Selamm,
Sekste "şunu yap, bunu yap" diye taleplerde bulunan mı tercih edilir? İstediğini uygulatan mı? 😏

Selamm,
Sekste "şunu yap, bunu yap" diye taleplerde bulunan mı tercih edilir? İstediğini uygulatan mı? 😏

Asıl çekicilik, talep etmek ya da uygulanmasını beklemekten ziyade; o anın ritmini bir zihin okuması gibi sessizce yönetebilmekte gizli. Talep etmek bir ihtiyaçtır, yönlendirmek ise bir sanat. Ama bence en etkileyici olanı; her iki rolün de sınırlarının birbirine karıştığı, kimin kimi yönlendirdiğinin belirsizleştiği o anlardır. Otorite kurmak konforludur belki; ama o otoritenin bir başkası tarafından incelikle paylaşıldığını görmek asıl sürprizdir.
İkisi de ayrı şekilde çekici ama çoğu zaman yönlendiren biri heyecan verici bulunur, isteklerini açıkça belli eden kişi enerjiyi yükseltiyor ve ortamı daha tutkulu kılıyor.
Dizimin üstüne oturup basarken, sol elimle kollarından tutup sağ elimle boğazını kavramak hoşuma gidiyor. Bir de saten kumaş olacak offff iyice yükseliyorum
Cevap
12Cevap
Şunu yap ya da bunu yap denmez, gerekirse boyundan kavranıp çekilir ya da gerekirse göğsünden bastırılır..
Yerine göre dengeli olmalı
En çekici olan ne istediğini bilen ve gerektiğinde yönlendirebilen kişidir.
🖤Yönlendiren bana daha çekici geliyor ama yerine göre dominant olmayı da seviyorum.
Yönlendirmesi hoşuma gider gerektiğinde bende yönetebilirim
Yönlendiren de talepkar olan da yoğun istek belirtisidir. Bu yüzden her ikisi de çekici.
O da ne ya şunu yap bunu yap çok onursuz bir şey canım çekerse ben yaparım belki senin isteklerin benim hiç hoşuma gitmeyen şeyler
Kişinin karakterine göre değişir ben baskın erkek seviyorum
itaatkarsın
@Mr_Director evet ne kadar iyi yönlendirirse o kadar güzel geliyor
o zaman bu konuları konuşalım sizinle
Tek kelime konuşmadan gelişenler.. bakışla yönlendirmeler keza duruşla da talepkarlık..
Ben talepkar olandan yanayım istekli olacak isteyecek yönlendirecek bence
Erkekler için kızın yönlendirici olması daha çekici.
Kızlar içinde erkeklerin yönlendirici olması daha çekici. Dengeli olmalı.
Otoriter olmak isterdim
Yönlendiren bence
İstediğini uygulatan daha çekici
Talepkar olan tiksindiriyor acınası oluyor
ben yönlendiririm
Şoför bensem çekicidir cvbc
Kadın talep etmeli
Erkek karşılamalı
Yönlendiren daha çekicidir
En küçük fırsatı değerlendiren
talepkar olan bence
Uyumlu