4 ayGerçekten seven adam eşiyle savaşmaz
Oldukça iyi anlaşır bu kadın içinde geçerlidir
Hoş ben soruyu kendim için cevaplıyorum şu an
😂
O yüzden muhtemelen eşim ile çok iyi anlaşırız
İnşallah diyim yine de en azından temennimiz iyi olsun 😂
Çok iyi anlasinca da yatakta ki samimiyet çok üst seviyede olur
Ama şu olur
Eğer aramız gündelik küçük sorunlar ya da onların büyümesi ile bozulmak üzere ise
O zaman onarma cinselliği olur e haliyle orada savaş kartları mecburen açılır hem o içerde ki hınç boşalır hem de rahatlama gelir bağ saglamlasir110 Yorumla- 4 ay
Bakarsın sanırım 😂
- 4 ay
Bekar
- 4 ay
Evet 😀 nerden bildin
- 4 ay
Yazdıklarından belli oluyor 😂 evli olmuş olsan bu şekilde düşünmezdin çünkü
- 4 ay
Nasıl düşünürdüm mesela
- 4 ay
Evlilik hayel ettiğin gibi olmuyur , sorumluluğu ağır oluyor hep geçim mücadelesi, kavga , huzursuzluk oluyor birde çoluk çocuk olunca daha da zorlaşıyor oyuzden ne aşk ne heyecan kalır
- 4 ay
Yani evet genel olarak haklısınız lakin
Bunu oluşturan da insanların kendisi siz muhtemelen çevrenize göre yorum yapıyorsunuz
Lakin o kişilerin kendisi evlendikleri bireyi seçiyorlar ve sevip evleniyorlar
Dolayısıyla da kendilerinin seçimlerinin sonuçlarında ki evlilik mutsuz oluyor
Her şey bir yana seçecek olduğumuz kişi ve onda aranılan kriterlerle ne kadar mutlu olacağımız ve bunun sonsuza kadar devam edecek olup olmadığını anlamak gerekiyor bunun içinde
Aklımızın kalbiyle sevmemiz gerekiyor
Severken seçerken aşktan ziyade gozlemlemelerimiz ve onu kendi çevresinden dinlememiz gerekiyor sizin de belirttiğiniz gibi evlilik bir bütündür
Ve dediğiniz gibi bir çok aslında iki insanın arasını açacak durum vardır
Lakin bunların hepsinin önüne geçmekte emin olun ki çok kolaydır
Nasıl kolay derseniz?
Öncesinde ki yapılan seçimlerin doğru irdelenmesi ile alakalıdır
- 4 ay
Umarım sen oyle bir evlilik yapar çok mutlu olursun inşallah 🙏 Rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
- 4 ay
Mesela hep geçim mücadelesi demişsiniz yani ekonomi
Kişi bilinçli tüketici olur ve eşini de bu minval üstüne olan birisini seçerek evlenir ve evlilik içinde kasayı ortak yaparken ayakları yorganına göre uzatır akabinde ise realistik ve bütçelerinin gerçeklerinde harcamalar yaparsa hiçbir sorun kalmaz
Kavgaya gelecek olursak kavganın ilk nedeni
İletişimsizliktir
İkinci nedeni ise empatisizliktir
İletişim ve empati yapmayı kişi bilir ve evlendiği kişide de bu özellikler varsa ortada bir sorun kalmaz
İki medeni insan zaten evlenirken
Beklentilerini konuşur
Ne verecek olduğunu
Ne alacak olduğunu
Bilir bundan sonra da zaten kendi donanımında yer alan sağlıklı iletişim ve empati ile işleri yoluna çok rahatlıkla koyar
Çocuk konusunun ise çok abartılı anlatıldığını düşünüyorum
Ebeveyn olmanın zaten bir sorumluluğu vardır ve her zaman olacaktır zaten eğer bir çift ebeveyn olmaya karar vermiş ise bu becerilere sahip olmalıdır eğer bir erkek ya da kadın kendine güveniyor ise iyi bir ebeveyn olacak olan birisiyle de evlenir ise ortada yine bir sorun olmaz
Genelde
Çocuk olduktan sonra ki en temel iki sorun vardır
İlki babanın çocuk ile ilgilenmemesi
Ve anneye yardım etmemesi
İkincisi ise buna bağlı azalan cinsellik hayatıdir
Zaten doğru seçimden olan bir erkek evladının en az annesi kadar kendisinin de çocuğu olduğunu bilerek ebeveynlik gereğini elinden geldiğince yapar eşine en azından destek olmaya çalışır onun yanında olduğunu çeşitli yollarla gösterir
Buradan beslenen kadın ise o sevgiyi ve saygıyı alınca adamın yanında olduğunu görünce gözünde ki koca figürü adeta bir sığınılacak limana dönüşür ve saygı giderek artarken sevgi ise çok yüksek seviyelere cikar
- 4 ay
Peki 👍🤗
En İyi Cevaplar
4 ayBence insan savaştığı kişiyle sevişebilir diye düşünüyorum. Sürekli kavga eden, duygusal olarak çok paylaşımı olmayan çiftlerde bile aradaki gerilim bazen fiziksel çekime dönüşebiliyor. Ben şunu düşünüyorum: Kavga varsa tutku da oluyor çoğu zaman. Bastırılmış duygular, öfke, ego çatışması derken ortaya daha ateşli, daha sert bir yakınlaşma çıkabiliyor. Bu kısa vadede insanı tatmin edebilir ama uzun vadede gerçek bir doyum sağlar mı, orası tartışmalı. Çünkü fiziksel çekim var ama duygusal bağ zayıfsa, bir süre sonra aynı döngü tekrar ediyor. Yani evet olabilir, hatta yoğun da olabilir ama bu ilişki gerçekten mutlu eder mi, ben emin olamıyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben sevişemezdim sanırım. Ama filmlerde, birbiriyle kavgalı olanların daha arzulu, daha sert şekilde seviştiklerini ve bu durumdan da çok haz aldıklarını görüyoruz. O durumu tam olarak yaşamadım ben. Bu yüzden büyük konuşmak istemiyorum, benimki sadece tahmin. Hele insan eşiyle böyle bir durumda sevişmek durumunda kalmak istemez. Belkide sevişerek uzlaşı saplanır. Denemek lazım. 😎
