Cinsel Yaşam Cinsellikte üstte mi olmak istersiniz altta mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben üstte olmak isterim Cinsellikte üstte mi olmak istersiniz altta mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Altta olmakKadının her yerine hakim olup zevkime bakmak harika bisey 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Altta olmak isterim hatta bir grup çalışması olacaksa da en altta olmayı isterim 0 0 Yorumla
Richi35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Nerede olduğumun önemi yok kontrol bende olduğu sürece ki kontrolü de vermem 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Kontrolün genelde bende olmasını tercih ederim, altta olduğum anlarda dilediğim gibi kontrol edebiliyorsam altta olmakta sorun yok 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sürekli altta veya üstte olmak her zaman sarmaz, değişiklik iyidir bazen alt baxen üst 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 4 ay Altta başlayıp her pozisyondan geçip üstte bitirmek isterdim 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Erkek altta olursa kadın daha mutlu olur ğstde 0 0 Yorumla
AvrupadanTurk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Yan, alt, üst, doggy hepsinin tadı farklı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O an ki duruma göre değişir 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güreşin seyrine bağlı 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Üstte çalışmayı seviyorum 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. alt üst evire çevire her türlü pozisyonda 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. bol pozisyonlu ıyıdır 0 0 Yorumla
mutlulukbutonu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Bende üstte olmka isterimNasıl yapacağız şimdi 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Üstte, altta, yanda, arkada... 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Altta olayimmm uste bakinca manzara superr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay İkisi de olur 3 3 Yorumla aslan_06 4 ay Daha çok Yorumla Cevap sahibi 4 ay @aslan_06 daha çok altta oluyorum Yorumla aslan_06 4 ay Keşke gizli olmasaydın Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Yerine göre değişir 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Üst tabii ki 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Üstte 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Domineyim 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İzleme açısından alt 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Altta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Altta olmak
Kadının her yerine hakim olup zevkime bakmak harika bisey
Altta olmak isterim hatta bir grup çalışması olacaksa da en altta olmayı isterim
Nerede olduğumun önemi yok kontrol bende olduğu sürece ki kontrolü de vermem
Kontrolün genelde bende olmasını tercih ederim, altta olduğum anlarda dilediğim gibi kontrol edebiliyorsam altta olmakta sorun yok
Sürekli altta veya üstte olmak her zaman sarmaz, değişiklik iyidir bazen alt baxen üst
Altta başlayıp her pozisyondan geçip üstte bitirmek isterdim
Erkek altta olursa kadın daha mutlu olur ğstde
Altta olacaksam güzel memeler görmek isterim 😅
Ben altta olurum kızın üste olmasını daha çok seviyorum
Yan, alt, üst, doggy hepsinin tadı farklı
O an ki duruma göre değişir
Hepsi çünkü bana tek pozisyon yetmez
Güreşin seyrine bağlı
Üstte çalışmayı seviyorum
Alt üst etmeyi severim
alt üst evire çevire her türlü pozisyonda
İkisinşnde keyfi farklı