Cinsel Yaşam Karşı cinste en çekici bulduğunuz özelik ne? Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 415 Mmmerrrak Karşı cinste en çekici bulduğunuz özelik ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. olgun ve büyük kadın olması 0 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Erkeksi olması ve güzel kokması. Ayrıca adam olsun, sapık olmasın. Sevmiyorum ben öyle insanları, yani 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu tek bir nokta ile ifade edilecek bir şey değil 0 0 Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. Bakışları ve kendine güveni. İkisi bir araya gelince kaçış yok. 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göğüsler merak uyandırır , ucu , rengi , kıvrımları 0 0 Yorumla
ningenkoi Takip Et Xper 3 Yaş: 19 4 ay galiba muhabbeti hiç sıkmaması diyebilirim, her konuda sohbet etmeye açık olup hiçbir konuya net yargı vermeden yorumlaması bence, çünkü güzellik veya seksilik bir yere kadar, eğer muhabbet baştan kopuksa ilişki kabak tadı verebilir 0 0 Yorumla
Baharkaymakci Takip Et Xper 4 Yaş: 25 4 ay Ya ben bakışa çok önem veriyorum gözleri güzel olmalı ve bakışı beni etkilemeli 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Özgüveni ve ciddiyeti 1 0 Yorumla
Münirettinkarahan Takip Et Xper 5 Yaş: 86 4 ay El becerisi önemli bir özellik haline geldi. Diğer türlü aynı geliyor artık 😬🦍 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Sağlam duruş, sadâkatli aşk ve yoğun ilgi. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ses tonu.. boy poz 1 2 Yorumla Adanapour 4 ay Poz ne ya Yorumla u inciitanesiii 4 ay @Adanapour 😂 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kalça çukuru ve kalça orantısı 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Zeki olması espriyi anlaması 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalçalar ince bel ve dolgun bacaklar. 0 3 Yorumla BirrrAsi 4 ay Dolgun bacak ne ya Yorumla XAmigdalax 4 ay @BirrrAsi Zayıf olmayan, çiroz olmayan bacak. Arasına girdiğinde misyonerde yumuşaklığını hissettiğim bacak. Daha detay istiyor musun? Yorumla BirrrAsi 4 ay Yooo bu yeterli anladim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boy güzellik göğüsler kalça, dekoltesi 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göğüsler fizik butunlugu 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumlu kişilik karakter olarak. Görünüş olarak ise 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Minyon tipli mini etekli ince belli 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Göğüsler kalça hoş bir bel göbek dudaklar 0 0 Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 4 ay Damarlı kollar 2 2 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 4 ay Offfff Yorumla Münirettinkarahan 4 ay Doğru yoldasın 👸🦍 Yorumla
driesesbaam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Ağır olması 2 1 Yorumla Emirkaya26 4 ay @driesesbaam bu benmm Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Dominant olması 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kibarlık nezaket 1 0 Yorumla
Kulturlucahil10 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Gogusss 1 0 Yorumla
_Cesurum_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Karşı cins olması. 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakış 0 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Konuşma tarzı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kıvrımlı hatlar 0 0 Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutku 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eller ve yanakları 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Saçlar 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Nefes alması 0 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Benimle ilgilenmesi 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ses olabilir ve koku 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. memeler 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. kıvbrımlı got 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
olgun ve büyük kadın olması
Erkeksi olması ve güzel kokması. Ayrıca adam olsun, sapık olmasın. Sevmiyorum ben öyle insanları, yani
Bu tek bir nokta ile ifade edilecek bir şey değil
Bakışları ve kendine güveni. İkisi bir araya gelince kaçış yok.
Göğüsler merak uyandırır , ucu , rengi , kıvrımları
galiba muhabbeti hiç sıkmaması diyebilirim, her konuda sohbet etmeye açık olup hiçbir konuya net yargı vermeden yorumlaması bence, çünkü güzellik veya seksilik bir yere kadar, eğer muhabbet baştan kopuksa ilişki kabak tadı verebilir
renkli göz💚🩵🧡
Ya ben bakışa çok önem veriyorum gözleri güzel olmalı ve bakışı beni etkilemeli
Özgüveni ve ciddiyeti
Kadınlardan nefret ediyorum
El becerisi önemli bir özellik haline geldi. Diğer türlü aynı geliyor artık 😬🦍
Ayak büyüklüğü :D
Sağlam duruş, sadâkatli aşk ve yoğun ilgi.
Ses tonu.. boy poz
Poz ne ya
@Adanapour 😂
Kalça çukuru ve kalça orantısı
arzulu ve tutkulu bir kadının cilvesi
Zeki olması espriyi anlaması
Kalçalar ince bel ve dolgun bacaklar.
Dolgun bacak ne ya
@BirrrAsi Zayıf olmayan, çiroz olmayan bacak. Arasına girdiğinde misyonerde yumuşaklığını hissettiğim bacak. Daha detay istiyor musun?
Yooo bu yeterli anladim
Boy güzellik göğüsler kalça, dekoltesi
Zekaaaaaaa tabi varsa
Göğüsler fizik butunlugu
Uyumlu kişilik karakter olarak. Görünüş olarak ise
Minyon tipli mini etekli ince belli
komiklik:D
Göğüsler kalça hoş bir bel göbek dudaklar
Damarlı kollar
Offfff
Doğru yoldasın 👸🦍
Ağır olması