Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu çok yaygın bir durum ve tek başına sevginin bittiği ya da evliliğin kötü olduğu anlamına gelmez Uzun ilişkilerde arzu kendiliğinden sabit kalmaz dalgalanır
İlk olarak şunu ayırt etmek önemli Arzu azalması mı yaşıyorsun yoksa yorgunluk kırgınlık ihmal ya da duygusal uzaklık mı cinselliği gölgeliyor Çoğu zaman sorun cinsellikten çok ilişki dinamikleridir
Günlük hayatın yükü stres çocuk sorumlulukları rutin ve zihinsel yorgunluk arzuyu en çok öldüren şeylerdir Kadınlarda arzu çoğu zaman zihinden başlar Sürekli görev modundaysan bedenin istememesi çok normal10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayBiraz fantezi deneyin. Ne diyelim git boşan mı diyelim. Eşimle değişik şeyler deneyin. Renkli kıyafetler senaryolar falan. Azıcık hayal gücüne ihtiyacınız var ilişkiyi renklendirmek lazım
131 Yorumla- 2 ay
Her kadın bunları. Farkında olmalı 👏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aykötü olmuş galiba kocan çok erilmdeğil, bence konuşmyı dene ve tekrar kocanla birlikte ilişkiyi canlanfırcak aktivitelere başlayın, doktor mutlaka gidin ama özellikle kocan, şöyleki kadın bilinç ltı erilmsever yani erkekler sıradanlaştıkça cinsel arzu düşer kadında maalesef , o yüzden kocanın çabası gerekli ve sende onu arzulayacak hislerini canlandırması gerek
00 Yorumla
Değişik fanteziler gerekli ilişkiniz monotonlaşmış. Mesela biraz daha sert fanteziler ya da bağlama gibi şeyler belki heyacanınızı geri getirir tabi abartmadan. 😄 bazen sen , bazen o dominant olsun ne bileyim bir cok değişik fanteziler var renkli ve zevkli olucaktir hem ilişkinizi de kuvvetlendirir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. İnsanın insandan sıkılması çok normal heleki bu zamanda, ama arzuların bittiyse arkadaş gibi bişey kalırsın cinsellikte azalır sadece canın isterse yaparsın.
bunun için ilişkiyi ayakta tutmak için güzel iç çamaşırları veya ilişkiyi ayakta tutabilmek adına fanteziler olabilir..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bence bu his çok ayıp ya da anormal bir şey değil, zamanla birçok kadının yaşadığı bir durum. Sürekli aynı rutinde olmak arzuyu köreltebiliyor ve insan bunu kendine bile itiraf edemiyor. Önce kendini suçlamamaya çalışmak, sonra da bu durumu dürüst ama kırmadan konuşabilmek önemli geliyor bana. Bazen küçük değişiklikler bile duyguyu yeniden uyandırabiliyor.
30 YorumlaO zaman fantezi olayına girin yeni şeyler deneyin fantezi elbiseleri olabilir farklı pozisyonlar olabilir Seksi monotonlastirmayin yani bir de mümkün se hemen attraksiyona girmeyin güzel bir yemek yeyin dans edin eğlenin ufak ufak oynasın birbirinizi isindirin olaya bak nasıl güzel olacak
10 Yorumla
1 ayBence bu duyguyla baş edemiyorsan ve ona ihanet edeceğini düşünüyorsan sırf bu yüzden boşanmalısın aldatmak yerine bunu yapmalısın kafanda farklı biri varsa o yüzden de arzulamıyor olabilirsin ya kafandaki o kişiyi yok etmelisin ya da olduğun kişiyle mutlu olmayı öğrenmelisin ama bu duygularla baş edemiyorsan da boşanmalısın
00 YorumlaKocani pazarla başka kadınlar dan daha çok zevk alır
83 Yorumla
4 ayHer şey ey düzene biniyor haliyle insan buna alışıyor farklılık aramaya başlıyor ve suçlu buluyor kendini korumak için düzeninizi değişim farklı şeyler yapım haftada bir gün dışarı çıkın aile kutsaldır çocuk varsa hele esinizden elinizi çekmeyin kendinizle mücadele edin yıkmak kolaydır bu gecicci bir süreç herkes yaşar bıkkınlık rutin veya başka nedenler heveslerinize yenilmeyin
20 Yorumla
17 güUzun ilişkilerde ve evlilikte arzunun azalması düşündüğünden daha yaygın bir şey. Bu her zaman “sevgi bitti” anlamına gelmez; bazen rutin, kırgınlık, stres, yorgunluk ya da duygusal uzaklık fiziksel isteği etkiliyor.
00 Yorumla
3 ayNormal ve sağlıklı bir ilişkide eşine bir ömür doyamazsın sonsuza kadar yaşayalım dersin. Sizin ilişkide belli bir sorun var ama bunu anlatmamışsın. Eh, biz de tahmin edemeyeceğimize göre burada kimse sana mantıklı bir cevap veremez 🙂
00 YorumlaBunun bir kaç nedeni olabilir.
Yatakda zevk almıyor olabilirsin
Kocan erken boşalıyor olabilir
Ya da önce boşalıp bencillik yapıyor olabilir
Kibar olmayabilir
Ön sevişme önemlidir kısa sürüyorsa sen tam zevke gelmiyor olabilirsin.
Ya da başka birinden hoslanıyor istimsizce onu arzuluyor olabilirsin.
