hayatımı size sunmak değil.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. heyecandan olsa gerek veya tecrübeli bir insana denk gelmemiştirsin bence
02 Yorumla
Soran4 ayGeldim tecrübe ile ilgisi yok bilmiyorum erkeklerde ruh biraz eksik sanki
Gizli Üye(30-35)4 ayPonçik Hanım
Fantezi dolu bir sohbet ardından ve sadece sevişmek organ birleşmesi gece sefil sabah02 Yorumla
Soran4 ayKelimeleri verdin biz cümle yapıcaz herhalde
Cevap sahibi4 ayAnlamadım şekerim güzel bir sevismek kulak memesinden başlar ve ayak üstü yalanmasi
Gizli Üye(30-35)4 aytamam yoruma gelecek diğer pembeli erkek hesabıyla ayyy aşkım sende mi öylesin diye sohbet döner şimdi
02 Yorumla
Soran4 ayYemiyoruz onu hiçbir kadın yemiyordur eminim
Cevap sahibi4 aypeki bir soru sorabilir miyim?
Gizli Üye(25-29)4 ayHiç kadın ve erkekle üçlü yapmayı düşledin mi?
03 Yorumla
Soran4 ayHayır ya aynı anda yapmak istemem bence seks özel bi şey.
Cevap sahibi4 ayBisexlerde aynı anda 2 sevgili isteği var mı diye merak ettiğim için sormuştum kusura bakma. Cevapladığın için de teşekkür ederim. Soruna gelecek olursak bence aradaki fark birisi seksten diğeri ise * zevk aldığı içindir gibi geliyor. Direkt yönlendirmek heyecanını bozabilir, sen yine de bunu seks öncesi üstü kapalı bir biçimde karşıya anlatırsan belki işe yarar
Soran4 ayBen kendim için cevapladım değişiyordur muhakkak. Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 aySana denk gelmemiş bilgili biri bence. Masaj artı uzun Önsevişmede çok zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySana duygusuz ruhsuzlar denk gelmiş olmalı sen yönlendirmeyi denedin mi hiç
00 Yorumlaİşi bilene denk gelmemişsin ondan olgun teçrübeli bir erkek bilir ne yapcağını
00 Yorumla
4 ayKasterdigini anlamadik.
Kadin ruhunu anlayan bir erkekle karşilaşmamışsin00 Yorumla
4 ayÇünkü aceleye getiriyor anın tadını çıkarmayı bilmiyorlar
00 Yorumla
4 ayannen sana öğrete bilir.
06 Yorumla
Soran4 ayNiye durduk yere saldırdın mesela? Yaran mı var
- 4 ay
annende cilveyi öğren babada ise erkekler neden böyle diye onu öğren ikinici sana burada yardımcı oluyoruz ahm*k seni.
Soran4 ayBirileri o kadar bakir ki bir kadın cinsellikten bahsedince çıldırıyor.
- 4 ay
şahsen zerre umurumda değilsin.
Soran4 ayBiraz yazım ve imlaya dikkat et bence. Bari sürekli konuştuğunuz dili öğrenin.
- 4 ay
anla anlama çok z*kimde.
Kaç erkekle yattın lan bu ne
02 Yorumla
Soran4 ayÇok durmuş ama çok değil öyle.
- 4 ay
Bak benim için değersiz lgbt üzerinden kazançi olan kişiler için değerli varlık kızlar diğer erkeklerle yaşadığı duygularını sende kız olduğun için ikizin erkeklerle yaşadığınız hissiyatı birbirinizde farklı neyse işte siz hatayı bildiğiniz için kontrollü ve doğru yaklaşıyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Şimdi burada herkes profesör kesilecek rez alın
00 Yorumla
4 ayay ay ay eykekler niden büyle 🤷
00 Yorumla
4 ayalanında profesyonel değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vardır muhakkak bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aySana işi bilmeyen denk gelmiş.
00 Yorumla Nasıl bir dokunma istiyorsun sert bir şekilde mi
00 Yorumla
4 ayErkek secmesini bilmiyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayO sirada deneyimsiz olan ben 🤦🏼♂️
03 Yorumla
Soran4 ayBahsettiğim şey deneyimle de hallolmuyor takma kafaya
Cevap sahibi4 ayDeneyimsiz biri olarak belki çözebilirim 🤣
Cevap sahibi4 ayOzmn
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
4 ayDenk gelmemişsin
00 Yorumla Bana bi yzrösn
00 Yorumla
4 ayEvet ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği