Cinsel Yaşam Hoşunuza gidenle hemen flört edebilir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Gülüşüp, koklaşıp, cilveleşip, sevişebilir misiniz? Güncellemeler4 ay Yapabilir misiniz Hoşunuza gidenle hemen flört edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karşılıklı olması lazım. Karşı tarafta bu istekler yoksa zaten olmaz. 1 7 Yorumla Soran 4 ay Soruyu anlamamissiniz. Yorumla Soran 4 ay Yapabilir misiniz derken karşılık zaten var. Siz yapabilir misiniz diyorum Yorumla eternity-a 4 ay Karşılık varsa tabiki yaparım Yorumla Soran 4 ay Affetmem diyorsun Yorumla eternity-a 4 ay Affetmem öyle uyumlar nadir denk gelir Yorumla Soran 4 ay Vay Yorumla eternity-a 4 ay Dediğin uyumu yakalamak zor. Herkeste olmaz çünkü. Karşılıklı o kadar olduysa yapmadan geçemem pişman olurum 😂 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoşuna gidenin senden hoşlandığı ne malum veya sevgilisi olmadığı veya evli olmadığı vs vs 0 3 Yorumla Soran 4 ay Bana ne evliliginden.Hoslandiginla bunu yapabilir misin, soru bu.Detayı yok.Sorudaki yapabilir misin kısmı zaten karşılık içeriyor. Yorumla Soran 4 ay Biri evli diye o kişiden hoslanilmaz eiye bir sey yoktur. Yorumla Soran 4 ay Hoşlanmak evli olup olmamaya bakmaz. Yorumla
ilgiManyetiği Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Hoşuma gideni tanımak isterim. Sevişmek falan sonraki süreçler. 0 0 Yorumla
emrecan0018 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Evet bunu yaşamıştım , nasıl böyle hızlı oldu bende anlamadım 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 4 ay Evet, karşılıklı ise olur 0 2 Yorumla Soran 4 ay 🤤🤤 Yorumla MUSTAFAZKN 4 ay Beklenmedik yer, beklenmedik zaman ve beklenmedik kişiyle ansızın yaşanan heyecanlar hep bir başka olur zaten 😌 Yorumla
bilo_1903 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 4 ay kesinlikle olabilir oldu da🙃 0 4 Yorumla Soran 4 ay Masallahin var. Yorumla bilo_1903 4 ay totonu kaşı nazar değmesin Yorumla Soran 4 ay Masallahi olan sensin Yorumla bilo_1903 4 ay neden ki neresi garip hoş ve güzel bir kadınla flört edip devamında birşeyler yaşamak garip bir durum mu Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çekim olmalı, diğer türlü zor 0 7 Yorumla Soran 4 ay Bu saydığım çekim değil mi Yorumla IgotWhatUneed 4 ay Hoşlanmak başka , buram buram istemek arzulamak, o çekimi hissetmek başka 😊 Yorumla Soran 4 ay He he Yorumla Soran 4 ay Lafı evirmeyi ne çok biliyorsunuz Yorumla IgotWhatUneed 4 ay Laf evirmedim, olanı söyledim. Yorumla Soran 4 ay Hoşlanmak soruda geçen. İlk bakışta hoslanmaktir onun adi. Yorumla IgotWhatUneed 4 ay İlk bakışta hoşlanırsın sonra çekim olur işte Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Aşk bu değil mi zaten 0 9 Yorumla Soran 4 ay Aşk mı bu? Yorumla Ustabilir 4 ay İlk görüşte aşk hoşlanmak degil miZamana bırakmak yerine dolu dolu yaşamak degil mi Yorumla Soran 4 ay İlk gördüğün kişiden hoşlanmakO an ki görüp etkilenmeye denir. Yorumla Ustabilir 4 ay EvetBen de hoşunuza giden kişi diye bahsettiğini böyle düşündüm Yorumla Soran 4 ay Siz hoslandiniz birinden o kisi de karşılık verdi.Hemen oynasabilir misiniz Yorumla Ustabilir 4 ay Evet bencil degilim Mutlulugu paylaşmak isterim Yorumla Soran 4 ay :) Yorumla Soran 4 ay Oynaşmak mutluluk mu? Yorumla Ustabilir 4 ay Mutluluk hissi veren her şey mutlulukturYemek yemek sadece karın doyurmak dersen hiç sevdigin bir şeyi yememişsindir Yorumla
