- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 aykuaqföre giderim saçlarıma fön çektiririm sakal traşı ve diğer traşları olurum çorap iç çamaşırı değiştiririm duş elbette tırnaklarıma manikür ayaklarıma pedikür yaptırırım malum çizmesin dökmesin kırmasın incitmesin sonra alışverişe giderim kaliteli vücut çorabı kaliteli iç çamaşırları alırım (üzeridekileri yırtacağım için) güzel bir yerde rezervasyon yaptırırım akşam yemeği için manzarası güzel evimin terasını günün mana ve önemine göre dizayn ederim evdeki hizmetlilreri erken yollarım karımı balşdıza gönderirim baldızın ibanına okkalı bir havale yaparım çocuklara pahalı hediyeler alırım kaynanaya da ne isterse alırım
benim hazırlıklar böyle sende ne durumlar? paylaşsana bizimle yoksa sadece bizkeri merak edip kendini mi... hahahahaha00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya bugüne kadar hiç seks öncesi hazırlık yapmadım çünkü sevgilim yok ama şöyle cinsel birliktelik şeyinden evet hazırlık yapılmalı duş alınmalı istenmeyen bölgelerde vücudunun temizlemen lazım yani sen lazer epilasyon daha iyi olur en azından bir daha kıl çıkmaz iyi genelde şey yapıyorlar duş alıyorlar özel bölgesine parfüm sıkıyorlar vücuduna parfüm sıkıyorlar ip pis kokmamak için dişlere fırçalıyorlar falan filan yani zaten dişleri her gün fırçalamak lazım da bilmiyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
4 ayBunu yapmak insanın herşeyden önce kendine saygısının gereğidir. Kendine saygısı olmayan insana da kimse saygı duymaz. Ve sözlerim sadece erkeğe yönelik değil. Hem erkek hem de kadın için geçerli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 4 ayEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHerhalde yani nasıl karşımdaki temiz olsun istiyorsak aynı hassasiyeti mi bizimde göstermemiz lazm
72 Yorumla- 4 ay
İllaki
- 4 ay
Süpersn
Gizli Üye(18-24)4 ayHazırlanıyorum panterimi aşırı mutlu edip de gönderiyorum bir gelen bir daha geliyor
1011 Yorumla- 4 ay
Bir gelen bir daha geliyor derken orası neresi whdgeg
- 4 ay
Süper marketgibi maşallah kampanyada varmii
- 4 ay
Hahahahahaha çok iyi cevap
- 4 ay
Bir gelen bir daha geliyor fkfkkffkfkkf
Cevap sahibi4 ayYıl başı kampanyası vardı da bitti yıl sonunu bekleyin
- 4 ay
Neymiş o kampanya 😋
- 4 ay
bir şey olmaz be
Bize de bi güzellik yap
20 gün nerdeee 11 ay nerde
Düz duvara tırmanirız o 11 ay bitene kadar dkfkffkfk
Cevap sahibi4 ayBir alana bir bedava kampanyası vardı bitti maalesef üzgünüm 11 ay beklemen laizm
- 4 ay
Biz espirisindeyiz kötü bı zozum yok
Cevap sahibi4 ayBiliyorum
- 4 ay
🙏🙏
Gizli Üye(25-29)4 ayHayır genellikle hazır oluyorum zaten direkt girmek daha zevkli
104 Yorumla- 4 ay
Direkt mi 🤔
Cevap sahibi4 ayKesinlikle uçuruyor
- 4 ay
Ön sevişme ve oral olmadan birleşmem ben
Cevap sahibi4 ayOnlar boş işler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayBence insan her an her saniye hazır olmalı çünkü belli olmaz insanın ne zaman bunu yaşayacağı zaman kaybetmemek için bunu yapmak şart bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Cinsellik öncesi gereklı hazırlıklar yapılmalı temizlenmeli duş alınmalı Hepsı yapılmalı yoksa insan cinsellikten soğur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
4 ayevet bununlada kalmıyorum bu aralar biraz ezber bozdum kamuflaj kar maskesi (cırt amerikan kelepçe) yağmur modu duş tutkuları teyikleyerek gidiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
4 ayEvet seks öncesi kişisel temizlik yapılmalı diş fırçalamak, duş almak gibi, rahat ve çekici kıyafetler giyilmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
4 ayDuş olayı tamam diğerleri kadının yapacağı şeyler... aklimizdakini tasarlarim o banyodan çıkana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKonseptli seviyor kocam artık iş tanımım yok bir gün hemşire bir gün öğrenci
71 Yorumla- 4 ay
Ne güzel. Keşke herkes siz gibi olsa.
4 ayYapamayan kaybeder hem ruhen hem fiziksel olarak hazırlık yaparım. Ohhh misss
00 Yorumla
4 ayİnsanın kendisine ve partnerine saygısı varsa ön hazırlık yapmak zorunda zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet iyi olur tertemiz cillop gibi olursa iyi olur
00 YorumlaSeks yapmıyorum ki hazırlığını niye yapayım.
00 Yorumla
4 ayTemizlik önemli 🦉
71 Yorumla- 4 ay
En önemlisi o :)
Gizli Üye(36-45)4 ayTırnaklarımı keserim ayaklarımı yıkarım saçımı yapar dişimi fırçalar kulakları arkalarını kolonyalı mendiller silerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayElbette cinselik yaptığım bir kadin dus almamis ter kokusuyla geldi yanıma midem bulandı oysaki ben o gelmeden once butun bakımlarımi yaptim
00 Yorumla
4 ayBiz bazen dışardan geldiysek ve istiyorsak beraber duş alıp yatakta bornozla sevişiyoruz sonra yeniden duş haha
00 Yorumla
4 ayseks öncesi bol bol mastürbasyon yaparım erken boşalmamak için
00 YorumlaHer duruma hazırım bu ara ön sevişmeyi uzun tutmayı deniyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
4 ayYaparım traslarim mutlaka duş alırım temiz iç çamaşırı giyerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayZaten öyle olması gerekmez mi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEvet çok zevkli oluyor
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayEvett muhakkak yapilmaliii
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabi ki. Öyle de olmalı. 🚀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aySuyu ısıtırım güğümde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOlabilir
50 Yorumla
4 ayTabii ki de
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayGerek yok her sekste hazırlığa
00 Yorumla
4 ayTemizlik en önemli detay..
00 Yorumla
4 ayHayır direk seks yaparım
00 Yorumla
4 aySadece tüyleri alıp parfüm sıkarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
4 ayBence yapılmalı
00 Yorumla
4 ayHer türlü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. düş almak lazım.
00 YorumlaEvet olabilir
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayNe gibi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler