Kulağına usulca şunu fısıldasam hoşuna gider miydi: “Şu an sadece bedenine değil, zihnine de dokunuyorum... Nefesini, tepkini, kalp atışını ezberliyorum. Her anın farkındayım ve seni çözmek değil, hissetmek istiyorum.
Genellikle iltifatlar, beğeni ve arzu ifade eden sözler hoşuma gider; “seni istiyorum” veya “çok çekicisin” gibi cümleler hem heyecan verici hem de yakınlık hissettiren dokunuşlar gibi olur.
İlk aklıma gelen ve hala unutamadıklarım bunlar 😀 Teşekkür ederim teşekkür ederim ve öldürüyorsun beni dur yalvarırım dur. Bunlar beni fena gaza getirmişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kulağıma eğilip adımla hitap edip daha sert ol demesi veya beni soy demesi beni sanırım aşırı etkiler.
Dirty talk yapilirsa bayilirim ya da inlerse erkeklerin zevk alırken çıkardığı o sesler gerçekten çok hoş
Ayy, ben de
@Jane444 uygunsa senin için özelden konuşabilir miyiz tanışmak isterim seninle
fark etmez söz.
https://youtube.com/shorts/KYzGK2tVnoU?si=depX8GHzRqu0IX_TAhahaha geliyorum geliyorum geliyorum 😁😁😁
Kulağına usulca şunu fısıldasam hoşuna gider miydi: “Şu an sadece bedenine değil, zihnine de dokunuyorum... Nefesini, tepkini, kalp atışını ezberliyorum. Her anın farkındayım ve seni çözmek değil, hissetmek istiyorum.
Genellikle iltifatlar, beğeni ve arzu ifade eden sözler hoşuma gider; “seni istiyorum” veya “çok çekicisin” gibi cümleler hem heyecan verici hem de yakınlık hissettiren dokunuşlar gibi olur.
İlk aklıma gelen ve hala unutamadıklarım bunlar 😀 Teşekkür ederim teşekkür ederim ve öldürüyorsun beni dur yalvarırım dur. Bunlar beni fena gaza getirmişti
İnlemeyle karışık fısıltı tonunda bir sesle adımı söylesin uçalım ajksdhasjd
İnlemesi, küfürlü konuşması, veya ne kadar iyi olduğumu falan söylemesi ahshhsjshs
Ayn ya
Çok özel ve aşırı müstehcen 3 söz var.
Onları duyunca içimden ayı çıkar meydana.
burada soyleyemem😊🙈
Benimsin falan tarzi sryler
yatakta argoyu severim. altımda ki kadın kulağıma s. k beni derse bayılırım.
Ben şu an ne yapıyorum demesi
Zevkli bir şey söylersen hoşuna gider
Durma devam et daha hızlı
Küfür haric hersey amasyada
Daha sert diye çığlık atılması
Seni içimde hissetme istiyom içime gir gibi
Inleme sesleri yeter
Hadi parçala beni demesi
İstediğini söyleyebilir
Cok iyisin devam et
Boşalmak üzereyim bebeğim derdim
çok var ya say say bitmez
Sünnetsiz erkeğim söylenmesi😊
Malum kişi öldü deseler..
Daha hızlı erkeğimmm denmesi
Kulaklarını çekerim demesi ya da çekmesi
Ağzıma boşal, sert kökle aşkım demesi
Hayırlı cumalar 🤣🤣
Adımı söylesin yeter
Kötü seyler
Nasıl kötü yazsana bana
konuşalımı bana söylermisin o kötü şeyleri?
Devam et
@Arzuahmet o zaman kulağını ısırırlar
terbiyesizce laflar
Yatakta filtresizliği seviyorum. Sakin bir kadınla olmuyor. İlk temasın etkisi geçtikten sonra sıkılmaya başlıyorum.
Sabah mi gece mi
Kufur
Küfretmesi
Nefesi yeterli
Osurruk
Azdmm