Sorun sence kimden kaynaklanıyor?01 YorumlaPonçik Hanım merhaba iyi günler
Kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar dönemdir bu şekilde ilerliyor mutlaka bir sebebi vardır bir kadın kolaylıkla soğumaz soğuk yapmaz davranış biçiminden olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayfantezi deneyin birazda onun ilgisini daha da cekmeyi hersey duzelecektir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belli bir süre sonra heyecan azalıyor heyecanı arttırmak senin ve eşinin elinde
10 YorumlaDaha farklı şekilde deneyin. Hiç denemediğiniz deneyimler vardır sadece cinsellik değil mesela beraber banklara oturup derleşin, eskiden gittiğiniz cafeye gidin o tepkileri bile sana çekici gelebilir.
420 Yorumla- 10 gü
Evlimisin
bir süre cinselliğe ara verin istek olduğu zaman normale döner gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 aySen de anlaşılan flörtöz bir tipsin
Eskiyince sıkılıyorsun00 Yorumla
3 ayBi zaman sonra araya soğukluk giriyor ve hiçbir şeyin önemi kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz. Bunu yaşamamak için yer mekan değiştermeniz lazım. İlişkinize renk katmalısınız. Biz eşimle sürekli farklı şeyler yapmaya çalışıyoruz ve emin ol çok güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayArada değişiklik iyidir. Ben de 5 yılın ardından farklı biriyle kaçamak yaptım ve bana öyle iyi geldi ki, cinselliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu yeniden hatırladım.
00 Yorumla
4 ayBiraz ara verin birbirinizi özleyin ve ortam değiştirin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlilik, ne zamandır böyle hissediyorsun
00 Yorumla
4 ayAnkaradan mısınız, yonlendırebılır ve pskolojık olarak yardım edebılırım
00 YorumlaYıprattın adamı şimdi taşlıyorsun bu kadarsınız işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayEve gelen kuryeler ile oynaş, heyecan katsın sana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik dışında ne gibi sorunlar yaşadınız?
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayİşte bundan bahsediyorum. Öyle hazıra alışmışsınız ki, sğreli bizlerden bekliyrsunuz her şeyi...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Kocanda gördüğün bi eksikliktemin dolayımı arzulamıyosun artık
00 Yorumla
2 ayOnunla beraber yeni ortamlara girip onu değiştirmeye çalış ve ondan yeni bi başlangıç iste ya da hepsini unut açık ilişkiye geç bu ilişkiye ne kadar devam etsen sen yıpranırsın en mantıklısı açık ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKocanın seni tatmin edememesindendir Bi partner değişikligi yapalım istersen xjdjx buarada ben bakirim 😎
00 Yorumlakocana söyle buraya yorum yapsın. en iyisini o bilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
4 aybunun için terpi şart ama sna değil kocana , o senin arzulaman ve tutkun için çaba harcamakı , maalesef ya böyle gider ya da boşanırsın, sorun ne bilmiyoruz ama detay verirsen belkş destek yorumları gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayPsikolojik danışman olarak seni anlıyorum evliliğinizdeki sorunlar eşinin ilgisizliği seni etkilemiş peki ne düşünüyorsun anlatmak ister misin
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@aliaras0309 ne oldu
Cevap sahibi4 ay@aliaras0309 seni dinliyorum
- 4 ay
Herkese psikolojik danışman adı altında Gizliye çağırıyorsunux seanslarinixi Dm den mi yapiyorsunuz
Cevap sahibi4 ay@aliaras0309 beyefendi siz sanırım öyle yapıyorsunuz iyi taktik
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayDeğişik şeyler denemeniz gerekli. Hep aynı pozisyonda mı yapıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayEvlilik monotonlasti ise bu yatağı da etkiler normal. İstek artırıcı kullanin. Hap falan.
00 Yorumla
4 aykocanın erkeksi değil sıradan olması sorun , bunun için baştan yazmak lazım ama birlikte terapiste gidin bence , yoksa ya aldatma ya boşanma olacaktır , beklentiler yüzğnden bu haldesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayHeyecan katın, monotonluk sıkar zaten, mesela arabada vs deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu kadın benim dişi Halim bende 9 yıldır evliyim sıkıldım monotonlasti ondan dolayı muhtemelen
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Monoton haline gelmişde olabilir
40 Yorumla
14 güAçıkça konuş ve eğlenceli fikirler üretmeye çalışın birlikte
00 YorumlaTatile çıkın aktivitrler yapın eskiden ne yapıyorsanız tekrar edin
00 YorumlaKocanda problem vardır renksiz bir seks hayatınız varsa normaldir
00 YorumlaBiraz kendinde biraz onda otur konuş çözülür
00 YorumlaYeni heyecanlar yaratın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÇift terapisine gitmek iyi gelebilir
20 Yorumla Beraber vakit geçirin eski anıları canlandırin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dönemseldir. Arada yenilik de lazım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
2 aybaşkalarını arzuladığın oluyor mu
00 Yorumla Herkes zaman ile aynı duruma geliyor.
00 YorumlaAklını çeren biri var
00 Yorumla
4 aySonra bu adam neden aldattı dersin böyle
00 YorumlaO zaman kocana mesafe bırak yani uzaklaş özlem duy
00 Yorumla
4 ayDemekki kocan senin tatmin edemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aranıza bir erkek daha alın
00 YorumlaAra ver biraz özlersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
4 ayBaşka şeylerle ilgilen
00 Yorumla
4 ayHer gün aynı yemeği yemek sıkıcı geliyor demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 aySana yetmiyor demekki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. - Boşan o zaman..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Başka bir kişiye dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
4 ayBoşan yoksa aldatırsın
01 Yorumla- 10 gü
maalesef fazla seçenek yok
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Doymusluk hissi. fantezi kullan ya da ara ver
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar