Yoksa daha mı artırır? 😏🔥 O zaman keyifli geceler..
m.youtube.com/watch
#smell
#cinselyaşam

Yoksa daha mı artırır? 😏🔥 O zaman keyifli geceler..
m.youtube.com/watch
#smell
#cinselyaşam

yavaşla kelimesini anlamak önemli olan. mesela bungee jumping'den atlayacak biri yaşayacağı hazzı/heyecanı bilemeden cesaret edemez bir an orada kalır atlamama konusunda. ilişki esnasında da çok zevk alıyorsa bir adım sonrasında dayanamama korkusu gibi vs yavaşlamak isteyebilir o durumda hızlanılır ve bir anlık endişesini giderme yoluna gidersin. ama gerçekten canı yanıyor ise doğru düzgün olarak hazır olmadıysa ve canı yanıyorsa o zaman da devam etmemek gerekir. standart bir olayı yok
Kadın ilişkiyi çok güzel yönetir. Bırak yavaşla demeyi inlemesi acı hiss ettiğini hiss ettirdiğü an dururum... Sonuç telafi edilmez sağlık sorunlarına neden ola bilir... Bana göre her halukarda yatakta ve hayatda kadan zarar verilemez ve canı acımasına müsade edilmeyecek varlıktır...
o anki partnerimin bunu ne için söylediği ile alakalı. Bazen kuruluk olabiliyor uzun süren bir seanstan sonra ve o anda acıyabiliyor. O yüzden gaza gelip " durmayayım da sert erkek görsün " kafası aşırı yıpratıcı olabilir.
Yavaşlamassak partneri korkar ve ürkek kendini sıkar ve zevk o an biter ama egerki dediği gibi yavaşlayıp devam edersek partnerin normalden daha çok zevk alacağı kesin.
30 yaşındayım bakirim ama bilgi başka bisey
Cevap
65Cevap
Kalçaya bir tokat atmama neden olur. Sana mı soracağım kadın?
Canı yanıyorsa yavaş diyordur kadın anlamayan öküz çok
Aslında durma daha da hızlan demek oluyor onun anlamı 😄
🥵😈😋
aynı hızda devam edirim, biraz hırçın davranırım mıncırırım tokatlarım tırnaklarımı sürterim bunları yaparken bir kaç dfa ne dedin diye sorarım hala yavaş diyosa yavaşlarım. bir kaç defa yaptım bunu cidden ama 3. soruşumdan sonra hala yavaş diyebilen çıkmadı. bende parçaladım :D
Bir de bunun tersi ‘Hadi’ var üfff bence herkes sevişmemeli ziyan etmeyin tutkulu, arzulu insanları 😅
Keser ya kadının canı yanıyor belki. Hayvanlasmaya gerek yok
Yavaşla derken hızlan demek anlamına geliyor ben de bu cidden güzel bşraz bdsm gibi 💅
Canavar seniii :))
Yavaaaş :))
BDSM'de yavaşla diyemezsin zaten itaat ettiğin birisine.
Ciddi söylemek var o anın şeyiyle söylemek var erkek bunları ayırt edebilmeli yoksa kadından çok güzel bir tekme yer seksten soğur die düşünüyorum
Seks esnasında kadına tekme atabileceği hareket imkanı veren erkek tekmeyi hak etmiş demektir:)
Asla kesmez, iyice şehvetimi kamçılar, daha çok tahrik olurum, inadına daha da hızlanıp köklerim sonuna en sonuna kadar. Hatta boşalırken bile bitene kadar itici dibine vururum. 🔥😎
Yavaşlasa iyi olur demekki canım acımış yani insan bir empati yapar biraz
Sağlığı tehdit edecek boyıttaysa erkek bunu anlamalı ama biraz canı yandı diye mızmızlık ediyorsa popoya şaplağı hak eder
Bundan partnerim rahatsızlık duyuyorsa yavaslarim benimkadar onunda haz alması önemli çünkü benim icin
Erkek kadına göre hareket etmeli ama bazen laf dinlemez haylazlık daha farklı boyutlara kavuşturabilir
Keser tabi hayvan değiliz o kadar 😂 kızın istemediği bir şeyi asla yapmam ama bazı öküzler daha çok hızlanıyor
Yerinde dur o seni bulur yaa demeden ben asla yavaşlamam
Evet nispeten o anı biraz durdurur çünkü negatif bir algılanıyor o an da
Tabiki ama çok abarttıysam ve hak verirsem de cidden saygı ile karşılarım hevesim kaçmaz
Genelde kesiyor maalesef 😏 bir ara kesmedim artik sana vermiycem dedi.
Yavaşla derse aynen şunu derim. "Lütfen bir daha görüşmeyelim"
bakireyim ama yavaşla der daha da hızlanmasını isterim
Belki bazen kesebilir ama bazen de kadını da dinlemek gerekir çünkü kadını dinleyince daha tatlı oluyor gibi...
Bazen olabilir ama kontrolün bende olduğunu bilmek istiyorum
Bence oni diyen kadın hayatın zevkini anlamaz, onun acısı bile zevktir
aslında onun anlamı daha çok hızlan dmeektir.
Dahada arttırır ve daha sert olma isteği verir o kadara sertki altımdaki kişi acı çekse bile umursamam
Zevk bu napalım
Bunu dediğine pişman pişman edecek sertlik poğo şaplaklarıyla haddi bildirilir... yatakta fikir b3yan eden kadına herhangi bit söz hakkı olmadığının öğretilmesi kadar güzel bir şey yoktur seks esnasında
Benim kesmez aksine daha da hızlanırım. Gerçek seks o esna da başlıyor inlemesini dıymak için daha da sertleşirim
seks esnasında bu kadar azmışken partnerim bunu dediğinde ben daha da hızlanır, köklemeye başlarım, sert seviyorum ne yaparsın ;)
Kes sesini orrrrr.. Diyerekten daha sert sklmeye geçilir
Yavaşla diyen kadının kalça yanaklarını tokatlarım ölümüne
Vallahi sevgilim yavaşlamıyor dahada hızlanıyor
Aksi harekete geçirir.
Vitesi boşa alır sonra artırırım tam rahatladıktan sonra
Hayır aksine hızlanırım
Yo onun hizini daha da arttiriyordu
Daha fazla sertlesirim
Yavaş, yavaşla… dediğimde hic yavaşlamadı.
Can çıkar hız kesilmez kardeşşşş
Dahada hızlanmamı sağlar
daha hızlı ve sert yapama devam ederim acıyor derse yavaşlarım
O kadar hızlı değilim 😂😂
Söz dinlemiyorum genelde
Hayır daha da hızlandırır fkdk
Hayır asla kesmez kesemez durmam çünkü 😉
Yavaşla demesi hoş daha hızlanırım
o sırada aslında daha da hızlııııııı demektir o
Hız kesilmez daha fazla hızlanılır NET
Yavaşla demek hızlan demektir
Asla daha çok hızlandırır