Cinsel Yaşam En çok oral ilişki mi haz veriyo vajinal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkeklerin çoğu oral dicek 😂 En çok oral ilişki mi haz veriyo vajinal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HarddFB92 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Eğer karşımdaki iyi oral yapıyosa sadece oralla bile yetinirim bazen. 1 0 Yorumla
Kertenkele0706 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Sorudan anladığım bu kızın çok oral seks çektiği 😏 0 3 Yorumla Soran 4 ay Ne alakası var 😀 Yorumla Kertenkele0706 4 ay Cevap sorunun içinde tezi her zaman geçerlidir. Ama itiraf et. Çok oral seks değil mi 😏 Yorumla Soran 4 ay Ne kadar zekisin sen 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Erkeklerin ne diyeceğini nereden bildiğini sormama gerek yok herhalde 😬 1 0 Yorumla
sıktınamk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Vajinal tabi oralin bize verdiği zevk partnerin haz alması 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Vajinal, oralda çok kefili ama vajina başka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 4 ay Vajinal ilişki daha zevk veriyor. işin sonunda yine içeri giriyorsun. Demek ki Oral geçici 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oralı yetenek işi herkes yapamaz 1 0 Yorumla
Alparslannnn11111 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 4 ay Vatan ve millet için bir fidan dikeceksin ruhun ve bedenin için A. m düt o yüzden vajına 0 1 Yorumla Alparslannnn11111 4 ay S*ke cek sin olacaktı o düt 😀 Yorumla
Haydarinna12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 4 ay Vajinanin yapısı dolusu kokusu tem rengine bagli 0 0 Yorumla
GözGezArpacık Takip Et Xper 5 Yaş: 33 4 ay Yalarken ki o masum bakış azdırıyo 1 4 Yorumla Soran 4 ay Neden masum geliyoki o bakış Yorumla GözGezArpacık 4 ay Beni güçlü hissettiriyo Yorumla Soran 4 ay Hmmmmmm Yorumla GözGezArpacık 4 ay Hı hı sen yapiomsn oral Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. İkiside çok iyi haz verir 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Vajinal daha sonra oral 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ana yemek vajinal ilişkidir oral ise ara sıcaktır 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Oral güzel ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Oral yapanın beynini skim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Analı kastettim Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. fark yapmaz 0 0 Yorumla
romantizmasktutku Takip Et Bilge Yaş: 26 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Sen yanıma gel hepsi olur 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Kadına göre değişir valla 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hepsinin yeri ayrı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vajinal 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. oral sonrası vajinal 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Eğer karşımdaki iyi oral yapıyosa sadece oralla bile yetinirim bazen.
Sorudan anladığım bu kızın çok oral seks çektiği 😏
Ne alakası var 😀
Cevap sorunun içinde tezi her zaman geçerlidir. Ama itiraf et. Çok oral seks değil mi 😏
Ne kadar zekisin sen 😂
Erkeklerin ne diyeceğini nereden bildiğini sormama gerek yok herhalde 😬
Vajinal tabi oralin bize verdiği zevk partnerin haz alması
Vajinal, oralda çok kefili ama vajina başka
Vajinal ilişki daha zevk veriyor. işin sonunda yine içeri giriyorsun. Demek ki Oral geçici
Oralı yetenek işi herkes yapamaz
Vatan ve millet için bir fidan dikeceksin ruhun ve bedenin için A. m düt o yüzden vajına
S*ke cek sin olacaktı o düt 😀
Vajinanin yapısı dolusu kokusu tem rengine bagli
Yalarken ki o masum bakış azdırıyo
Neden masum geliyoki o bakış
Beni güçlü hissettiriyo
Hmmmmmm
Hı hı sen yapiomsn oral
Girdinmi şöyle daracık sıcacık
İkiside çok iyi haz verir
Vajinal daha sonra oral
Oralde hissetmiyorum bile ne zevki medine
Oralı hiç denemedim abla Bilmiyorum