16 Yorumla- 4 ay
Aradaki o bağa göre değişir bazen insan sürekli kavga içersinde olduğu kişiden uzaklaşır arzu bile duymaz soğur
- 4 ay
Duygusal bağ varsa sıkıntı olmaz yoksa aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşar
- 4 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍😇
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayHayır tabii ki. Duygusal hiç bir anlam taşımıyor o zaman. Her iki taraf için de çok kötü bir durum. Duygusal hiç bir rahatlama olması mümkün değil. 👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çekim gücü olabiliyor. O yüzden sevişmek güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır kavga ettiğim hatta sevmediğim bir kadınla sevişemem. sadece aşık olduğum eşimle sevişirim o kadar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayGenelde kavga ettiğin kişiyle daha iyi sevişirsin gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayEn ihtiraslı etkili sevişelim seks cinsellik çoğu zaman kavgali kadın erkekle ikili ilişkilerde oluyor savaşmaya lım sevişelim derim
11 Yorumla- 4 ay
Not aldım ✍️✍️
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
4 ayBelki de yer yüzündeki en harikulade sevişme, ateşli ve tansiyonu yüksek bir kavgadan sonra yapılandır.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın 👍😇
4 ayO daha güzel oluyor ya. Sorsalar hangi zamanda istersin diye iki tarafında en sinirli olduğu an derim 😄😄😄
16 Yorumla- 4 ay
Hadi yaa niye ki 😂
- 4 ay
Ateşin başa vurduğu vakit 😂 Bütün siniri o an boşaltabilirsin işte 😂😂
- 4 ay
Vuuuu 😂🙈 doğru
- 4 ay
Kırmalı dökmeli sevenler için 😂
- 4 ay
Tabiki 👍😂
- 4 ay
🙊🙊🙊
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayErkek erkek ile itişmesi sonucu dövüş erkek kadın ile itişmesi sonucu seviş :D
14 Yorumla- 4 ay
Haha 😂
- 4 ay
ama öyle ya gülme yaa :D :D :D
- 4 ay
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
- 4 ay
yok kıyamam vurma sev onu
Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Sevişiyorlar demekki yoksa bu kadar neyse 😂
11 Yorumla- 4 ay
Demekki 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi sevisebilir, hemde sert olur o sevişme.
12 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
Gizli Üye(25-29)4 ayDiğerlerine göre daha da tatmin olur bence sinirli erkek seksi dir
13 Yorumla- 4 ay
Belkde olabilir haklısınız
Cevap sahibi4 ayAyy masallah gozlerin çok guzel nazarim değmesin 💙
- 4 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
2 ayBence duygusal bağ olmadan sevişmek sadece bedensel bir açıdan tatmin edici olabilir ama uzun vadede insan kendini boş hissedebilir. Gerçekten iyi bir ilişki için hem duygusal hem bedensel bağ önemli sanırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. 00 YorumlaO ilişkiden ateşli bir sevişme çıkar sonrasında da büyük bir aşk başlar. Çok da sağlıklı bir ilişki olur
"Büyük aşklar kavgayla başlar"
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBende de öyle biri vardı adam durup dururken bana saldırıyor yani psikolojik olarak artık aklıma şey geldi bana karşı ilgisi varda mı bu şekilde davranıyor kimisi öyledir yaa sert seks severler gibi 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
4 ayBazen olabiliyor bu evlilerde belki de sevgililerde olabilir zoraki devam eden iliskiler değilse isteyerek çok sanmam
00 Yorumla
4 ayBir kadınla bir erkek bi araya geldikten sora her türlü sevişebilir savaşması falan fayda etmez
01 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
4 ay@r_engarenkyollar Kadın için bu daha zor ve istemeyen bir şeymiş ama
Seviştiği kişiyle savaş olur. Operasyon ve ateşleme söz konusu 🔥🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
4 ayBence hayır çünkü nefret sevgiden daha baskın bir duygu. Nefret ettiğin biriyle sevişme isteğin olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Savaştığın kişi nefret eder nereye sevişecek ki ben sevişirimde , savaştığın kişi istemez böyle bir şey. Akla mantığa uymaz arkadaşım.
