bi mutlu olayım huzurlu olayım. sevdiğim insanla güzel şeyler yapayım yok. işiniz gücünüz sks
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayerkeğin doğasında bu var zaten yargı hakkın yok , fakat bu dürtüler nedeni ile erkekler , savaşır , sever , hediye alır, toprak kazanır, eker biçer, korur, gerekirse katil olur , burada kadının rolü kendisine en iyi bakabilen erkeği seçer bilinçli ya da bilinçsiz, şu dönemde farklı düşğnceler sergilesekte, doğamızda olan bu 3 bin yıldır bilinen şey bu , son 20 yılda değişen sosyal sisteme bakarak yargılamak mantıksız , tarihe bakarsan kadının ve erkeğin rolleri değişmemiş , şimdi biz bunun için erkeklerin hep seks düşündüğünü iddea etmek haksızlık olur , ozaman dünyadaki erkeklerin %80i karısı ne olursa olsun sırtında taşımaya ve yanında olmayı seçmiş , pekş amaç burada seks değil sevgi ve sahiplik duygusu , erkeğin seks dürtülerini elinden alırsan sahiplenmez hiçbir şey yapmaz oda denge bozulur ve o romantik adamlar bi anda oduna dönüşür , yanö kadınlarda farklı değil onları anatomiside ayrı bir konu... erkek hormonlarıyla hareket eder , ama sen sosyal medyada işi gücü olmayan sürekli keyif için sohbet etmeye çlışan erkeklerle konuşursan %95 seks den başka bişey bulamazsın... örnek vermek gerekşrse bu gün sosyal bir merkezde 50 tane erkek hoca var bunlar seni götürmeyi düşğnmüyo işinde gücünde , yani sosyl medyaya bakarak bu işe yargı sahibi olma hakkımız yok diyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
4 ayAnlattığın şeyi neden kötü gibi anlattın? Hem bunları yapıp hem mutlu oluyor hemde güzel şeyler yapmış oluyoruz. Eski esimi istediğim zaman sahip oluyor istediğim yerlerini dokunuyor istediğim deliklerini parmaklıyordum. Oda beni azdırmak için herşeyi yapardı ya da hoşuna giden şeyleri. Çiş yaparken bile gizlice izlemek oral yaparken idrar deliğini ac-kapa yaparak oynamak, makatıma kadar dil masajı ve yalayarak zevk vermeye çalışıp daha çok zevk alan kadın oluyordu. Bekarken ise kadına gittiğim zamanlarda bazen istemsiz sertlesirdim genç kızlar kahkahalarla gülerdi 18+ büyük olsalar tadını baktırmak isterdim de işte liselilerdi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
4 ayEvlilik 2 kişinin birbirini anladığı huzurlu hissedip aynı ortak noktada buluşması demektir… Ülkemizde ise ; Kadınlar erkeği ; Finansal köle olarak görüp ondan geçinmek için erkekler de sınırsız seks , soyunu devam ettirmek ve kendisine bakan biri olması için evlenmek ister… Bu yüzden boşanmalar kaçınılmaz olur.. Ve bizim kadın kocası ile seks yaptığı zaman kendini küçük görüyor… Oysa bu çok yanlış.. Erkeğini mutlu edeceksin , evde tutacaksın ki, erkeğin de sana bağımlı olsun ve seni sürekli mutlu etsin…
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimse mutlu ve huzurlu olmayacağı bir evlilik yapmak o yüzden evlenenlerin ilk sebebi mutlu bir yuvam olsun düzenli bir hayatım olsundur. Seks için evlenen yok.
16 Yorumla- 4 ay
Yalnız tek başın da düzenli hayat olmuyor mu aksine daha rahat sorumlulugun olmadığı özgür hayat kimseye hesap kitap vermek yok
- 4 ay
Arkadaşın eşin dostun olır tabi canım müzik film hobiler evcil hayvan
- 4 ay
Doğrudur saygı duyarım düşüncenize haklısınız ama şahsi olarak bana korkutucu yük geliyor o yüzden yarışmacı arkadaşlara başarılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayHuzurlu olmak mutlu olmak güzel zaman geçirmek için evlenmeye gerek yok. Sevgililik zamanında da yapabilirsin bunları. Hem evlenmeden olmaz diyip kudurtun evlenince de işiniz gücünüz cinsellik diyin. Garipsiniz. Evlilik öncesinde cinsellik yaşayanlarda bu durum yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayAşık olan, aşk evliliği yapmış olan çiftlerin bir birlerine sunackları en duygului, en tutkulu şey cinselliktir hanfendi. Cinselliği yolunda giden çiftler zaten musmutludurlar da. Sen neden bu konuya bu kadar takıldın ki?