bigofrikolamadınız Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 4 ay bizim duygular alınmış hoşlanamıyorum bile 0 0 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yani hiç olmadı daha ama olsa güzel olurdu 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Okadar hızlı giderse çabuk biter 0 4 Yorumla Soran 4 ay Bence de. Hep böyle olgun mu konusursunuz Yorumla yılandoktoru 4 ay Bilmem Yorumla Soran 4 ay Peki bilme Yorumla yılandoktoru 4 ay Teşekkürler Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Evet yaparım 0 2 Yorumla Soran 4 ay Bu yasta Yorumla Smihasli 4 ay Sevişirim ilerisi olmaz Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eeee yani 0 4 Yorumla Soran 4 ay Ne? Yorumla Kupid 4 ay Ederim Yorumla Soran 4 ay Sevisebilir misin? Yorumla Kupid 4 ay Eeee hoşuma gittiyse sevişirim Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anında 0 7 Yorumla Soran 4 ay Niye?Çok mu yakışıklısınız? Yorumla Engin28 4 ay Ne alaka onla karşımdaki isterse olur hemen Yorumla Soran 4 ay Duz alaka Yorumla Engin28 4 ay Yakışıklı olmayan birisi yapamaz mı bunları Yorumla Soran 4 ay Çok gideri olan biri gibi yazdınızOndan sordum Yorumla Engin28 4 ay Anlamadığınız bir şey var bu tek taraflı değil karşınsaki kız istediği sürece olacak şeyler kimse iddia etmiyor burada ben anında biriyle yatarım bana yok diyemez demiyoki Yorumla Soran 4 ay Anında yazdınızHerkes sizi mi istiyor her seferinde Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evettt 0 2 Yorumla Soran 4 ay Yakışıklı mısınız? Yorumla kacamiyorum 4 ay Sayılırrr Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zaman değerli 0 0 Yorumla
Sandalcı3463 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 4 ay Ohoo daha fazlasını yaparım ki 0 1 Yorumla Sandalcı3463 4 ay Senin derdin ne. O. Nu söyle Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çekim, olursa evet ☺ 0 1 Yorumla HeadSh0t 4 ay Yaparim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Hemen mi 0 8 Yorumla Soran 4 ay Soruyu oku Yorumla Cevap sahibi 4 ay Okudun mu Yorumla Soran 4 ay Uzatma Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neyi Yorumla Cevap sahibi 4 ay Doğa Yorumla Cevap sahibi 4 ay her şey zamanla olur flört iyi şey ama sevişmek daha da tanımak gerekir hemen olmaz asla Yorumla Soran 4 ay Geleneksel misin Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sayılır ama daha çok korumacı diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Karşılıklı olması lazım. Karşı tarafta bu istekler yoksa zaten olmaz.
Soruyu anlamamissiniz.
Yapabilir misiniz derken karşılık zaten var. Siz yapabilir misiniz diyorum
Karşılık varsa tabiki yaparım
Affetmem diyorsun
Affetmem öyle uyumlar nadir denk gelir
Vay
Dediğin uyumu yakalamak zor. Herkeste olmaz çünkü. Karşılıklı o kadar olduysa yapmadan geçemem pişman olurum 😂
Hoşuna gidenin senden hoşlandığı ne malum veya sevgilisi olmadığı veya evli olmadığı vs vs
Bana ne evliliginden.
