Cinsel Yaşam İlk buluşmaya kadın, erkeğin çağırdığı yere gitmeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Her şeyi erkek karşılayacak. Ve yüksek ihtimâl s3ks olcak İlk buluşmaya kadın, erkeğin çağırdığı yere gitmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hayır erkek kadının ayağına gitmeli 0 0 Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 4 ay ilginç benim bu siteden ilk buluşmamda yeri ben belirledim buluşunca saatlik ev tut hadi dedi sjsjsjsjs böbrekler hala yerinde sorun yok jsjsj 0 2 Yorumla Soran 4 ay Ben twitter'dan tanıştım ve bakireyim Yorumla Alastor39 4 ay açıkçası erkek veya kız fark etmez ne olursa olsun ilk buluşma kalabalık bir yerde olmalı net yani... sonra konuştukça muhabbetin gidişatına göre belli eder zaten kendini ne yapmak istediğin ya da kurtulmak istediğin sshjshs Yorumla
İlterişbey Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Olacaksa git bari o kadar güvendiyesen öldürmez herhal 0 1 Yorumla Soran 4 ay Ne öldürmesi aw gahajahaha
Gizli Üye (30-35) 4 ay Burada genelde yeri kadın belirlemeli ve kamusal alan olmalı 0 21 Yorumla Soran 4 ay Jdjsjsjaksls sinema olur mu Cevap sahibi 4 ay Neden avm de bir cafe değilde sinema Soran 4 ay Biz evden devam Cevap sahibi 4 ay Aşk mı var maddiyat mı peki Soran 4 ay Maddiyat ne? Cevap sahibi 4 ay maddi beklenti ile buluşma demek istedim Soran 4 ay Adamdan niye para bekliyim Cevap sahibi 4 ay bunun için yapılan bir çok görüşme var bir taşla iki kuş vurmak için Soran 4 ay Yok ben onu çok istiyorum o da beni aynı şekilde, kimsenin parasında gözüm yok. Cevap sahibi 4 ay yaşlarınız nedir Soran 4 ay ben 28o 27 Cevap sahibi 4 ay sanal ortamda tanışmadınız mı Soran 4 ay Evet, sanal olunca maddiyat mi oluyor ne alaka? Cevap sahibi 4 ay ben sadece sanalda aşka inanmıyorum, maddiyat daha güvenli bir faktör Soran 4 ay Maddiyat ne alaka ya ben sokak kadını değilim yatacağım diye Allah Allah Cevap sahibi 4 ay Bunu kastetmiyorum Soran 4 ay Of tamam seks iptal Cevap sahibi 4 ay neden ne oldu Soran 4 ay Bakireyim ve çok çabuk bağlanıyorum. Üzülmek istemiyorum. Cevap sahibi 4 ay Zaten nasıl bir plan yaptın anlamadım Soran 4 ay Aman boş ver, iki güne salarım. Bırakmayacak değil ya.
Serhat-98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 4 ay Yere bağlı ve isteğin varsa gidebilirsin nereye çağırdı 0 0 Yorumla
Kadirr07 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 4 ay Farketmiyor gitmek isterse gider istemez ise gitmez 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. E Bi zahmet gidiver 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Canı istiyorsa gitsin bizi bağlamaz 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. İstiyorsa gidebilir kendine kalmış 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. İlk buluşmada seks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Keyfin bilir ama ciddi bir şey bekleme 0 3 Yorumla Soran 4 ay ciddi bir şey ne la? Yorumla Cevap sahibi 4 ay Obje olursun anca onun için Yorumla Soran 4 ay Pfff askim zaten biz bu amaçla konuştuk tamammi? Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence gitmemeli bu çok ucuz bir profil oluşturur 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olursa neden karşılamasın 0 0 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. max kullanılır 0 11 Yorumla Soran 4 ay Anlamadım Yorumla ozietra 4 ay o kadın en fazla kullanılır diyorum Yorumla Soran 4 ay Amaç s3ks zaten aw Yorumla ozietra 4 ay o zaman git aw ne diye soruyorsun Yorumla Soran 4 ay 4mımın keyfi sormak istedi Yorumla ozietra 4 ay 4mının keyfine söyle de sapık psikopatın birine denk gelip kesilip biçilmesin Yorumla Soran 4 ay Semih Çelik fanı mısın sen de;) Yorumla ozietra 4 ay iğrenç, ben özgüvensiz sadece kadınlara kızlara gücü yeten veletlerden değilim Yorumla Soran 4 ay Kesilmek vs deyince kadın düşmanı zanettim kb ama neyse Yorumla ozietra 4 ay alakam yok elimde olsa kafasını ezerim o ve türevlerinin, ben sadece sana dikkatli olmanı önerdim. Yorumla Soran 4 ay Anladım sag ol Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gitmelii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hayır erkek kadının ayağına gitmeli
ilginç benim bu siteden ilk buluşmamda yeri ben belirledim buluşunca saatlik ev tut hadi dedi sjsjsjsjs böbrekler hala yerinde sorun yok jsjsj
Ben twitter'dan tanıştım ve bakireyim
açıkçası erkek veya kız fark etmez ne olursa olsun ilk buluşma kalabalık bir yerde olmalı net yani... sonra konuştukça muhabbetin gidişatına göre belli eder zaten kendini ne yapmak istediğin ya da kurtulmak istediğin sshjshs
Olacaksa git bari o kadar güvendiyesen öldürmez herhal
Ne öldürmesi aw gahajahaha
Burada genelde yeri kadın belirlemeli ve kamusal alan olmalı
Jdjsjsjaksls sinema olur mu
Neden avm de bir cafe değilde sinema
Biz evden devam
Aşk mı var maddiyat mı peki
Maddiyat ne?
maddi beklenti ile buluşma demek istedim
Adamdan niye para bekliyim
bunun için yapılan bir çok görüşme var bir taşla iki kuş vurmak için
Yok ben onu çok istiyorum o da beni aynı şekilde, kimsenin parasında gözüm yok.
yaşlarınız nedir
ben 28
o 27
sanal ortamda tanışmadınız mı
Evet, sanal olunca maddiyat mi oluyor ne alaka?
ben sadece sanalda aşka inanmıyorum, maddiyat daha güvenli bir faktör
Maddiyat ne alaka ya ben sokak kadını değilim yatacağım diye Allah Allah
Bunu kastetmiyorum
Of tamam seks iptal
neden ne oldu
Bakireyim ve çok çabuk bağlanıyorum. Üzülmek istemiyorum.
Zaten nasıl bir plan yaptın anlamadım
Aman boş ver, iki güne salarım. Bırakmayacak değil ya.
Yere bağlı ve isteğin varsa gidebilirsin nereye çağırdı
Farketmiyor gitmek isterse gider istemez ise gitmez
E Bi zahmet gidiver
Seks yapmak istersen gidersin
Canı istiyorsa gitsin bizi bağlamaz
İstiyorsa gidebilir kendine kalmış
İlk buluşmada seks
Keyfin bilir ama ciddi bir şey bekleme
ciddi bir şey ne la?
Obje olursun anca onun için
Pfff askim zaten biz bu amaçla konuştuk tamammi?
Bence gitmemeli bu çok ucuz bir profil oluşturur
Olursa neden karşılamasın
max kullanılır
Anlamadım
o kadın en fazla kullanılır diyorum
Amaç s3ks zaten aw
o zaman git aw ne diye soruyorsun
4mımın keyfi sormak istedi
4mının keyfine söyle de sapık psikopatın birine denk gelip kesilip biçilmesin
Semih Çelik fanı mısın sen de;)
iğrenç, ben özgüvensiz sadece kadınlara kızlara gücü yeten veletlerden değilim
Kesilmek vs deyince kadın düşmanı zanettim kb ama neyse
alakam yok elimde olsa kafasını ezerim o ve türevlerinin, ben sadece sana dikkatli olmanı önerdim.
Anladım sag ol
Gitmelii
Sponsor yani.