00 Yorumla
4 aybu yaştan sonra evlilik hayatın stresinden uzaklaşıp o kişinin yanında en azından bunları unuttuğum bana hayat enerjisi verecek, destek olucak kişiyle gelecek kurma işi ha olaya seks olarak bakarsak gençken her akşam olacak bir şey tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin gözünde evlilik yedik içtik yattık yaptık artık evlenelim çocuğumuz olsun evde çamaşırı bulaşığı yemeği yapan olsun yaşı küçük olsun yaşlanınca bizi baksın olarak görüyor
02 Yorumla
Soran4 ayçok korkunçmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayHayır evlilik olunca bilakis bu tür şeyler daha fazla azalıyor, cicim ayları geçtikten sonra 5 -6 ayda hatta yılda bir seks yaparsan öpte başına koy, hadi seksi geçtim aynı yatakta bile yatmıyor evlilerin çoğu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayErkeklerin çoğu düzenli cinsellik için evlenir ya flört aşamasında daha ileri gidemediği için ya da cinselliği özgürce yaşayacak bir partner bulamadığı için
00 Yorumla
4 ayOnun için evlenilmez. Hayatının kadınıyla evlenirsin her şeyi yaşarsın. O olduğu için zevk alırsın ve istersin sürekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayErkekler için öyle ama olgunlaşmış adamlar için öyle değil tabii ki. Olgunluk yaşla değil başla alakalı bu arada.
00 Yorumla 😳 bilmiyorum tabi diğerlerini de dümdüz söylediğiniz gibi bakan evlenmese hiç daha rahat eder.
00 Yorumla
4 aySanırım kızlar erkekleri para ve güç kaynağı olarak görmeye devam ettiği sürece erkekler de evliliği öyle görmeye devam edecek...
00 Yorumla
4 aySeks aslında
mutlu olayım huzurlu olayım. sevdiğim insanla güzel şeyler yapayımınnbşr şekli sınırsızca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
4 ayCehalet kafaları işte hayatı bundan ibaret sanıp evleniyorlar vahim durum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayseks dışında güzel zaman geçirme, güzel muhabbetler vb olmaz mı hiç hayatınızda?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayGünaydın. Erkek biyolojik kadın ruhsal yapıdır. Denklemek zor. Kadına bunu anlatması ise imkansiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı.
4 aySeksi de sevdiğimiz insanla istiyoruz ya hani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÖyle görüyorum öyle olmalı birazda. Cinsellik yoksa ne gerek var o zaman yaa. Vitrin süsü olsun diye almadık kızı ailesinden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKeşke öyle her şey sınırsız olsa ya sekste 😍
ne yazık ki hayaller ve hayatlar durumu işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayDediğin şekilde düşünmek evliliği çok yanlış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 aysenin seçtiğin koca hatalı. kafası başka şeye çalışmıyor demek ki.
00 Yorumla
4 ayBeyni yok
Beyni olmayanı seçen olarak sixin de beyniniz yok
Yoksa bu kadar beyinsiz nasıl ürer bu ülkede00 YorumlaEvlilik seksin üzerine kuruludur aksini kimse söylemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır öyle görmüyoruz
00 Yorumla
4 ayEvet biraz öyle oluyo
00 YorumlaÖnce bi seks yaparız sonra ne istersen yaparız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Sanki siz istemiyosunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 ayHiç alakası yok öyle olsa fb bulmak zor değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
4 ayEvet aynen öyle görüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
4 ayEvlenmeden de yapabiliyoruz, bilgin olsun
00 Yorumla Seks önemli ama huzur olmadan bir hiç
00 YorumlaBu devirde çocuk yapmak maliyet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seksi sevgililik yürür mü sence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayseks yoksa sevişme yoksa aşk yoktur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayCevaplara bakınca şaşırtmıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayben öyle görmüyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayZaten çoğu erkek hergün cam silmek için evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBenim ne suçum var ben evde televizyon izliyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
4 ayÇok zevkli ne yapalım yani
00 Yorumla Hayır, sekste bir yere kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayAlakasız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayEvlimisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
4 ayHaha evet öyle sanki
00 Yorumla
4 ayBaşka ne olacaktı shshshsh sabah akşam sexs mis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Her erkek bir olmaz
00 Yorumla
4 ayPek sayılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayHayır.
00 Yorumla
4 ayNe alakası var senim tanıdıgın erkekler öyle bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten mutluyum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Abaza onlar
00 Yorumla
4 ayBüyük sorumluluk
00 Yorumla
4 ayÖyle görmüyoruz.
00 Yorumla
4 ayBazıları
00 Yorumla
4 ayduruma göre
00 YorumlaMaalesef öyle
00 Yorumla
4 ayo sıcaklık farklı