Cinsel Yaşam Seks sizin için hayatta kaçıncı planda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Seks sizin için hayatta kaçıncı planda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 4 ay Türk kadınları için sondan birinci sıra... Bu yüzden çoğu kadın bekar. Sevişmeden ve seks yapmadan erkeğe ve kaynaklarına Önemli olan getirisine ulaşabiliceğinizi sanıyorsunuz. 0 2 Yorumla Soran 4 ay 2. sırada benim Yorumla Cevap sahibi 4 ay ha 20. sıra ha 19. sıra... Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biri olmadigi icin sadece duauekle kaliyorum mqalesef. Senin? 0 2 Yorumla Soran 4 ay 2. Yorumla kalp-komutanı 4 ay 1. Kim ya da ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Bu dönemine göre değişiyor bazen ilk sırada bazen ilk 5'te bile olmuyor Ben daha çok ten temaslarını seviyorum 0 0 Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı. Seks düşünmüyorum pek 1 7 Yorumla HeadSh0t 4 ay Onu biliyorum sıkıntı yok😊 Yorumla Zuzummm06 4 ay Senmi 😂😂 Yorumla u UykucuHilal 4 ay Evet düşünsem söylerim zaten Yorumla Zuzummm06 4 ay Hımm bilemiyom daha önce konustuyduk Yorumla u UykucuHilal 4 ay Yok ben kimseyle cinsellik konuşmadım. Karıştırıyorsunuz Yorumla HeadSh0t 4 ay Ben konusmadım konuşmam da Yorumla Zuzummm06 4 ay Karıstırmıyorum Yorumla
maize56 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 4 ay Benim için 3 ama ben onun için 53 falan ellamdndnn 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kesinlikle ilk iki, de 😊 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aşk ile beraber olursa ilk sıralarda 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. 1. plan 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İhtiyaç sence 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı. 10. cu 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkinci olan 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. İlk planda 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk planda 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. En sonda 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 3 planda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Türk kadınları için sondan birinci sıra... Bu yüzden çoğu kadın bekar. Sevişmeden ve seks yapmadan erkeğe ve kaynaklarına Önemli olan getirisine ulaşabiliceğinizi sanıyorsunuz.
2. sırada benim
ha 20. sıra ha 19. sıra...
Biri olmadigi icin sadece duauekle kaliyorum mqalesef. Senin?
2.
1. Kim ya da ne
Bu dönemine göre değişiyor bazen ilk sırada bazen ilk 5'te bile olmuyor Ben daha çok ten temaslarını seviyorum
Seks düşünmüyorum pek
Onu biliyorum sıkıntı yok😊
Senmi 😂😂
Evet düşünsem söylerim zaten
Hımm bilemiyom daha önce konustuyduk
Yok ben kimseyle cinsellik konuşmadım. Karıştırıyorsunuz
Ben konusmadım konuşmam da
Karıstırmıyorum
Benim için 3 ama ben onun için 53 falan ellamdndnn
1 ci ev tutmak 2 ci planımda 😀
Kesinlikle ilk iki, de 😊
Derdim başımdan aşkın alt sıralarda