00 Yorumla
4 ayBenim savaştıklarım hayatta kalamadığı ve bende nekrofili olmadığım için bu ihtimal oldukça düşük.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Savaşlar zaten hep sevişmekten çıkmış
13 Yorumla- 4 ay
Dimi ama 😂
- 4 ay
Bencede 👍😂
- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
4 ayHayır, bunu asla yapmam.
13 Yorumla- 4 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍 zor yanı duygu yoksa ve sürekli tartışma içinde isem nasil olucak ki insan arzu bile duymaz soğur
- 4 ay
Tabii ki. Arzu ettiği kişiyi seçmeli.
- 4 ay
Evet 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
4 ayDuygusal bir bağ olmadan olmaz
12 Yorumla- 4 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍
- 4 ay
Ben önce duygusal bağı kurup zamanla çekim oluşpması tafaındayım ten teması tek başına bir his bırakmaz
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İş sevişmeye gelince akan sular durur
13 Yorumla- 4 ay
Dimi ama 😂
- 4 ay
👍😆🙈
4 ayTartışmalar olabilir ama büyük kavgalar sevmem
10 Yorumla
u 4 ayBence eşiyse diyelim kavga ettiler sonu öyle biterse olumlu yönden etkisi gelişebilir.
00 Yorumla
4 ayİkiside çok keskinndıygular ve kimşn kime galip geleceğinş bişemeyşz
00 YorumlaBebek gibi sevilmeyen, düşman gibi düdüklenmez
00 Yorumla
4 aysavaşarak sevişmek daha haz verici olmaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 4 ayYatakta tekme tokat bile dövmek istemem mesela 😑. Nefret...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.
4 ayNerde ne zaman ne olacagi hic belli olmaz :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aySavaştığım kadınla sevişimek daha keyifli olur
00 Yorumla
4 ayNefret seksi diye bişey var güzel oluyor kavga sonrası tartışma sonrası falan gelişebiliyor ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHem de çok fena sevişiliyor 🥵🥵
13 Yorumla- 4 ay
Deme yaowww 😂🙈
Cevap sahibi4 aydedim bile 😅
sevişirken daha güzel savaşılıyor 🥵- 4 ay
Peki 👍🤗
Gizli Üye(18-24)4 ayAnnemle babamın çocuğu olabildiğine göre bu mümkün
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Yomeyamo doğruya doğru
Gizli Üye(25-29)4 ayKadını bilmemde ben şahsen odaklanamam ve zevk almam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKavga ettiğim kadını bi Güzel s*ksem pardon onunla sevişsem romantik romantik rahatlatırdı beni
00 Yorumla
4 aySavasarak daha guzel oluyor kavga ederek
13 Yorumla- 4 ay
Vuuu 🤣
- 4 ay
Kavganin getirdigi o hırçınlık...
- 4 ay
Doğrudur
Sevişir ama o gözlerin çok güzel yaa🥰🥰
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
sevişebilir
11 Yorumla- 4 ay
Belkide olabilir 😊
4 ayÇok rahat
12 Yorumla- 4 ay
Peki 👍🤗
- 4 ay
🌸
4 ayEn iyisi o olur
14 Yorumla- 4 ay
Öylemi dersin
- 4 ay
e tabi sevişme dediğin hard olurrr
- 4 ay
Peki 👍🤗
- 4 ay
Değil mş
4 ayAyrı bir fantezi sanirim kavga dövüş yatakta iliski 😅😅
00 Yorumla
4 aySavaş ile sek s arasında ince bir çizgi ver, her iki tarafa da geçilir ilişkide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevisir ama yanlış bana gore
10 YorumlaDuygusuz seksi köpekler yapar..
00 Yorumla
4 aysevişir niye sevişmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBenimle savaşmak isteyen varmı☺️
00 Yorumla
4 ayolamazlar kanımca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı.
4 ayHayır ben bunu yapamam
00 Yorumla Tabiki neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
4 aySeninle önce savaşırim
00 Yorumla
4 aysevişebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayOlabilir.
10 Yorumla Evet
00 YorumlaDaha iyi
00 Yorumla
4 aySavaşmayın sevişin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet sevişebilir
00 Yorumla
4 ayEvet
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri