Cinsel Yaşam Sevismenin vakti saati olur mu? frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 yoksa zamansiz midirr? Sevismenin vakti saati olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Hayır olmaz. Yer ve mekan konusunda seçiciyim ama saat konusunda ayrım yapmam. 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. bence olur gece saatleri daha uygun 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. oluyor evet, 1 0 Yorumla
Ankaradahayat Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Ne zaman nerde ve nasıl olacağı hiç belli olmuyor aniden gelişip olduğunda daha fazla haz veriyor bana. 1 2 Yorumla frambuazlıçilek 4 ay bencedee Yorumla Ankaradahayat 4 ay Deneyimin var galiba Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Planlı ise olur. Ama bazen plansız da sevişilir. 12 1 Yorumla mrtbey38 4 ay Çok haklisniz😉 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz sırf kavgadan önce kavgafan sonra ya da canın nerde cekiyorsa yeterkş fanteziye acık olsun hem sevgilin hemde sn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Bence en güzeli doğaçlamadır. Ne zaman iki tarafta birbirini isterse 1 2 Yorumla frambuazlıçilek 4 ay evettt katılıyorum Cevap sahibi 4 ay Düşünsene böyle sipariş üzerine yapılan sevişmeyi 😂 duyguların ve karşı tarafı arzulamanın saati olmamalı bence
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz. Fırsat olan her an ilişkiye girilebilir. 2 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. sekse randevu verirsen seni terkeder. spontane olur böyle şeyler mevsimden mekandan saatten bağımsız 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanı olmaz ama yeri elbette olurBazı seyleri ulu orta yapmayı seven biri degilim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Vakti belli olunca keyif vermiyor her halde.Belirsiz olması daha cezbediciNeyse sevişmedim hiç zaten. 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. en çok haz vereni zamansız olması, fantezi varsa saatlide olabilir tabi ki :) 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. genelde zamanı oluyor evlilerde özellikle , ama keşke olmasa daha mutlu olurlar , rutine bağlamak iyi değil 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kalktığı anda koymak lazım bunun vakti zamanı olmaz 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Vakitsiz daha güzel, istediğin zaman ama kimse hayır dememeli o zaman 1 0 Yorumla
ali262626ali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 4 ay Bence olmaz herkes istedigi yerde istedigi zamanda yapar. Herkesin hayatina kimse karisamaz 😊 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olmaz arzuluyorsan her zaman vakittir 1 1 Yorumla frambuazlıçilek 4 ay dogruuuuu Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz günün farklı saatleri olmasını severimAraçta bile direk doggy olmalı 0 0 Yorumla
Gezginnaslı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 4 ay Olmaz karşındaki arzuladığın kişiyse her an her zaman mümkün 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz tabii, o an geldiği zaman yaşamak lazım :) 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zamansız iyidir 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz zamanı gelince yapılır 1 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Saati olmaz yeri olur 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. BEnim için olmaz 1 0 Yorumla
ArtıkİnsanDeğilim Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 4 ay Her şeyin bi yeri ve zamanı vardır 1 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her an her zaman olmalı 1 0 Yorumla
hardwall07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Yazın sabah çok zevklidir, kışın da bu saatlerde 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vakti saati varsa zaten keyfî de olmaz. 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fırsatı olur. Her fırsat doğru vakittir. 1 0 Yorumla
Siyahibirkadın Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Zamansız 9 4 Yorumla Yamaç3531 4 ay Dimi sen olsan şu an olurdu Yorumla Siyahibirkadın 4 ay @Yamaç3531 işine bak Yorumla Yamaç3531 4 ay Bakıyorum Yorumla yılandoktoru 4 ay Tabiki zamanımı olur😉 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmaz 2 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliyse olmaz bekarsa mecbur olur 1 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Spontan iyidir 1 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Mutfakta çok seviyorum ben tezgaha dayayıp sevisme 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevişmenin saati olmaz ki 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmaz planlo hiç olmaz 0 1 Yorumla leonidas_3 4 ay *planlı Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Olmaz tabiki, ne zaman istek geldiyse o zaman, 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yemenin, içmenin ve sevişmenin zamanı olmaz 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. İstek arzuya göre olur 1 0 Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olur bence. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zamansız 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Gece daha güzel olur 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Her an gelişebilir 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmaz 7/24 online 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Hayır olmaz. Yer ve mekan konusunda seçiciyim ama saat konusunda ayrım yapmam.
bence olur gece saatleri daha uygun
oluyor evet,
Ne zaman nerde ve nasıl olacağı hiç belli olmuyor aniden gelişip olduğunda daha fazla haz veriyor bana.
bencedee
Deneyimin var galiba
Planlı ise olur. Ama bazen plansız da sevişilir.
Çok haklisniz😉
Olmaz sırf kavgadan önce kavgafan sonra ya da canın nerde cekiyorsa yeterkş fanteziye acık olsun hem sevgilin hemde sn
Bence en güzeli doğaçlamadır. Ne zaman iki tarafta birbirini isterse
evettt katılıyorum
Düşünsene böyle sipariş üzerine yapılan sevişmeyi 😂 duyguların ve karşı tarafı arzulamanın saati olmamalı bence
Olmaz. Fırsat olan her an ilişkiye girilebilir.
sekse randevu verirsen seni terkeder. spontane olur böyle şeyler mevsimden mekandan saatten bağımsız
Zamanı olmaz ama yeri elbette olur
Bazı seyleri ulu orta yapmayı seven biri degilim
Vakti belli olunca keyif vermiyor her halde.
Belirsiz olması daha cezbedici
Neyse sevişmedim hiç zaten.
en çok haz vereni zamansız olması, fantezi varsa saatlide olabilir tabi ki :)
genelde zamanı oluyor evlilerde özellikle , ama keşke olmasa daha mutlu olurlar , rutine bağlamak iyi değil
Kalktığı anda koymak lazım bunun vakti zamanı olmaz
Vakitsiz daha güzel, istediğin zaman ama kimse hayır dememeli o zaman
Bence olmaz herkes istedigi yerde istedigi zamanda yapar. Herkesin hayatina kimse karisamaz 😊
Olmaz arzuluyorsan her zaman vakittir
dogruuuuu
Olmaz günün farklı saatleri olmasını severim
Araçta bile direk doggy olmalı
Olmaz karşındaki arzuladığın kişiyse her an her zaman mümkün
Her an olabilir tabi müsait durumlarda.
Olmaz tabii, o an geldiği zaman yaşamak lazım :)
Zamansız iyidir
Hayır olmaz zamanı gelince yapılır
Şehvet ne zaman kendini gösterirse
Saati olmaz yeri olur
BEnim için olmaz
Her şeyin bi yeri ve zamanı vardır
Her an her zaman olmalı
Zamansizdir ne zaman isterse o zaman
Hiç olur mu ya
Yazın sabah çok zevklidir, kışın da bu saatlerde
Vakti saati varsa zaten keyfî de olmaz.
Enerjiyi ve libidoyu yakaladıysa zamanın önemi yoktur
Fırsatı olur. Her fırsat doğru vakittir.
Zamansız
Dimi sen olsan şu an olurdu
@Yamaç3531 işine bak
Bakıyorum
Tabiki zamanımı olur😉
O saate beyin karar vermiyor
Olmaz
Evliyse olmaz bekarsa mecbur olur
Spontan iyidir
olmaz, olmuyor ve olmamalı da.
Mutfakta çok seviyorum ben tezgaha dayayıp sevisme
Sevişmenin saati olmaz ki