Cinsel Yaşam Terazi kadınları isteksiz midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Terazi kadınları isteksiz midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 5 ay Hayır aksine libidomuz oldukça yüksek ve çok flörtöz oluyoruz 13 5 Yorumla Soran 5 ay Benim kız arkadaşım flörtöz değilOlmasında zaten Yorumla Soran 5 ay Ama mesela biraz vajinasına doğru elliyorumIslatma beni şimdi diyor 😁İstekli midir yani Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tabikide Yorumla Soran 5 ay Ama vermiyor Yorumla anticooor07 4 ay isteksiz kımse kalmadı kı artık Yorumla
mnazooss Takip Et Xper 1 Yaş: 25 5 ay ben bile kendimi cozemiyorum daha saniye icinde cok garip hisler yasiyorum cok degisigiz cok😔😔 5 2 Yorumla Soran 5 ay Ama Libidonuz yüksek midir Yorumla anticooor07 4 ay terazi şaştı yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Boş ver terazi kadınını bir akrep kadını bul en iyisi 😅 7 7 Yorumla Sinan06b1 5 ay O napıyo ki Yorumla Soran 5 ay Akrep de çok istekli Yorumla Cevap sahibi 5 ay İsteki işte o yüzden dedim Yorumla Ttahir 5 ay Akrep arıyorum be yana yana Yorumla SırrıYok 4 ay akrepler beladır uzak durun Yorumla albatrosibo 4 ay sana hangi burctan erkek bulmak gerek gizli :) Yorumla tomjery28 4 ay Sen akrepmisin Yorumla
veritasvosliberabit Takip Et Guru Yaş: 41 4 ay Bilakis çok istekli olanları tanıdım biri ile heybeliadada ormanda sevişmiştim ❤️ 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burç ile ilgili değildir. 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. Evet isteksizler hatta dengesizler 0 0 Yorumla
lunara_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 5 ay Hergun aynı soruyu soran başak misin sen. 3 10 Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Sinan06b1 5 ay Neden kii Yorumla lunara_ 5 ay boş ver. Yorumla Soran 5 ay Kızma lunara Yorumla lunara_ 5 ay 😂 ya yok ne kizmasi.. benim öteki hesap silindi , onda konuşmuştuk senle terazi burcunu. O yüzden hatırladım. Yorumla Soran 5 ay Sen hangi burçsun Yorumla lunara_ 5 ay Kova. Yorumla Soran 5 ay Kovalar istemez fazla Yorumla lunara_ 5 ay Kovalar hayatı yasiyim gezeyim kafasında çünkü Yorumla Soran 5 ay Seks yapmaz mısın hiç Yorumla
günçesoylu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Nası 0 4 Yorumla Soran 5 ay Hangi burçsun Yorumla günçesoylu 5 ay Yay Yorumla Soran 5 ay Yay isteklidir Yorumla günçesoylu 5 ay Yo benim isteğim az hiçbir şey istemiyorum insanlardan hiç zor çocuk olmadım hep uslu bir çocuktum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Libidosu en yüksek burçlardan birisidir. 1 2 Yorumla Soran 5 ay Nereden biliyorsun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tecrübe ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır aksine libidomuz oldukça yüksek ve çok flörtöz oluyoruz
Benim kız arkadaşım flörtöz değil
Olmasında zaten
Ama mesela biraz vajinasına doğru elliyorum
Islatma beni şimdi diyor 😁
İstekli midir yani
Tabikide
Ama vermiyor
isteksiz kımse kalmadı kı artık
ben bile kendimi cozemiyorum daha saniye icinde cok garip hisler yasiyorum cok degisigiz cok😔😔
Ama Libidonuz yüksek midir
terazi şaştı yani
Boş ver terazi kadınını bir akrep kadını bul en iyisi 😅
O napıyo ki
Akrep de çok istekli
İsteki işte o yüzden dedim
Akrep arıyorum be yana yana
akrepler beladır uzak durun
sana hangi burctan erkek bulmak gerek gizli :)
Sen akrepmisin
Bilakis çok istekli olanları tanıdım biri ile heybeliadada ormanda sevişmiştim ❤️
burçlarla ilgisi yok.
Burç ile ilgili değildir.
Evet isteksizler hatta dengesizler
Hergun aynı soruyu soran başak misin sen.
Evet
Neden kii
boş ver.
Kızma lunara
😂 ya yok ne kizmasi.. benim öteki hesap silindi , onda konuşmuştuk senle terazi burcunu. O yüzden hatırladım.
Sen hangi burçsun
Kova.
Kovalar istemez fazla
Kovalar hayatı yasiyim gezeyim kafasında çünkü
Seks yapmaz mısın hiç
Evet
Sende mi öylesin
Hiç değiller
Nası
Hangi burçsun
Yay
Yay isteklidir
Yo benim isteğim az hiçbir şey istemiyorum insanlardan hiç zor çocuk olmadım hep uslu bir çocuktum
Libidosu en yüksek burçlardan birisidir.
Nereden biliyorsun
Tecrübe ettim
Evet