Nişanlandı..
Üzerinde hiç beddua yok mu bunun şaşkınım kaç kızın günahına girdi
Nişanlandı..
Üzerinde hiç beddua yok mu bunun şaşkınım kaç kızın günahına girdi
Onun nefsi kişiliği karakteri zaten onu hak ettiği çukura düşürecektir merak etme. Bu herkes için böyledir, beddua ile alakası yok. Kişi zaten hak ettiğini bulur.
İnşallah zamanla göreceğiz
Kişi ektiğini biçer
Umarım
T*cevüz etmiş gibi konuşuyorsun da , günaha girmek öyle bir şey değil. Alan veren memnun rızası var sonuçta. Kimin günahına giriyor? Keza en son ah edecek tipler o tarz insanlardır , umurlarında bile değillerdir , hatırlamıyorlardır bile. d
Ümit vermek duygusal anlamda
başı beladan zor kurtulur, yaptıklarını çeksinler, acımam onlara, şimdi rahat durmuyor ise evlenince de zor durur ama, bu tipler ile evlenen kişilere geçmiş olsun
Fake hesabı var aynı duruyor takipçisi takip ettiği
maddi durum da çok insandan iyi, ama ve ama ben çok kızı anlamıyorum, ama onlar da çeksinler üzülmem, kaç tane kız gördüm, en ufak edepsizlik ya ahlaksızlık yapmadığım halde,, saçma sapan kendileri trip atıp mesafe koydular, Allahım sabır diyorum, umarım kendilerine kendi denklerini bulurlar,,, senin dediğin insan tipinde olanla evleneceklere de artık üzülmem, kaç insan göre göre pislik üzerine gider, benim onlar için üzülecek kadar vaktim yok
Böyle erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum her şey cinsellik mi ya böylelerine bir tekmeyi gitsin biraz iradeli olun. Bizde istiyoruz ama dur demeyi biliyoruz
Cevap
16Cevap
Bir B*k olmaz o adamdan anasının babasının egitemedigi bebeyi siz evlenince ya da nişan yapınca egitemez eve baglayamazsınız it B*k yediği yerden vazgeçmez
Nişanlısı da farkına varacak gibi değil zaten
Fake hesabı var ve takipçisi takip ettiği aynı duruyor adamın
Umarım
Onlar denemeydi ve bunu çoğu erkek yapıyor bir çok kadınla birlikte olup gün sonunda kafasına yatan kadınla evlenip düzen kuruyor ve bunu yapan erkek çok fazla ve böyle tonla arkadaşım var her haltı yiyipte artık temizim diyeee
Rezillik bence
Öyle ama yapan çok yani kandırmayalım lütfen birbirimizi ve bunu meşrulaştıyorlar bile çoğu evlendiği kadına söylemiyor ki nasılsa yalancı şey yapmıyorlar değil mii
Fake hesabı var mesela sabit duruyor takipçi takip ettiği
Birisi ile cinsellik yaşamak nasıl birisinin günahına girmek oluyor herkesin kendi hayat ve tercihleri
yani onun sana denk biri olduğunu düşünmüyorsun öğle mi
Niye kızlara tecavüz mü etti. Kızlar günaha girmedi mi onla.
Demek ki beddua meddua alakası yokmuş bu işlerle...
Ne demek kaç kızın günahına girdi? Zorla mı s*kmiş de sanki günahına girmiş oluyor, hem sanane elin adamının nişanlılığından, geçmişinden?
Ne mutluluğu ya doyar mı o eşşek
Kızları bi anda takipten çıkardı nişanlandı diye
İşletme hesabını fakeye çevirdi zaten
Kızım sabki zorlamı yaptı.
Nişanlısına neler yapıyordur şimdi
Ne gibi
Hardcore
O ne be
boş ver
Evet olur
Sonrada aldatır zamanla
Emin miyizz
Çapkınlıkda bir yetenek
İşi bilen bir kişi erkek ya da kadın bu işi bırakır mı sence?
Arada bir yapacak soğukluk araya girince
Kız fark etmeyecek yani
Herkes aldatıyor
Erkeği kızı var mı sence
En sonda kendini sana kakalattı
O kişi ben değilim ki
O zaman her kimse
nasılsa ona atlayan kız çok olur tabi
Mutlu olucağını pek sanmıyorum
Ne alaka beddua hemen gelip buluyor mu
Olmaz
Bilemeyiz