4 ayKesinlikle kadının erkeğe yaptığı oral. Ben kadına oral yapmam bile. Çok pasif bir hareket. Zaten kadının o bölgesi oral yapmak için değil, sadece cinsel birleşme için kullanılır. Ama erkeğin organı öyle mi. Kadın istekli, arzulu, erkeği mutlu etmekten ona hizmet etmekten mutlu olan bir varlık olarak karşımıza çıkıyor. Kimileri buna şey der, biz köle miyiz? Ki bunların çoğu da feminist (erkek düşmanı). Çoğu kadınlığını kaybetmiş. Feminen kadın dediğin beni oralla bir kere değil, defalarca kere boşaltan ve mutlu eden, ben mutlu oldukça mutlu olan kadınlar olmalı. Çok seviyorum böyle kadınları. İyi ki varlar hayatımızda. Ki çok da denk geldim ve güzel deneyimler yaşadım böyle kadınlarla.
Sorun da güzel ve farklı olmuş bu arada. Klasik sorulardan öte, daha estetik ve anlamlı bir soru.12 Yorumla- 4 ay
@Alpha_Rules ben 💉 kadına 💉 oral 💉 yapmam 💉 bile 💉. çok 💉 pasif 💉hareket 💉
- 4 ay
@CanımWaffleÇekiyo Görüşüme salça olma lütfen. Ben kendi görüşümü yazdım. Beğenirsin beğenmezsin. Kimse sana gel benle cinsellik yaşa demiyor ki zaten :D. Sen de kendine başka bir erkek bul kendi görüşüne uyan. Ben senin görüşünde olan kızlarla ilişkiye girmek istemiyorum mesela. Bunu seni kötülemek için demiyorum. Tercih etmiyorum diyorum. Herkes herkesle uyum sağlamak zorunda değil ki. Ama görüşlerime ve tercihlerime saygı duymak zorundasın. Böyle saçma emojilerle yorum yapma mesela.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayBu ikiside yapan bilgili aldığı hazi arzuyu yansıtarak yapana göre değişir yani isteyerek iştahla yapan zevk haz alan adamı düşün nereyi yalayıp nerwyi dillemesini bilen pompoyu iyi tutturan pir partneri düşün bide istemeyerek tiksinerwk yapmayı bilmeyen yapmaya çalışan bir partneri düşün işini iyi yapan partner önemli olan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
4 ayKadının kadına ve erkeğin erkeğe yaptığını niye saymıyoruz? :(
716 Yorumla- 4 ay
Neden helak oluyormuşum? Sana mı düşüyor böyle şeyler söylemek?
- 4 ay
@MBlackiron o kavim şirk kostuklari icin helak olmadımi, bence bilip bilmeden ön yargı ile konuşmanız pek doğru değil şahsen
Naçizane fikrim biraz araştırma yapip dinimizce kimseye kin beslemeden yanasalim
Şayet Hz. Musa o kavmi kurtarmak için cok çabaladı senin gibi a bu şey mis salla o zmn hemen hosnutsuz davranım dememiştir. - 4 ay
@Ciho7ist @handeanomaly @signoreee Sizler LGBT'yi savunmaya devam edin. Geçmişte yaşanan bu olayı ben kafamdan uydurmuyorum. Google 'dan Lut kavmi vikipedi yazarak araştırma yaparak bulabilirsiniz. Zaten inanmak istemeyene ne desek boş!
@handeanomaly Sana gelince Hande Hanım, inşallah erkek çocuğun olur da erkeğe ilgi duyar, kız çocuğun da kızlara ilgi duyar inşallah. Allah sizi gerçekten helak etsin, bunu gerçekten çok isterim ama Allah sabrediyor; bekliyor azap gününü. Lût kavminde olduğu gibi taş kesilirsiniz inşallah. - 4 ay
@MBlackiron ya reis başına gelmesini istemediğin şeyi baskasina isteme döner dolaşır bulur seni ayıp
- 4 ay
@Ciho7ist @signoreee @handeanomaly
Şunu da ekleyeyim: Bu olay Kur'anı kerim 'de geçiyor. Lût peygamberin eşi ona inanmadığı için diğer insanlarla beraber aynı anda taş kesilerek cehenneme gitti. - 4 ay
@Ciho7ist Neslimiz tehlike altında kardeşim. Sen, ben yapmazsan uyarıyı ne olacak geleceğimiz? Bu illeti savunan zaten inanmayan kişidir, ve tez zamanda helak olsunlar ki yayılmasın. Lût kavmini okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
- 4 ay
@handeanomaly Yorumumu kaldırtmışsın ama içindeki pisliği kaldıramazsın! Lût kavminde aile içi cinsellik, erkeğin erkeğe, kadının kadına ilişkisi var. Sen de çok izlemek ve yapmak istiyorsan kardeşin kardeşe, kız evladın anaya, erkeğin babaya olan ilişkileri yapın, izleyin aile içinde.
