Yani sevgilimle aram iyiyse yükseliyorum ama beni kızdırdıysa ciddi ciddi işte o zaman napsa da yükselemiyorum.
hayatımda biri varsa libidom yüksek, eğer yalnızsam yüksek değil. normal mi bu?
Yani sevgilimle aram iyiyse yükseliyorum ama beni kızdırdıysa ciddi ciddi işte o zaman napsa da yükselemiyorum.
hayatımda biri varsa libidom yüksek, eğer yalnızsam yüksek değil. normal mi bu?
İlişkiniz varken cinsel çekim olması zaten doğal da evlilik öncesi cinsellik beklentiniz olmasın.
yok zaten. ben diğer kızlardan değilim. bakireyim ve evlenmeden yaşamak istemem. 3 senedir ilişkim var. evet cinsel çekim acayip var ama ben istemediğim için sevgilim durumu kontrol altına alıyor hep.
inşallah 🥲 birbirimizi gerrçtkrn seviyoruz ve değer veriyoruz. bazı engeller var onları atlatırsak, evleniriz inşallah
garip gelebilir ama zıt kültürlere sahip birbirini seven iki kalbin bütünleşmesi diyeyim. henüz aile tanıştırmaları olayına girmedik, ikimizinde çekinceleri var ailelerin ne tepki vereceğine dair. 3 senedir sabrediyoruz, inşallah sonucumuz güzel olur
evet muamma. ısrar edecek biri değil zaten benden ötürü. benim hassasiyetlerimi düşünüyor
Rica ederm. ben doğu o batı diyeyim.
biz anlaşıyoruz da gelecek vs nasıl olur çekincesi var ikimizin de. bir şey soracağım. siz de mi vücut yapıyorsunuz? spor salonu falan mı gidiyorsunuz? ona göre soracağım
Cevap
14Cevap
Normal, hayatında biri olduğu zaman seksi daha ulaşılabilir gördüğünden aklına sık sık grliyor olabilir
Bu çok güzel bir şey peki hiç kontrolden çıkacak gibi hissettiğin oluyor mu
Bunun etkisi var elbet.
Ama bu normal iyi olunca yüksel men
Hayatında kimse yokken hiç istekli olmuyor musun
hayır ya da çok az
Bişe sorcamda gzlsn
?
Tabiki, psikoloji doğrudan etkiler.
Normaldir ama benim hep yüksek
Kızgınken de ben yükseltebiliyorum
Bende öyleyim
normal evet
Normal ideal
evet normal
Normal
Normal
Libido ilişkide kadının elinde bence
Degl
Normal
Hep mi böyle peki
evet neden
şu an hayatında kimse var mı peki? Gel istersen genel olarak Tarot bakayım sana instmiii vereyim gel bekliyorum Ehveniserimm
evet var ama tarot baktırmıyorum teşekkür ederim
E gel bana taktik ver o zaman ya ajsjsj bende yeni baslayacam cinselliğe
trolleme
Çok ciddiyim... İstek hep var ama tecrübe sıfır aslında çok şey yaşadım ama yüzeysel
En İyi Cevaplar