Hoslandiginla bunu yapabilir misin, soru bu.
Detayı yok.
Sorudaki yapabilir misin kısmı zaten karşılık içeriyor.
Biri evli diye o kişiden hoslanilmaz eiye bir sey yoktur.
Hoşlanmak evli olup olmamaya bakmaz.
Hoşuma gideni tanımak isterim. Sevişmek falan sonraki süreçler.
Evet bunu yaşamıştım , nasıl böyle hızlı oldu bende anlamadım
Evet, karşılıklı ise olur
🤤🤤
Beklenmedik yer, beklenmedik zaman ve beklenmedik kişiyle ansızın yaşanan heyecanlar hep bir başka olur zaten 😌
kesinlikle olabilir oldu da🙃
Masallahin var.
totonu kaşı nazar değmesin
Masallahi olan sensin
neden ki neresi garip hoş ve güzel bir kadınla flört edip devamında birşeyler yaşamak garip bir durum mu
Çekim olmalı, diğer türlü zor
Bu saydığım çekim değil mi
Hoşlanmak başka , buram buram istemek arzulamak, o çekimi hissetmek başka 😊
He he
Lafı evirmeyi ne çok biliyorsunuz
Laf evirmedim, olanı söyledim.
Hoşlanmak soruda geçen.
İlk bakışta hoslanmaktir onun adi.
İlk bakışta hoşlanırsın sonra çekim olur işte
Aşk bu değil mi zaten
Aşk mı bu?
İlk görüşte aşk hoşlanmak degil mi
Zamana bırakmak yerine dolu dolu yaşamak degil mi
İlk gördüğün kişiden hoşlanmak
O an ki görüp etkilenmeye denir.
Evet
Ben de hoşunuza giden kişi diye bahsettiğini böyle düşündüm
Siz hoslandiniz birinden o kisi de karşılık verdi.
Hemen oynasabilir misiniz
Evet bencil degilim Mutlulugu paylaşmak isterim
:)
Oynaşmak mutluluk mu?
Mutluluk hissi veren her şey mutluluktur
Yemek yemek sadece karın doyurmak dersen hiç sevdigin bir şeyi yememişsindir
bizim duygular alınmış hoşlanamıyorum bile
Şunu bir ben yapamıyorum 0️⃣ sıfır 0️⃣
Yani hiç olmadı daha ama olsa güzel olurdu
Okadar hızlı giderse çabuk biter
Bence de.
Hep böyle olgun mu konusursunuz
Bilmem
Peki bilme
Teşekkürler
Evet yaparım
Bu yasta
Sevişirim ilerisi olmaz
Eeee yani
Ne?
Ederim
Sevisebilir misin?
Eeee hoşuma gittiyse sevişirim
Anında
Niye?
Çok mu yakışıklısınız?
Ne alaka onla karşımdaki isterse olur hemen
Duz alaka
Yakışıklı olmayan birisi yapamaz mı bunları
Çok gideri olan biri gibi yazdınız
Ondan sordum
Anlamadığınız bir şey var bu tek taraflı değil karşınsaki kız istediği sürece olacak şeyler kimse iddia etmiyor burada ben anında biriyle yatarım bana yok diyemez demiyoki
Anında yazdınız
Herkes sizi mi istiyor her seferinde
Evettt
Yakışıklı mısınız?
Sayılırrr
Abartma aq
Zaman değerli
Ohoo daha fazlasını yaparım ki
Senin derdin ne. O. Nu söyle
Çekim, olursa evet ☺
Yaparim 😊
Hemen mi
Soruyu oku
Okudun mu
Uzatma
Neyi
Doğa
her şey zamanla olur flört iyi şey ama sevişmek daha da tanımak gerekir hemen olmaz asla
Geleneksel misin
Sayılır ama daha çok korumacı diyelim
Etkilenirsem sen
Hayır
Evet
Evet sen
Evet sen