Cinsel Yaşam Erotik enerjinizi temsil eden renk hangisi, bordo mu gece mavisi mi başka bir ton mu? çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bordo ve gece mavisi benim sizin renginiz nedir? Güncellemeler5 ay renksizmisiniz? Erotik enerjinizi temsil eden renk hangisi, bordo mu gece mavisi mi başka bir ton mu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay 55 yaşına gelmişsin teyze ne erotizmi? 🤣 0 10 Yorumla çoktaumurumda 5 ay Sana bir cevabım elbette var hanım kızım ama neyse edebimi kaybetmiyorum Yorumla hayırsız_hergele 5 ay Aynen hanım kız ol ama yemez 55 yaşında kız olman imkansız teyze Yorumla hayırsız_hergele 5 ay @melike12_ nediyor bu karı? 🤣 Yorumla hayırsız_hergele 5 ay @Melike12_ Yorumla m Melike12_ 5 ay Anan yaşındaki kadınla nasıl konuşuyorsun sen utanmıyomusun 🤣 Yorumla hayırsız_hergele 5 ay O erotizm diyor utanmıyor da ben mi utanıcam kı çındaki kıllar kadayıf olmuş hala sevişme derdinde karı 🤣 Yorumla m Melike12_ 5 ay Kadın belki yeni şeyler yasamak denemek istiyor karışmasana sen Yorumla çoktaumurumda 5 ay @Melike12_ Kaşıntın yüksek ama ben kaşımayacağım seni Yorumla çoktaumurumda 5 ay An*na selam söylem o anlar Yorumla m Melike12_ 5 ay Aaaa çok ayıp abla bak biz senin anana bacına laf ettikmi hiç yakistiramadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
55 yaşına gelmişsin teyze ne erotizmi? 🤣
Sana bir cevabım elbette var hanım kızım ama neyse edebimi kaybetmiyorum
Aynen hanım kız ol ama yemez 55 yaşında kız olman imkansız teyze
@melike12_ nediyor bu karı? 🤣
@Melike12_
Anan yaşındaki kadınla nasıl konuşuyorsun sen utanmıyomusun 🤣
O erotizm diyor utanmıyor da ben mi utanıcam kı çındaki kıllar kadayıf olmuş hala sevişme derdinde karı 🤣
Kadın belki yeni şeyler yasamak denemek istiyor karışmasana sen
@Melike12_ Kaşıntın yüksek ama ben kaşımayacağım seni
An*na selam söylem o anlar
Aaaa çok ayıp abla bak biz senin anana bacına laf ettikmi hiç yakistiramadim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!