Aynı evde yaşayan çift denince hemen akla birlikte oldukları geliyor. Sizce aynı evde yaşayıp da sevişmeyen çift var mıdır?

Aynı evde yaşayan çift denince hemen akla birlikte oldukları geliyor. Sizce aynı evde yaşayıp da sevişmeyen çift var mıdır?

Kardeş kardeş yasayacak halleri yok hele hele sevgili adı altın da sevgili dedigin sey seks iliskisi oluyor zaten haaa ilerde artik böyle olacak Türk Kızları evliligi bitirdiler sonuçta evlenip de sonrası icin sorun yasayacagina evlenmeden böyle yasarsın sorun olmaz evlenirken şu kadar sey iste yap evlendikten sonra kavga gürültü sonra boşan ama bu sefer bosanirken düzgüncene bosanama ne olacak böyle ya sevgililik adi altinda böyle olacan ya da ya da yabanci ile evlenecen
Cevap
10Cevap
kişiye bağlı
Evet ben üniversite zamanında sevgilimle yaşadım 2 sene ama kesinlikle yakınlaşma söz konusu bile olmadı
Nasıl hakim oldunuz birbirinize mesela?
Yani sevgilisiniz ya sarılıp film izlerken temastan dolayı hiç mi içinizde bir şeyler uyanmıyordu?
Film izlediğimiz zaman el ele tutuşuyorduk en fazla öyle sarılarak oturma olmuyordu
Ne zamandır birlikteydiniz?
Eve çıktığımızda mı
Yani genel olarak ilişki ne kadar sürdü ve eve ne zaman çıktınız?
4 yıl oldu hâlâ sevgiliyiz
Hala seviyeli mi ilerliyor ilişkiniz?
Varsa da ya mutsuzlardır çaresizce yaşarlar ya da ikisi de aseksüel dir
Evet yasıyolardır
Bence yaşanıyordur ateşle barut sonuçta
Allah ıslah etsin bu düşünceler bize göre değil
Yaşamayanlar da var. Ben yaşamıyorum mesela.
Normal olarak
Evet mutlaka
Her gün
Yoktur
Tabii ki
İlla ki