Cinsel Yaşam Çevrenizden birine hoşlanıp zamanla yükseldiğiniz oldu mu hiç 😅? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Ne kadar tanıdık ti Güncellemeler5 ay Guncelll Çevrenizden birine hoşlanıp zamanla yükseldiğiniz oldu mu hiç 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
benmigeldimm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay olmadı. Kimseyi sevemiyorum, sevmiş gibi yapıyorum sjdj 3 1 Yorumla Soran 5 ay Tmk Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Olmadı maalesef çevremde insan yok. İnsan görünümlü değişik varlıklar sadece 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet oldu ama öyle akrabaa falan değil tabi iş yerinden. 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oldu da ne kadar tanıdıktı sorusu sence garip değil mi şimdi? 0 0 Yorumla
AlparslanHANEDAN Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Hayır hanfendi çocukluk aşkım gözde var bir tek 0 0 Yorumla
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 5 ay bu ara sitedekiler peygamber gibi sürekli yükseliyor 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akraba arkadaş değil ama dışarıda markette falan ara ara başıma geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Çok şükür ne akraba nede komşu hiç alakam olmadı o yolun yolcusu da olmadım hep yabancı uzak en güzelinden en temizinden 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Çok tanıdığa bile yukseldigimiz oldu. Gençlik ateşi ile. :) 0 4 Yorumla Soran 5 ay Kimdi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yenge vs Yorumla Soran 5 ay Kimin esi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Na0can. sen kime yükseldin yas kac Yorumla
heosjaoKoa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay Yukseldim mi bilmiyorum ama etkilendim 3 kez falan gördüm 3 4 Yorumla Soran 5 ay Tanidikmi Yorumla heosjaoKoa 5 ay Uzak Yorumla Soran 5 ay tamam Yorumla gecesıkıntısı02 5 ay Gelsen Yorumla
empusa2882 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 5 ay Hemde nasıl ama elden bir şey gelmiyor sadece izlemekle yetiniyorum 0 0 Yorumla
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 5 ay Evet çok oldu ve gidişattan memnunuz ama çevremizden gizliyoruz 0 0 Yorumla
maceracıgezginnn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay Oldu yakin kiz arkadaslarim... banyolarinda birazbvakit gecirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Yani komşum olmuştu ve birde arkadaşımın kız kardeşi oda zaten bence aynı duyguyu bana besliyordu 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Patlayacak bomba gibiyim eşim sağolsun 0 2 Yorumla Soran 5 ay Derken Yorumla alpercekic000 5 ay Yaşayamayınca böyle oluyo Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Benim hep oluyor 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ama. cesate t edip ilerleyemiyoz 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Zeki kadın gördüm mü dayanamıyorum 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Bana yükselir misin mesela 0 2 Yorumla m Bichoteva0 5 ay Höst Yorumla ayazwinston 5 ay Noluyo be Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay İllaki oluyor özellikle şirkette 0 2 Yorumla Soran 5 ay Kime Yorumla Cevap sahibi 5 ay Çalışan diğer bayanlara sende olmuyor mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Arkadaşımın karısı beni benden alıyor 0 14 Yorumla Soran 5 ay Eee Yorumla Cevap sahibi 5 ay Eee si henüz hayallerimden öteye geçemedim Yorumla Soran 5 ay Nerede yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Samsun Yorumla Soran 5 ay Hmm Yorumla Cevap sahibi 5 ay Var mı taktik. Ne yapabilirim Yorumla ilahidinleyenateist 5 ay Sen adam değilsin lan Yorumla Cevap sahibi 5 ay @ilahidinleyenateist neden. Senin de mi eşine yoksa sevgiline sulanmalıydım? Yorumla ilahidinleyenateist 5 ay Vazgeçtim, sen insan bile olamazsın. Yorumla Cevap sahibi 5 ay @ilahidinleyenateist aferin. Şimdi ss git Yorumla ilahidinleyenateist 5 ay Maymunlar cehenneminde görüşürüz o... Yorumla Cevap sahibi 5 ay @ilahidinleyenateist aynı yerde buluşacak olduğumuzu bilmen güzel Yorumla ilahidinleyenateist 5 ay Yok ben oraya seni zıplatacak zebanilerimi göndereceğim. Şaka bir yana, seni ciddiye alıyorum falan sanma sakın. Bu son yorumumdu, daha fazla vaktimden çaldırmayacağım sana. Yorumla Cevap sahibi 5 ay @ilahidinleyenateist akıllıca olur. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olmadı 0 1 Yorumla Soran 5 ay tamam Yorumla
35_IssıZAdam_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 5 ay maalesef çok oluyor.. 0 2 Yorumla Soran 5 ay Kim Yorumla 35_IssıZAdam_34 5 ay çevremde benle arkadaş olup gideri olan herhangi biri. garip yanı karşılıklı oluyor Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç sorma 0 4 Yorumla Soran 5 ay ? Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 5 ay Evet oldu maelesef Yorumla Soran 5 ay Kime Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 5 ay Ya biraz bişeylerde oldu aslında ama burada yazmasam Yorumla
BenSabırsız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 5 ay Yengeme oldu sayılır mı 0 9 Yorumla Soran 5 ay Abinin esimi Yorumla BenSabırsız 5 ay Amcamın Yorumla BenSabırsız 5 ay Senin oldu mu Yorumla Soran 5 ay Biliyormuki Yorumla BenSabırsız 5 ay Evet biraz yakınlaşma oldu bile Yorumla Soran 5 ay Ne kadar Yorumla BenSabırsız 5 ay Burdan anlatamam Yorumla Soran 5 ay Gizlisin Yorumla BenSabırsız 5 ay Çıktım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Oldu her şey yapıldı 2 5 Yorumla Soran 5 ay Tanidikmi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evt Yorumla Soran 5 ay Iki dk gizliden cikarmisin Yorumla TanıdıkçaSeversin 5 ay Ne gibi Yorumla Emirkaya26 5 ay Ne gibi Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Oldu ya senin 0 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Oldu evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Olmadı sizin oldu mu 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmadı senin oldu mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Oldu 0 2 Yorumla Soran 5 ay Kim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Aynı işyerinde çalışrıpım biri Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Oluyor öyle şeyler 0 2 Yorumla Soran 5 ay Kimee Yorumla Cevap sahibi 5 ay Kuzen sen Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Komik olan ne 0 0 Yorumla
gecesıkıntısı02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 5 ay Evetttttt 0 2 Yorumla Soran 5 ay ? Yorumla gecesıkıntısı02 5 ay Gelsen Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
olmadı. Kimseyi sevemiyorum, sevmiş gibi yapıyorum sjdj
Tmk
Olmadı maalesef çevremde insan yok. İnsan görünümlü değişik varlıklar sadece
Evet oldu ama öyle akrabaa falan değil tabi iş yerinden.
Oldu da ne kadar tanıdıktı sorusu sence garip değil mi şimdi?
Hayır hanfendi çocukluk aşkım gözde var bir tek
bu ara sitedekiler peygamber gibi sürekli yükseliyor
Akraba arkadaş değil ama dışarıda markette falan ara ara başıma geliyor
Çok şükür ne akraba nede komşu hiç alakam olmadı o yolun yolcusu da olmadım hep yabancı uzak en güzelinden en temizinden
Çok tanıdığa bile yukseldigimiz oldu. Gençlik ateşi ile. :)
Kimdi
Yenge vs
Kimin esi
Na0can. sen kime yükseldin yas kac
Yukseldim mi bilmiyorum ama etkilendim 3 kez falan gördüm
Tanidikmi
Uzak
tamam
Gelsen
Hemde nasıl ama elden bir şey gelmiyor sadece izlemekle yetiniyorum
Evet çok oldu ve gidişattan memnunuz ama çevremizden gizliyoruz
Oldu yakin kiz arkadaslarim... banyolarinda birazbvakit gecirdim
Yani komşum olmuştu ve birde arkadaşımın kız kardeşi oda zaten bence aynı duyguyu bana besliyordu
Patlayacak bomba gibiyim eşim sağolsun
Derken
Yaşayamayınca böyle oluyo
En fazla sınıf arkadaşım
Ne oldu
Benim hep oluyor
Evet ama. cesate t edip ilerleyemiyoz
Zeki kadın gördüm mü dayanamıyorum
Bana yükselir misin mesela
Höst
Noluyo be
gzel soru
Teşekkürler
İllaki oluyor özellikle şirkette
Kime
Çalışan diğer bayanlara sende olmuyor mu
Arkadaşımın karısı beni benden alıyor
Eee
Eee si henüz hayallerimden öteye geçemedim
Nerede yaşıyorsun
Samsun
Hmm
Var mı taktik. Ne yapabilirim
Sen adam değilsin lan
@ilahidinleyenateist neden. Senin de mi eşine yoksa sevgiline sulanmalıydım?
Vazgeçtim, sen insan bile olamazsın.
@ilahidinleyenateist aferin. Şimdi ss git
Maymunlar cehenneminde görüşürüz o...
@ilahidinleyenateist aynı yerde buluşacak olduğumuzu bilmen güzel
Yok ben oraya seni zıplatacak zebanilerimi göndereceğim. Şaka bir yana, seni ciddiye alıyorum falan sanma sakın. Bu son yorumumdu, daha fazla vaktimden çaldırmayacağım sana.
@ilahidinleyenateist akıllıca olur.
olmadı
tamam
maalesef çok oluyor..
Kim
çevremde benle arkadaş olup gideri olan herhangi biri. garip yanı karşılıklı oluyor
Hiç sorma
?
Evet oldu maelesef
Kime
Ya biraz bişeylerde oldu aslında ama burada yazmasam
Yengeme oldu sayılır mı
Abinin esimi
Amcamın
Senin oldu mu
Biliyormuki
Evet biraz yakınlaşma oldu bile
Ne kadar