- 4 ay
@MBlackiron İlk olarak sen kiminle konuştuğunun ve ne konuştuğunun farkında bile değilsin. Ben ki İbrahimi kaynakları hatim etmişim, ateist olmama rağmen İslami bilgim senin hacını da hocanı da kat kat aşar. Lut kavminin günahlarını say desem sayamazsın, Lut peygamberin kim olduğunu bilemezsen. İkinci olarak alimlerin bile ağzına alamadığı ''Umarum ölürsün'' gibi kelimelerin senin gibi İslami bilgisi neredeyse sıfır olan birine düşmez. Dolayısıyla tabii ki o iğrenç, aklı başında bir insan tarafından ağza alınamayacak söz silinecek. Üçüncüsü ise burada cinsellik üzerine sorular soruluyor ve ben de bir soru sormuşum, sorum üzerinden alakasız çıkarımlar yapmak da sana düşmez. LGBTI+ bireyler üzerinde böyle ahlaksız görüşlerinin olması da tamamen insanlık ve ahlak dışı. Üstüne herkes senin gibi çocuğu sırf eşcinsel diye ailesini yokedecek değil. Kendi çocuğunu kusurlarıyla sevemeyen Allah'ın emrettiği şekilde komşusunu bile sevemez bariz bir şekilde. Sen öncelikle git biraz İslami bilgi öğren, İbrahimi kitapları oku, basit insanlık öğren. Öğrendiğinde anlayacaksın zaten Allah'ın gözleri önünde ne kadar aşağılarda olduğunu. Bir ateist olarak senin gibi körü körüne, bilgisiz bir şekilde kendine Müslüman diyenleri dini konular ve basit insanlık üzerine eğitim ve öğretim vermek beni çok yoruyor. Ama diyelim ki Allah var ve beni cehenneme atacak, senin gibi en basit insani duygulardan bile yoksunların cehenneminin benimkinden kat ve kat beter olacağı tüm İbrahimi kaynaklarda açık açık belirtilmiştir. Benim tavsiyem sen git önce kendini düzelt, sonra başkalarını kibar bir dille eleştirirsin. Şimdi yaptığın gibi terbiyesiz bir dille değil.
- 4 ay
@handeanomaly
Benim kitabım Kur'an 'ı kerim. Elhamdülillah Müslümanım. Kendini bir şey sanma biliyorum diye! Senin kadar ben de okudum. Okulda senin gibi düşünen alfa kuşağı tiplere ahlâk dersi veriyorum bir yandan geleceğine, insanlığa saygılı olsunlar diye. LGBT Kur'an 'ı kerim 'de geçiyor, açıp okusan kendini bu kadar haklı çıkarmaya çalışmazsın!
Tamam, senin kızın veya erkek çocuğun olduğunda, sana anne ben şu kızdan/erkekten hoşlanıyorum diyince, normal karşıla.
Senin düşündüğün şeyi hayvanlar birbirine yapmıyor. Hayvandan bile aşağılık yaratıklarsınız! - 4 ay
Cünkü heteroseksüeliz
Gizli Üye(18-24)4 ayAnlamadım ki. kadın oralı erkek oralı. nereli olduğunun bir önemi yok.
132 Yorumla- 4 ay
Nereli 😂😂
2 ayBence her ikisi de oralı olmalı — seks ortaklığında iletişim ve karşılıklı memnuniyet çok önemli. Bu konuda birbirini anlamak, istekleri dile getirmek, iyi geçinmek için temel.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadınların pek istekli olduğunu sanmıyorum ama biz yapmaktan da yapılmasından da çok zevk alıyoruz kadınlar ypmaktan çok yapılmasından zevk alıyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
4 ayKadınlar erkekler kadar iyi değil genellikle. Çoğusu tecrübesiz ve erkek organına bunu yapmak kolay değil. Kadın organı daha müsait ve yüzeysel olarak elverişli
00 Yorumla Zevk meselesi en güzeli 69 ben bayılıyorum orala bacak arasına geçince vajinaya yalarken zevk suları alta süzülüyo aşağı doğru iniyosun o zevk'in tarifi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayne kadar iyi yapıldığı ile ilgili birazda.. ama be yapmasını severim.. saatlerce yaptığım oldu.. lezzetli bir zevktir
10 Yorumla Ben partnerime yaparken keyif alıyorum ha dudaklarından öpmüşüm ha orada o kadar keyif alıyorum gerisini var sen düşün
00 YorumlaErkeğin kadına yaptığı benim daha çok hoşuma gider karşımdakini rahatlatmak haz vermezk bana daha çok haz veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 ayBu tamamen karsilikli istege bagli hangisi keyif veriyorsa onu yapmak daha gercek hissettirir denge onemli 😉🔥
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayKadına yapmak bana daha fazla zevk veriyor. İnlemesi haz alması kafamı bacak arasında sıkıştırıp eliyle kafamı iyice bastırması falan harika
00 Yorumla
4 ayKadın erkege
229 Yorumla
Soran4 ay👍
- 4 ay
@Pocophone Garip degil
- 4 ay
@meraklibiri_iste erkek kadına yapmasın mı sonra prenses 😊
- 4 ay
var mı böyle kiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayO kadını orallasammi saklasam orallamasammi. Saklasam🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayErkeğin kadına yaptığı oral ♥️ saatlerce yalayabilirim 🤤
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
4 ayKadina erkegin yaptigi oral kadin zevk alsin sana o zevki yasatir zaten
00 Yorumla
4 ayKadına oral yaptıktan sonra kadının yaptığı oral en mükemmeli
00 YorumlaYatakta erkek ne ise oralda kadın o'dur.
Oral kadını işi.. kamış bizde.
00 Yorumla
4 ayKadının erkeğe
Sarkık vajina bulursam erkeğin kadına derim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
4 ayİğrenç bir şey. Vajinaya ağzını değdirmek. Ulan insan düşünürken bile midesi bulanıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayKimse oralı değil, kimse kimseyi umursamıyor
00 Yorumla Tekerleme gibi olmuş
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadının erkeğe ve finali ağızdan çıkartmadan içinde yapacak
249 Yorumla- 4 ay
@SinemSevilir35 cidden mi geçen aynısını yaşadım dediğin gibi erkek içinde çok değişik bir zevk
- 4 ay
Offf en sevdigim oyle kadin nerdeee
Cevap sahibi4 ayBen hep böyle yapıyorum oralı
- 4 ay
Harika kadin
- 4 ay
Helal
Cevap sahibi4 ayŞuraya bak hep abaza dolmuş, iyi ki sizin hoşunuza giden bir şey yazdım. Başka bir şey olsa bu kadar beğeni toplayamazdım 😂😂
- 4 ay
Ne yapalım heyecanlandirdin bizi
- 4 ay
Yapabilirmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayİkisinide çok severim
133 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Vayy
4 ayBence ikiside farkli bi haz ve ikiside ucuracak bisey
00 Yorumla
4 aybu aralar hiçbi şeye oralı değilim şahsen
101 Yorumladikkatlerden kaçan birşeyler var:Vajina yalamak, penis yalayıp ağzına almak, ön sevişmelerdir. Sonrasında erkek kendini tutabilrse tabi ki cinsel birleşme ve karşılıklı orgazm ve boşalma olacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayKlitoristen yüzlerce sinir geçiyormuş.
KAdının sinirleriyle oynamak istersem ben yaparım dsfgsdfg
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayÖnce duygusallığa sonra hijyene sonra da porformansına
91 Yorumla- 4 ay
👍👍
Ben kadınların yaptığı oraldan zevk aldığını bu yaşta öğrendim ya. Sanıyorum ki bize iyilik olsun diye yapıyorlar 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeğin yaptığı oral tabiki, çok zevk veriyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
4 ayOralı değil de buralı olmasını isterim, uzak mesafe çekilmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ben yapmayı daha çok seviyorum
71 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeğin kadına yaama nefessiz yani ötkei tarafa gidip gelecen fjjffj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayIkısıde tabı ama daha cok yapılmasını severımm sen
191 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİkisininde yeri ayrı bnce kadına yedirmek onun yalaması. ya da kadının yüze oturması ya da adamın yiyip yutması oyoyoooy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeğin kadına yaptığı tabi
220 Yorumla
4 ayfark etmez oral zevklidir penetrasyon icşn sarttir
00 YorumlaBuna ön sevişme diyoruz, iki taraf içinde makul bir durum 😉
00 Yorumla
4 ayDibine kadar alabilen kadın oralı vajinaldan hatta analdan bile fazla zevk veriyor.
00 Yorumla
4 ayBen bana yapılmasını seviyom daha cok
101 Yorumla- 4 ay
Yaptirdin
4 ayErkeğin kadına yaptığı daha güzel zevk alması ve onu izlemek
00 Yorumla
4 ayKadınınki ama ben de yaparim ikisinin de tadı farkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayErkek oralı
Kadın buralı
30 Yorumla
4 ayBen şahsen oralı değil, Rizeliyim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana güzel yapılıyorsa karşındakine show yaparım
04 Yorumla
Soran4 ayHer soruda da varsın mübarek adam
Soran4 ayNe itici insansın ya
Kadın oralı erkek buralı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadin orali iyi amasyada ama 2 side olmali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
4 ayKobrayı mağaraya sokmak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikitarafta yapmalı
00 Yorumla
4 ayHangisi oralı bilmiyorum ben İstanbulluyum
00 Yorumla
4 ayİkisinin de olduğu 69 diye bir şey icat edilmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
4 ayErkeğin kadına orâl yapması
00 Yorumla
4 ayKadının erkeğe yaptığı tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayKadın yapmalı
00 Yorumla
4 ayben niye erkege oral yapiym. karı yalarım ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ben kadın tercih ederim 😁
00 YorumlaSen ne istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayKarşılıklı oluncaa süper ötesi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayhem erkek organı hem kadın organı bana çok çirkin geliyor nasıl yalayabiliyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yapmayı daha çok seviyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar