- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayBir çok erkek böyle maalesef hassas nokta haliyle ama bu durumu fantastik düşünmek gerek , şahsen keyifle bunun söylenmesi, sevişme ve seks anında olsun veya farklı zamanda özel iletişim anlarında olsun kadının bunu söylemesi keyifli ve sürdürülebilir güzel zevkli heyecan verici ve mutlu bir muhabbet olur. // Boyutun ufaklığı hem göreceli etken hemde , bilirsin her kadının, derinliklerine ilerleyen alan farklı genişlik ya da farklı esnekliklere sahip , olduğu için boyut ve özellikle kalınlıkta küçük olma durumu bu iki duruma göre değişiyor. Eşinizin ufaklığı seks esnasında size ne denli zevk veriyor veya vermiyor?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayhepimizinki ufak zaten , filmlerdekine bakarsan onlar 100 kişi arasından seçilen adamlar🤣 neyse soruna gelşnce alınabilir ama önemli olan erkeğin zevk vermesi emin ol 20 cm olsa oda sana dert olur onada , 11 ila 16 cm en ideal olduğu gerçeği var bendeğil gpt ya da nette yazıyo araştırma 🤣 ama sonuç değişmez adamaı üzme zevk veren erkektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHani sanki daha önce bundan daha büyüklerini görmüşsün de eşininkini de buna göre sınıflandırıp "ufaklık" diyormuşsun gibi bir izlenim veriyor olabilir. Erkekler için ucu açık, bir çok manayı çağrıştıran, ters bir söylem. Ayrıca unutma ki o söylemi "eskortlar" sıkça kullanır ve sen bir eskort değilsin!
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayErkeğin en hassas olduğu konu ama yapacak bir şey yok evlenerek tercihinizi zaten yapmışsınız da burada bunu dile getirmek olmadı (topu bana çevirme sakın benim öte beri böyle bir takıntım hiç olmadı yani şikayet edene rastlamadım)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğruları duymak zoruna gitmiştir. Övme sakın seni ezer
20 Yorumla
5 ayBir erkeği her hatasından, her yanlışından vur, yaptığından, yapmadığından hatta yapamadığından vur, maaşında, işinden, hayatından vur... Ama cinselliğinden vurmak gibi bir g. zekalılık etme.. Bu size basit bir şey gibi gelebilir ama orada kocanı yatırıp 10 tane zenciye s. ktirsen o kadar zoruna gitmemiştir eminim..
00 Yorumla
5 ayHerseyin caresi. Var. ( erkeklik. Organini. Buyutucu. Vakum. aleti var. Vakum ile. Cekiliyor vakum aletine ve. ve bes dakika. bekletiliyor. ve. O an. yumurta et gibi. Protein olan yiyecekler yenilirse. buyume saglaniyor vakumla. Cekilen. Organa asiri kan doluyor. ve proteinli besinde alininca. O asiri dolan kan organi gelistirip buyutuyor. Turkiyede var mi bilmiyorum yasadigim. Ulkede adi " erection Vacuum" diye geciyor. eger. esiniz kullanirsa. sorun cozulur.
00 YorumlaBunu vurguluyor olman canını sıkmıştır. O da biliyordur ufak olduğunu mal değil ya.
120 YorumlaAma adama öyle danaya girer gibi de girilmez ki 😃
143 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySen kocanı sevmiyorsundur benim sevdiğim çocuk benimle evlenseydi ona asla böyle bir şey demez onu kırmaya kıyamazdım
1411 Yorumla- 5 ay
Uzdu 🥲
Cevap sahibi5 ay@MinyonSvenDev188 o hiç üzülmedi beni terk ederken
- 5 ay
Dogrudur hayırlısı
- 5 ay
Peki ona neler yaparsn nasl davranırdn çok merak ettm
Cevap sahibi5 ay@Poyrazefe2531 fazla merak iyi değil dayı
- 5 ay
Sjsjsjs
- 5 ay
Hmm
- 5 ay
ölude sahııbının deli de deyıp kabul ederdın yanı
Cevap sahibi5 ay@anticooor07 konuştu 3 cm karakter abidesi
- 5 ay
ınsan olana yeter 3 cm 33 cm olsa napacan
Cevap sahibi5 ay@anticooor07 yazık sana
Gizli Üye(25-29)5 ayO sana dese ki sütyene para verme boşuna, zaten varlığı yokluğu belli değil diye.. Ne düşünürsün?
181 Yorumla- 5 ay
Obaa
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerde cinsel organ hep bir tabu olmustur. Büyük olmasını isterler, değilse kendilerini yetersiz hissederler. Bu sebeple o konuda çok espri yapmayın. Önemli olan sizi mutlu edebiliyor mu ona bakin
00 Yorumla
5 aysexting yaptığım esnada arkadaşıma tüylü bamya dediğim için arkadaşlığı bitirmişti, sen gene iyisin alınmış sadece
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAhaha bende kocamana erken devre diyorum 😂ama takmıyor seninki küsmüş doğruya doğru yani napalim
86 Yorumla- 5 ay
Ne kadar erken?
Cevap sahibi5 ay2 dka sürüyor iki üç te yapsa süresi uzamiyor
- 5 ay
bizimki de çok uzun sürmesinden şikayetçi
sence boy ve kalınlık çok önemli mi? - 5 ay
2 dakkamı hiç yapmasaymıs
- 5 ay
Umarım bu muhabbet aranızda keyifli geçiyordur 😊. İkincide üçüncüde süre uzamıyor mu?
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazı kişiler yanlış anlayıp alınabiliyor bnde eşime bie demiştim kızdı 😅
20 YorumlaSende büyüğünü bulana kadar yurtdışına kadar gidermisin düşünsene daha büyüğü için seyahat ediyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten evlenmişsin ufakta olsa işinizi görüyorsunuz. Neden adamı kiriyorsun ki. Oda sana benzer şeyler dese hoşuna gider mi. Aldığınızla yetinin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayGerçekten ufak olduğu için alınmıştır. Ufak olmasaydı alınmazdı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayAlınır tabi ne yapsın karısına yetemediğini düşünmüş..
00 Yorumla Erkeklerde gurur vardır, gururunu incinmiş olabilirsin ama telafi edebilirsin bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. İyide niye öyle bir şey dedin ki adamı onore etseydin ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Boşan tatmin etmiyorsa bence yüzüne söylenmez öyle..
00 YorumlaSevgilim Bana Böyle Bişey dese Senin Kırışık Karam Ne Yapıyor derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. öyle olsa bile ima dahi etme. yoksa ciddi manada özgüveni düşer, hasas bir konu
00 YorumlaAlınır demekki daha büyüklerini görmüşsün kim olsa alınır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Genelde öyle denir zaten ama o alınması gerektiğini düşünmüş garibim 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayO senin memelere ufak dese ya da kukuna sarkmış veya pis konuyor dese kararmış dese ne yapardın?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bindiğin dalı iyice sulaman gerekir küçümsersen kırılır düşersin bdhddh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayErkekler sadece bunun için yaşar. Bizde dalga olmasa aile kurmayiz aile olmasa paraya da ihtiyaç yok para yoksa yasamaninda bir anlamı yok.. yani o dalga bizim için çok önemli bir şey dalga geçmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayBuyuklerini nezaman gordunde onunki ufaklık oldu diye öz güveni yıkıldı adamin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ne bekliyordun Keser sapı gibi olmasını mı bekliyordun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana yetemediğini füşündüfe ondan aşagılandı gururu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırılmış bundan sonra hiç bir zaman size yettiğini düşünmeyecek
00 Yorumla
5 ayTürklerin ki 11 ile 15 cm arası ortalama 12 filan yani sizin beklentiniz yüksek
00 Yorumla
5 ayne kadar ufak ki 😅😅
değiştirme şansın olsa ne kadarlık bir şeyi olsun isterdin?
00 Yorumla3 cm olsa eşim ufaklık dese koymaz 3 metre olsa eşim ufaklık dese koymaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayyanlış demişsin ejderyammm, fırıncı küreğinle körükle ateşimi, kırbaç gibi kullanıyorsun aletini falan de
00 Yorumla
5 ayAgucuk bugucuk yaparak sev gönlünü al hassas pipili kocanın ❤️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayo da sana seninki öyle böyle desin bakalım ne yapacaksın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKocan silkemiyorsa al benim kini duvarlarına vura vura silkerim seni hayatım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySen büyük mü seviyorsun?
Aşırı mı küçük y00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAma yerken cigligin tüm mahalleyi ayağa kaldırıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAyy hiç zevk vermiyordur
160 Yorumla
5 ayUff adamı çekip vursan daha iyidi. Bir erkeğe söylenenecek en ağır laf bence. İyi göstermemiş sana ufağı. Zorla ağzına vererek , anal ilişkiye girerek sana ceza da verebilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKızdığı yere buz soksun
172 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAmin
İşlev önemli süresi iyiyse kaşınma büyük cozum değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
5 aySeni rahatlatmak için yeterli değil mi işlevi önemli iyi kullansa seni mutlu edecek
00 Yorumla
5 ayAdamin aklında soru işareti bırakmasın ona üzülmüştür hayatında kactane gordunde esininkine ufak dedin ben olsam seni hemen bosarfim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayO piton diye seviyordur ayıp etmişsin ha birde kusuruma bakma ama gizlide olsa ailevi hiç bir detayını paylaşma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
5 ayEe ne ypasin adam oda sana kara şimşek dese alinmazmsin
10 Yorumla Hahahaha tabi ya yediğinda bapırıo duran kadınların ya da yapmamış kadınların sözü bu hshshsh
00 Yorumla
5 ayKkfkdkdkfrkfk öyle şey denir mi ya jfjffjfn
120 Yorumla
5 aykac cmden sonra kisa sayiliyo
152 Yorumla- 5 ay
Türkiye ortalaması 13 cm deniyor genelde.
Sen ne kadarına kısa dersin? - 5 ay
15; neden sordn
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
5 aySen çok tecrübeli görünüyor sun alınmıştır
20 Yorumla
5 aySanki sen 4/4lük sün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 972 cevap paylaştı. Ne kadar Ufak ince 8 cm mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayYazık kendini kötü hissetmiştir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySana büyük gösterelim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ayNiye kırıyorsun adamın gururunu ayıp ama 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayUzmissun adami auip. senin icin me kadar ufak sayiliyor benimki 19 cm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
5 ayAdamı yıkmış sın resmen
00 Yorumla Ufaksa daha büyüğüne bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok şükür alınmayacağım hiç buna :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ufaklık mi dedin çok yanlış
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar