Güncellemeler
5 ay
Ben genç ve güzel bir kadınım bu işleri de gayet iyi biliyorum ama bunlara rağmen bizimki en fazla bir kere oluyor sebebini sorguladığında ben de bir sorun yok diyor
Güncellemeler
5 ay
Ben 27 35 yaşında hani ürolojiye de gitti hormonların da bir sıkıntı yok demiş canımsın adam göndermiş bunu ama aksine hormonların da bence sıkıntı var yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben evliyken 5 kere bile yapardım zamanla haftada 3 kadar düşer
Yeni evli iken böyleysen adam yaşlanınca ne olacak acaba. Bacı kardeş ilişkisine dönersiniz. Sizin 90 yaşında bile doyumsuz olmanız gerekir
37 yaşındayım 23 ocakta 38 oluyorum günde 3 kere yapsam halen yapacak enerjideyim. Eşinde testestoron düşük türk doktorları buna bakmıyor nedense ve bunun tedavisi yok. Varda tr de yok
Benim de doğum günüm 23 Ocak‘ta iyi ki doğdun bilmiyorum yani ben evliliği böyle hayal etmemiştim
Çok teşekkür ederim. Seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun. Kusura bakma ama yanlış insanla evlenmişsin. Ben gibi bir eşin olsa ciddiyim sorardın burada adamı doyuramıyorum nasıl cinsel isteğini baskılarım diye. Kusura bakma ama iktidarsız adamla evlenmişsin. Çare aldatmak ya da boşanmak
Ya aldatmak istemiyorum boşanmak da istemiyorum ya bir yuva kolay kurulmuyor ama böyle yaşamak da istemiyorum yani bir çözüm olmalı
Maalesef ki düzelmez bu sorun. Naparsanız yapın düzelmez. Damardan testestoron hormonu alsa dahi düzelmez.
Yaş yazmışsın yaştan ötürü sorun olabilir, insülin direnci tiroid bezinin yavaşlaması vs vs
sahsen benim var en iyi ihtimal ile 10 günden önce yanaşmaz bunun 20 günlere ciktiğı oluyor yani
Dilediğiniz gibi yaşayın. Allah bir. Ömür mutluluğunuzu daim etsin
Bazen gun asiri 2 3 kere olabilir yeni evliyken ben oyleydim sonra sonra bu tabiki gunde 1 2 gunde 1 e düşer
Yeni iken günde 5/6 sonra ki her yıl 1 er. 1 er düş. 5 sene sonra artık. Ayda mı yılda mı özel gündemi olur senin kararına kalmış
Günlük 3-4
Bazen 7-8
Yorgunluk durumuna göre değişir tabiki
Bunun bir kursli yok ki. Kocanın istemesi biraz da sana baĝli.
Yani çok yapılır her fırsatta insan yapar hele yeni evliyse
Boş gününüzde 3-4 olur iş varsa ertesi gün 1 bazen 2 olur
İki günde bir ideal bence tabi kadın 5 erkek 2 kez orgazm olacak
Günde iki sefer olması normal sabah ve akşam
Artık yaşlanmış sanki seninki
İlk başta daha çok olkyor demi doyumsuz ereni vb
Yaşlar kaç
İlkte performansı nasıl
Sayisi yoktur olabildiğince
Siz yeni mi
Bukadar az olması sorun senin için okadar emek verip
duyduğum bildiğim haftanın yedi günü