Cinsel Yaşam Evlenmeden seks yapmak riskli neden mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 hamile kalma riskine giriyorsunuz Evlenmeden seks yapmak riskli neden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Meraklıbiri_işte Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 101% 4 ay dinle alakalı değil kendim yapmak istemiyorum 3 0 Yorumla
cengiz751 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Çok risklidir. ALLAH merhamet edip affetmez ise zinadan dolayı cehennemde cayır cayır yanma riski vardır. 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Hamile kalma riski var adamın seni bırakma riski var var da var çok yani 0 0 Yorumla
ℓuciffєя_ Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Hamilelik degil evlenemem korkusu oluyor kadınlarda 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mesele sadece hemilelik değil psikolojik boyutuda var 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Hamile kalma var, hastalık var o kişi ile evleneceksen kendine mecbur hissetitecek 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hamile kalma Terk ededilme Şantaja maruz kalma 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Kendin sordun kendin cevapladın 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Korunduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. korunma denen bişi var 0 0 Yorumla
EnginCame Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Her ilişkide çocuk riski yoktur, tecrübe önemlidir 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Caiz değil çünkü 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hap var prezervatif var kalmazsın yani 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Korunmak önemli 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. korun sende :D 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Korunursun 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Vay canına dostum 😂 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Değildir 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet riskli 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Önlemini alıyorlar 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Bencede 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
dinle alakalı değil kendim yapmak istemiyorum
Çok risklidir. ALLAH merhamet edip affetmez ise zinadan dolayı cehennemde cayır cayır yanma riski vardır.
Hamile kalma riski var adamın seni bırakma riski var var da var çok yani
Hamilelik degil evlenemem korkusu oluyor kadınlarda
mesele sadece hemilelik değil psikolojik boyutuda var
Hamile kalma var, hastalık var o kişi ile evleneceksen kendine mecbur hissetitecek
Hamile kalma
Terk ededilme
Şantaja maruz kalma
Kendin sordun kendin cevapladın
Korunduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz
korunma denen bişi var
Her ilişkide çocuk riski yoktur, tecrübe önemlidir
Korunma yöntemleri var
yoo öyle dertlerim yok
Caiz değil çünkü
Hap var prezervatif var kalmazsın yani
Korunmak önemli